bence üretme malzemeleri acil htayacı olanlara fahiş fiyattan sat
1 takım max
1 takım element dizersin
eCeL LaTiF üRetiLmeLimi !!!!
-
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
Re: eCeL LaTiF üRetiLmeLimi !!!!
^^KARAŞEYH^^Şeyh^^BARBAR^^göklerinşifacısı^^Ahuramazda
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
tmm peki bu nasıl ecelin silah hasarı 44-99 maxı 447 yücelen osmırudyum kafanınki ise 121-140 larda bişey di maxı 373 şimdi düşün hangısı fazla vurur not: ecel uretenler 3800 3900 nadirende 4000 vuruyor full max olsa bile ama full max dızıp yücelen kafayı elıne alanlar 4000 den aşa vurmuyor...

- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
yaratık keseceksen latif.
vs yapacaksan ecel
Latif oyundaki en iyi yaratık kesme aracıdır.bir örnek ile açıklayayım:
latif yaratık keserken hep şu şekilde düşnüyoruz ben balyoz ile 4000 vuruyorum cin 2 vuruşta gidiyor ama birde canı çok olan yaratıkları düşünün
latif full max ile 1500 falan vuruyor.kritik 3000 vuruyor sert ağır 2000-2500 civarı vuruyor.
latif 10 vuruşta 4-5 kritik çakıyor. sn de 1 kere vuruyor ve hiç sekmiyor gibi
balyoz full max ile 4000-4500 vuruyor.kritik 5000 sert ağır 4000 civarı vuruyor.
balyoz 20 vuruşta 1 kritik çakıyor. 3 sn de 1 vuruyor ve 5 vuruştan 2-3 ü işliyor
vs yapacaksan ecel
latif yaratık keserken hep şu şekilde düşnüyoruz ben balyoz ile 4000 vuruyorum cin 2 vuruşta gidiyor ama birde canı çok olan yaratıkları düşünün
latif full max ile 1500 falan vuruyor.kritik 3000 vuruyor sert ağır 2000-2500 civarı vuruyor.
balyoz full max ile 4000-4500 vuruyor.kritik 5000 sert ağır 4000 civarı vuruyor.
balyoz 20 vuruşta 1 kritik çakıyor. 3 sn de 1 vuruyor ve 5 vuruştan 2-3 ü işliyor
- savascixhalil
- Demirci Çırağı
en iyisi üretmemek 

