"Merhabalar
Sadece Tılsım sunucumuzda oluşan geçici aksaklık çözülmüştür .
Anlayışınız için teşekkürler , iyi eğlenceler "
Diyor adam oysa ki biz sorunun düzelmediğini izah ediyoruz ama adam mesajlarımızı okumadan direk kopyala yapıştır yapıyor. Nasıl Gm Nasıl Yönetim bu ? Bizim yazdıklarımız adam gibi okunmayacak ise ne diye Hızlı Destek Var ?
Ben oraya bir şey yazıp soru soruyorsam bana otomat şekilde kopyala yapıştır yaparak gereksiz Yazılar yazmayacaksın. Sorunum devam ediyor diyorum adam hala çözülmüştür diyor.
Nocomment Kendini OTO'ya Almış.
Nocomment Kendini OTO'ya Almış.
Attci
Sevketasci
İlhambüyücüsü
Takinpekmez
Sevketasci
İlhambüyücüsü
Takinpekmez
Re: Nocomment Kendini OTO'ya Almış.
Merhabalar
Sunucu sorununu bende sizinle aynı aynda yaşadım , ekip olarak test ettik ,sorun bende, hatta bizde çözülmüş görünüyor . sizde devam ediyormu ?
Sunucu sorununu bende sizinle aynı aynda yaşadım , ekip olarak test ettik ,sorun bende, hatta bizde çözülmüş görünüyor . sizde devam ediyormu ?
Hala daha giremiyorum Sunucu Listesi Gelmiyor
Attci
Sevketasci
İlhambüyücüsü
Takinpekmez
Sevketasci
İlhambüyücüsü
Takinpekmez
Sorunun bölgesel olduğunu sanıyoruz, yinede kontrol ediyoruz. En kısa zamanda bilgi vereceğiz. Teşekkür ederim
Yeniden deneyin lütfen sorun devam ediyormu ? Ediyor ise Hangi şehirdesiniz ? Teşekkürler
İlk önce sunucu listesi geldi daha sonra Giriş için doğru bilgilerimi yazdım doğru yazdıgıma eminim 2 3 tane hesabımıda yazdım Kullanıcı adı veya şifre hatalı dedi öyle kaldı. Şu an ise Sunucu listesi tekrar gitti gelmiyor
Attci
Sevketasci
İlhambüyücüsü
Takinpekmez
Sevketasci
İlhambüyücüsü
Takinpekmez
- BeLmanDo
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Winter Is Coming
Bu sunucu aksaklığı TTNET bakım çalışması yüzünden olabilir sürekli internet gidip geliyor benim şehrimde de Anka sunucusunda oynuyorum . Tılsım sunucusuna da gir çık yapabiliyorum bölgesel sorun TTNET bakım çalışmasından dolayı diye düşünüyorum.
Ruh duyar orda ölürken bile Türk olduğunu...
Yoğunbakım
Maddex
- Nedenben
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: HUN
Sorun BoLgeseL OLdugunu Zannetmıyorum Bızdede Suan Aynı Hatayı Verıyor SunucuLar GeLmıyor + Dukkan BoLumu Yapım Aşamasındadır Dıyor Hıc Bısı AnLamadım .Sorun Tt Nette Ise Bu Tıp aLısmaLarda daha Oncede BıLgı VerıLmesı Lazım deyıLmı .? Bence Sorun tamamıyen Sızde.

Nocomment Konuya Kilit ve Silebilir misin
Attci
Sevketasci
İlhambüyücüsü
Takinpekmez
Sevketasci
İlhambüyücüsü
Takinpekmez
İyi idik
ama madem talep ediyorsun memnuniyetle .