İsminiz veya şifreniz onaylanmadı hatası
- AnTePLi27x
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Büyük Selçuklular
Re: İsminiz veya şifreniz onaylanmadı hatası
nihat abi bi cevap gönder şöle böle oldu de nasıl etcez giremıcek mıyız :S
AnTePLiKiNG IIAnTePLiKiNGII IIAnTePLiKıNGII
Resmen Enayi Yerine Konuluyoruz yaaa
- ematemax
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: İstiklal
Bu 1 günlük erişimimizi engelleyen olayı %30 sarraf lokman veya madenci arttırıcı vererek geçiştirmeye çalışacak yönetimi kınıyorum. Bu sefer büyük ve ücretsiz birşey istiyoruz. Haberiniz olsun.
Kimine Göre KraLım Kimine Göre YaLanım Herkes İşine Baksın , Adamına Göre Adamım.
EmaTema
Ematemaxx
XxEmaTemaxX
xEmaTemax
EmaTema
Ematemaxx
XxEmaTemaxX
xEmaTemax
ematemax yazdı:Bu 1 günlük erişimimizi engelleyen olayı %30 sarraf lokman veya madenci arttırıcı vererek geçiştirmeye çalışacak yönetimi kınıyorum. Bu sefer büyük ve ücretsiz birşey istiyoruz. Haberiniz olsun.
+1
- 55ivedik55
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
Bu gün giremezsiniz gibi yarina hallolur olmazsa giden gitmiştir gittiği an bitmiştir deyin
...
- aris
- İskele Babası
- Lonca: Organize İşler
para verip aldığınız plus süresinden,yine para kaşılığı akçe ile aldığınız arttrıcılardan,yahu bu oyun ne zaman açılacak diye pc başında geçirdiğiniz yaklaşık 7 saat kaybınız oldu,yeterli mi ? 
Posof1987 yazdı:Mesela?aris yazdı:olmamıPosof1987 yazdı:Bİ Gelişme Varmıdır?
Nostradamus
- Katreankara
- Salgın Koruyucusu
Aynen ya bi cevap verin artık yönetim..Mümkünse cevabınız 'Geçici Bir Sorun Çözmeye Çalışıyoruz' olmasın...Açıklayıcı bi yanıt bekliyo burada yüzlerce oyuncu.AnTePLi27x yazdı:nihat abi bi cevap gönder şöle böle oldu de nasıl etcez giremıcek mıyız :S
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Teşkilat-ı Mahsusa
Ben iş yerimden bağlanıyorum oyun var yada yok önemli değil burada zaman geçirmek zorundayım. Bana sıkıntı yok yani. 
aris yazdı:para verip aldığınız plus süresinden,yine para kaşılığı akçe ile aldığınız arttrıcılardan,yahu bu oyun ne zaman açılacak diye pc başında geçirdiğiniz yaklaşık 7 saat kaybınız oldu,yeterli mi ?Posof1987 yazdı:Mesela?aris yazdı:olmamıPosof1987 yazdı:Bİ Gelişme Varmıdır?
- xYANITSIZx
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Lonca: M S
16.45 hala oyuna giriş yapamıyorum sancak sunucusu çözüm yok mu ???
ByERseN
xYANITSIZx
ŞİFACIxDEDE
xYANITSIZx
ŞİFACIxDEDE
- aris
- İskele Babası
- Lonca: Organize İşler
bende senin gibi ofisteyim arada bakıp millet ne zaman galeyana gelip hır çıkartacak diye bekliyorum 
Posof1987 yazdı:Ben iş yerimden bağlanıyorum oyun var yada yok önemli değil burada zaman geçirmek zorundayım. Bana sıkıntı yok yani.aris yazdı:para verip aldığınız plus süresinden,yine para kaşılığı akçe ile aldığınız arttrıcılardan,yahu bu oyun ne zaman açılacak diye pc başında geçirdiğiniz yaklaşık 7 saat kaybınız oldu,yeterli mi ?Posof1987 yazdı:Mesela?aris yazdı:olmamıPosof1987 yazdı:Bİ Gelişme Varmıdır?
Nostradamus