FENERBAHÇEM
I'love you RealMadrid
GAME OVER İSTANBUL KIYAMET VAKTİ .
Ulaşım: bana ulaşmak isteyenler avatarımın altındaki facebook sayfama tıklarsanız çıkarım ; )
- LASTDRAGON
- Demirci Çırağı
turkoxHAMSTER yazdı:yaratık keseceksen latif.
vs yapacaksan ecel
sen ecel getiren ile latifi yaratık kesme veya vs konusunda nasıl ayırıyorsun söylede bizde bilelim. sonuçta ikiside max hasar. vs veya yaratık için ayırabilmen için birinin max hasar diğerinin element olması gerek.
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
LASTDRAGON yazdı:turkoxHAMSTER yazdı:yaratık keseceksen latif.
vs yapacaksan ecel
sen ecel getiren ile latifi yaratık kesme veya vs konusunda nasıl ayırıyorsun söylede bizde bilelim. sonuçta ikiside max hasar. vs veya yaratık için ayırabilmen için birinin max hasar diğerinin element olması gerek.
zamanında bilirsen meteor tipi pala vardı beta zamanı. oyunda en çok tercih edilen silahlardan biriydi.çünkü hafif ve saldırı hızı yüksek olan silahlar çok fazla kritik vurur.latifin meteor pala veya alman paladan farkı şu.alman veya herneyse palanın kritik yüzdesi çok yüksek değildi.şuanki ecel kafa koparan balyoz gibi çok yüksek değildi..normalde 700 vuruyorsan kritik 1500 vuruyordun. latif ise çok farklı. 1. özelliği şuana kadarki hiç bir silah bunun kadar seri değildi.seri derken neredeyse hiç sekmiyor.örneğin ecel getiren 100 vuruşta 80 kere vururyorsa kafa kopran 100 vuruşta 50-60 kere vuruyorsa latif 95 kere vuruyor. hemde taramalı gibi. sn de 1 kere. 2. konu ise kritik yüzdesi.latif oyundaki en çok kritik yüzdesi olan silahı 10.00x5.00. bu demek oluyorki latif normal vuruşunun 2 katından fazla vuruyor.kritikte.1500 vuruyorsan kritik 3000-3500 belki daha fazla vuruyor. ve hızlı olduğundan çok fazla kritik vuruyor. kafa koparan 1 kere kritik çakana kadar latif 5-10 kere kritik vuruyor.hesabı yap.
- Xxxfearxxx
- Sahaf Yardımcısı
Bakın SU anda Ecel getireni Üretenler Onu 300m 250m veya 200m e SatıyoRLaR..
Burada İtem fiyatlarını göstermişsiniz..
Fakat Coqu öyle deqiL..
İridyum =50m olurmu ?
İRiDyum 10 veya 9m diR.
Bir defa Burda Baya bir miktarda para düşüşü görülüyoR.
İridyumdan 3tane lzm sanırsam
baka bir düştü Su anda ki İtem Fiyatı
Eceli 200M
Alacaqınaza Onu 70 M 80m e Ürete bilirisinizi.
Fakat Birazda Bunun İçin Tecrübe Lazım.
Birazda(İNSAN SARRAFI)
Fakat Coqu öyle deqiL..
İridyum =50m olurmu ?
İRiDyum 10 veya 9m diR.
Eceli 200M
Birazda(İNSAN SARRAFI)
Karater Adı: Tasıyıcı
SEVİYE:47
KLaN:LODOS
http://www.izlesene.com/video/oyun-istanbul-kiyamet-vakti/1485410
İTEMLER: MESMER TORA-YÜCELEN & URBAN Set
இ Mor AsaLetin Renqidir.Biz ise Asaletin Takendisiyiz.இ
SEVİYE:47
KLaN:LODOS
http://www.izlesene.com/video/oyun-istanbul-kiyamet-vakti/1485410
İTEMLER: MESMER TORA-YÜCELEN & URBAN Set
இ Mor AsaLetin Renqidir.Biz ise Asaletin Takendisiyiz.இ
- YakamozxPaix
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Arzın Çocukları
Merhaba arkadaşlar konuyu okudum ve bu konuyla ilgili gmlerin açıklaması su yöndeydi saheser silahları en iyiler kullanır diye bir deyim kullanmışlar ve benim onlara tek cevabım var en iyi olma kavramı burda hak yiyip çar calan yada item çalansa onlara denecek laf bulamıyorum ben en iyi değilim oyun içinde ne fazla param var nede az param var hak yiyerek birşey elde etmekde amacım değil zaten burda silahlar uretilmelimi demişsiniz silahlar bana göre uretilmemeli zaten pek bir faydası oldugunuda dusunmuyorum onun yerine yücelen halit dizerim daha iyi ki nihayetinde maden fiyatları göründüğü gibi ucmus vaziyette gecen iridyum sordum adama 17 m diyor kimisi 15 m diyor böyle fırsatcılara fırsat vermeyin derim zaten oyunda maden dengeside bozuk 2 tane iridyum madeni var basındakiler hep aynı adamlar gunde kaç tane iridyum cıkıyor 6 bilemedin 10 oda 24 saatte yazık sadece emeklere böyle bir oyun bulunmaz bu bir gerçek ama hak adalet yok bu aralar nedense çar hırsızlıgı aldı basını gidiyor allah sonumuzu hayır etsin....
YakamozxPaix
YakamozxPaix
Beyazın kaderi kirlenmek siyahın kaderi suçlanmaktır.

Y a K a M o Z

Y a K a M o Z
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
Xxxfearxxx yazdı:Bakın SU anda Ecel getireni Üretenler Onu 300m 250m veya 200m e SatıyoRLaR..
Fakat Coqu öyle deqiL..
İridyum =50m olurmu ?
İRiDyum 10 veya 9m diR.
Eceli 200M
Birazda(İNSAN SARRAFI)
şaheser silahlar satılamaz.