benm win7 x64 girmiyor kardeşimXxPEERLESSxX yazdı:Windows 7 den giremeyen varmı acaba merak ettim windows7 giriyor.
Windows xp girmiyor ne alakası varki ..
İsminiz veya şifreniz onaylanmadı hatası
Re: İsminiz veya şifreniz onaylanmadı hatası
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Hicret
Windows 8 32bit girmiyor.
19 mayıs etkinliği, gençler mutlu olsun eğlensin diye
"Dünyâda 100 gram akıl varsa, bunun 90 gramı Abdülhamîd Han'da, 5 gramı bende, kalan 5 gramı da diğer dünyâ siyâsîlerindedir" Prens Bismarck
- aris
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Organize İşler
Arkadaşlar sorun işletim sistemi veya internet bağlantısı sorunu değil,kurcalamayın pc lerinizi.Sorun server kısaca SOBEE de
xXDeNiZXx yazdı:benm win7 x64 girmiyor kardeşimXxPEERLESSxX yazdı:Windows 7 den giremeyen varmı acaba merak ettim windows7 giriyor.
Windows xp girmiyor ne alakası varki ..
Nostradamus
- YunusReis
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Phenomena
Ankarada oturuyorum sancak sunucusuna ilkönce mevcut ağımla ikv açmayı denedim sunucu listesi gelmedi,diğer komşunun ağıyla girmeyi denedim bu sefer sunucular geldi ama bağlantınız kesildi şifreniz veya kulanıcı adınız onaylanmadı diyor.
yunusREİZ Yunusxreis Müptezell
- IDyBKaTLiaMI
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Gölge Haramileri
Merhabalar;
Şuanda DİYARBAKIRDA ve TEŞKİLAT sunucunda oynuyorum ama ne yazıkki snucu açılmıyor sürekli bağlantınız kesildi sunuca erişilemiyor diyor nedenini öğrenebilir ve sorunun çözümünüde öğrenebilir miyim...???
Şuanda DİYARBAKIRDA ve TEŞKİLAT sunucunda oynuyorum ama ne yazıkki snucu açılmıyor sürekli bağlantınız kesildi sunuca erişilemiyor diyor nedenini öğrenebilir ve sorunun çözümünüde öğrenebilir miyim...???
DyBKaTLiaM - ıIxDyBxqraLxIı - DyBLoRDIII

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!
- hakan6767
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: DİRENİŞ
Eminönü Sunucu'na giriyorum Kritik Hata Veriyor.Anka(Plus) Sunucusuna Giriyorum Hiçbir Sıkıntı Yok.Sizde'de oluyormu bu ?
Buda Nerden Çıktı yaw Tatil günümüz Mahfoldu GM Ler Acillll yardım edinnnnn
Sunucu listesi gelmiyor ayrıca oyunun ana sayfasından lonca bölmüne girilmiyor . Ankara Sincan 'dayım
tabi ne demek:)IDyBKaTLiaMI yazdı:Merhabalar;
Nocomment abimiz yeni yeni acılan konuları kitlemekte ben yardımcı olam:)Nocomment yazdı:Merhaba arkadaşlar
Aksaklık sabah saatlerinde başladı , önce Tılsım sunucumuzda sıkıntılar doğdu , diğer sunucularımızda her şey normalken şu anda onlarada erişimde sıkıntı yaşıyoruz . Birkaç saatir teknik ekipteki arkadaşlarımız sorunun ana kaynağını bulmaya çalışıyorlar, edindiğimiz intiba sorunun Ankara merkezli data centerde bir arıza olduğu yönünde . Yinede kesin bilgi ve çözüm için çalışıyoruz . Sizi en kısa zamanda bilgilendirmeye çalışacağız
Gösterdiğiniz anlayış ve sabır için teşekkür ederiz
A R Z L O D O S