O zaman İç Anadolu'da girmiyorReHaBeT yazdı:aris yazdı:Hangi bölgedesin ?
Karadeniz![]()
İsminiz veya şifreniz onaylanmadı hatası
Re: İsminiz veya şifreniz onaylanmadı hatası
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Yin V Yang / Fu Li
resp0nse yazdı:İKV oynamak isteyenler KAradeniz bölgesine taşınmaya hazırlansınReHaBeT yazdı:Karadenizaris yazdı:Hangi bölgedesin ?![]()
En son ReHaBeT tarafından 20 May 2013 13:07 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Hemen bi bilet alıp karadeniz bölgesine taşınıyorumReHaBeT yazdı:resp0nse yazdı:İKV oynamak isteyenler KAradeniz bölgesine taşınmaya hazırlansınReHaBeT yazdı:Karadenizaris yazdı:Hangi bölgedesin ?ReHaBeT yazdı:Sorun bölgesel sanırım bütün sunuculara girebiliyorum. :shock:![]()
![]()
Yan sokağımdaki arkadaş oynayabiliyor bende ise sunucular gelmiyor. Bölgesel felan değil anlayacağınız. Sobe bizi seçilmiş ilan edip hepimizi oyundan attı 
Attci
Sevketasci
İlhambüyücüsü
Takinpekmez
Sevketasci
İlhambüyücüsü
Takinpekmez
TTNET DNS lerinden 212.175.39.113 kullanan varsa şu anda çalışmıyor.
8.8.8.8
8.8.4.4 değiştirin
sorunu çözeceğinden değil de öylesine dedim
8.8.8.8
8.8.4.4 değiştirin
En son resp0nse tarafından 20 May 2013 13:11 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
-
- Acemi Savaşçı
- Klan: Lodos
- Lonca: Illturkeylll
Nihat abi benim sunucu bölümü gelmiyor ya giremiyorum oyuna yardımcı olurmusunuz ?Nocomment yazdı:Bilgi için Teşekkürler . Gözüm karardı sanırımresp0nse yazdı:Nocomment viewtopic.php?f=22&t=110820 konusunu kitleyip çalışma var konusuna yönlendirmişsin de adam Kutup Rüzgarı Tılsımı olan var mı diye konu açmış.Tılsımı görünce kitledin mi direk ne yaptın![]()
- KarargahxParazit
- Sahaf Yardımcısı
Şuana kadar o ayarlardan giriyorduk şimdi neden değiştirelim bir hata var diyemi çözülmesini beklerim daha mantıklıresp0nse yazdı:TTNET DNS lerinden 212.175.39.113 kullanan varsa şu anda çalışmıyor.
8.8.8.8
8.8.4.4 değiştirin
Sorun sayende çözüldü çok saol kardeşimresp0nse yazdı:TTNET DNS lerinden 212.175.39.113 kullanan varsa şu anda çalışmıyor.
8.8.8.8
8.8.4.4 değiştirin
-
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Yin V Yang / Fu Li
Evet sorun bölgesel değil.Bir çok ayrı illerden girenler var. Siz Seçilmişlersiniz