Keşke yavaştan harap olsaydı, ben çökmüş durumdayım. Dün playstore'den kutu alayım dedim. Satıştan kaldırılmış, az önce baktım sunucu listesi gelmiş siteye girip bir daha baktım kutu tekrar satışa sunulmuş. Siteden akçemi yükledim plusumu yükledim yapcağımı yaptım çarı eminönüne aktardım. Giriş yapam dedim hata verdi çok moralim bozuk şuan sinirden gülüyorumaris yazdı:A.slm.Sinirler yavaştan harap geyik tadında takılıyoruzRomConanix yazdı:Benide sohbete kattılar selamın aleyküm sıkılan tafya nabıyosunuz ?
İsminiz veya şifreniz onaylanmadı hatası
- RomConanix
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Türk İntikam Tugayı
Re: İsminiz veya şifreniz onaylanmadı hatası
[imgright]http://l1305.hizliresim.com/19/y/nmwn9.png[/imgright]
Eger arzu etme yetenegini henuz kaybetmediysen, ozgurlugu yeterince arzulamiyorsundur.
Eger arzu etme yetenegini henuz kaybetmediysen, ozgurlugu yeterince arzulamiyorsundur.
Kesin anonymouse totoşlarının işi bu başka oyunmu kalmadı qq :? :? :? :?
- Katreankara
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Lodos
AyhannnnnCLooDy yazdı:Ve Ve Ve Hayırlı Haber geldi :mrgreen:
Sayın Nocomment,Sunucuları Açmak yerine
viewtopic.php?f=46&t=110989&start=110 :arrow: Burdan devam edin diyerek Foruma Yeni bir Bölge Açtı İtemleriniz Hayırlı olsun :mrgreen:
Yeni itemKod: Tümünü seç
İstanbuloyun Forumu,Genel etkileşim arkadaşları Makara usulü Denim Ceket Maksimum Hasar 3,5000.0000 Kritik Vuruş İhtimali [Öyle İhtimal yok] Bekleyin Belki Geçer Hasarı -999
Aynı benim durumumdasınRomConanix yazdı:Keşke yavaştan harap olsaydı, ben çökmüş durumdayım. Dün playstore'den kutu alayım dedim. Satıştan kaldırılmış, az önce baktım sunucu listesi gelmiş siteye girip bir daha baktım kutu tekrar satışa sunulmuş. Siteden akçemi yükledim plusumu yükledim yapcağımı yaptım çarı eminönüne aktardım. Giriş yapam dedim hata verdi çok moralim bozuk şuan sinirden gülüyorumaris yazdı:A.slm.Sinirler yavaştan harap geyik tadında takılıyoruzRomConanix yazdı:Benide sohbete kattılar selamın aleyküm sıkılan tafya nabıyosunuz ?
- Emre10
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Olacak inş..
BU SORU ŞİMDİ SANCAK SUNUCUSUNDA
- BestOfGill
- Salgın Koruyucusu
CLooDy yazdı:Ve Ve Ve Hayırlı Haber geldi :mrgreen:
Sayın Nocomment,Sunucuları Açmak yerine
viewtopic.php?f=46&t=110989&start=110 :arrow: Burdan devam edin diyerek Foruma Yeni bir Bölge Açtı İtemleriniz Hayırlı olsun :mrgreen:
Yeni itemKod: Tümünü seç
İstanbuloyun Forumu,Genel etkileşim arkadaşları Makara usulü Denim Ceket Maksimum Hasar 3,5000.0000 Kritik Vuruş İhtimali [Öyle İhtimal yok] Bekleyin Belki Geçer Hasarı -999
- aris
- İskele Babası
- Lonca: Organize İşler
Nihat Bey kardeşim birazdan beklenen açıklamayı yapar ; Arkadaşlar elimizde olmayan nedenlerden dolayı yayınımıza ara verdik,sorunu yarın, olmadı sonraki gün, istemeyiz ya yinede olmazsa veladalin amin diyerek noktalıyoruz 
Nostradamus
- Katreankara
- Salgın Koruyucusu
Arkadaşlar konuyu görünteleyenlerin arasında gm var ve cevap alamıyoruz hala :S
Atin Intikami ve Atin Gazabi (III)
Bolgeleri acilmistir butun oyuncularimiza h.olsun
Bolgeleri acilmistir butun oyuncularimiza h.olsun
En son CooLBoY tarafından 20 May 2013 16:57 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
SiR CHieF u
- aris
- İskele Babası
- Lonca: Organize İşler
Sana müdahale etmeye gerek yok tamamsın :mrgreen:
RomConanix yazdı:Keşke yavaştan harap olsaydı, ben çökmüş durumdayım. Dün playstore'den kutu alayım dedim. Satıştan kaldırılmış, az önce baktım sunucu listesi gelmiş siteye girip bir daha baktım kutu tekrar satışa sunulmuş. Siteden akçemi yükledim plusumu yükledim yapcağımı yaptım çarı eminönüne aktardım. Giriş yapam dedim hata verdi çok moralim bozuk şuan sinirden gülüyorumaris yazdı:A.slm.Sinirler yavaştan harap geyik tadında takılıyoruzRomConanix yazdı:Benide sohbete kattılar selamın aleyküm sıkılan tafya nabıyosunuz ?
Nostradamus