IIALoNeII Hk.

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Sedt0762
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

IIALoNeII Hk.

Mesaj gönderen Sedt0762 »

IIALoNeII Arkadaşımızın Neden SüRekLi Sağa SoLa, Bi TaRafLaRa SıçRadıqını MeRak Ettik ve Arkadaşımız Hakkında Ufak ÇapLı BiR ARaştıRma yaptık. Yaptıqımız ARaştıRmaLaR Sonucu OkuL ARkadaşLaRından Edindiqimiz BiLqiLeRe qöRe IIALoNeII KaRakteRi KuLLanan Mehmet ARkadasımız 1995 yıLında Annesinin yaptıqı BiR Hata Sonucu Dünyaya qeLmiş ve BiR Anne BiR oğuL Hayata Tutunmaya ÇaLışmışLaRdıR. ARkadasımızın qeRekse Oyunda, qeRekse ReeL Hayatında SüRekLi BiRiLeRine Çatmasının Sebebi İse Kimisinin Babası oLabiLeqi Düşüncesi İçinde OLduqundandıR. Sancak Sunucusunun BiR Çok NefeRi oLaRak Bu Konuda ARkadasımıza Destek Cıkacaqız. DiqeR Sancak OyuncuLaRındandanda Aynı Tepkiyi qösteRmeLeRini BekLiyoRuz.Bu DuRumda oLan BiR ARkadasımızın eLinden Tutmak Ona qeRekse BiR Abi qeRekse BiR Baba oLabiLecek KişiLeRe Bu DuRumu BiLdiRmek AmacıyLa BöyLe BiR Konu Amcaya qeRek Duyduk.

IIALoNeII ARkadasımız İçin yaRdım Kampanyası BaşLattık. yaRdımcı oLmak İsteyen ARkadasLaRımızın Oyundan Bize ULasmaLaRı DuRumunda IIALoneII ‘ye Ait Banka Hesap NumaRaLaRı VeRiLecektiR.
XşifaXX

AnLat Haydi HeRkese oLanLaRı,
KimLeR Şahit ? Kaç Kişi kaLdı ?
Kullanıcı avatarı
xReNaRDox
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: T C

Re: IIALoNeII Hk.

Mesaj gönderen xReNaRDox »

Mehmet çok canını yakmış sanırım kıyamam.. :cry:
Resim
Benim naçiz vucudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak TÜRKİYE CUMHURİYETİ ilelebet payidar kalacaktır.
K.ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
Deepmaker
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: We Are Legend

Mesaj gönderen Deepmaker »

xReNaRDox yazdı:Mehmet çok canını yakmış sanırım kıyamam.. :cry:
Xfearx(49)[(^)Ejder Asa]
Bloodment(-)
Deepsolver(-)[Kıyamet Asa(^)]
TncyEkoClgnUyksz(49)[(^)Ashab-ı Kehf]

İsmet EROL
Kullanıcı avatarı
resp0nse
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen resp0nse »

xReNaRDox yazdı:Mehmet çok canını yakmış sanırım kıyamam.. :cry:
;)
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Kullanıcı avatarı
Sedt0762
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Emin oLun ÖyLediR ;)
XşifaXX

Kullanıcı avatarı
rennhut
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Miskin

Mesaj gönderen rennhut »

Sedt0762 yazdı:IIALoNeII Arkadaşımızın Neden SüRekLi Sağa SoLa, Bi TaRafLaRa SıçRadıqını MeRak Ettik ve Arkadaşımız Hakkında Ufak ÇapLı BiR ARaştıRma yaptık. Yaptıqımız ARaştıRmaLaR Sonucu OkuL ARkadaşLaRından Edindiqimiz BiLqiLeRe qöRe IIALoNeII KaRakteRi KuLLanan Mehmet ARkadasımız 1995 yıLında Annesinin yaptıqı BiR Hata Sonucu Dünyaya qeLmiş ve BiR Anne BiR oğuL Hayata Tutunmaya ÇaLışmışLaRdıR. ARkadasımızın qeRekse Oyunda, qeRekse ReeL Hayatında SüRekLi BiRiLeRine Çatmasının Sebebi İse Kimisinin Babası oLabiLeqi Düşüncesi İçinde OLduqundandıR. Sancak Sunucusunun BiR Çok NefeRi oLaRak Bu Konuda ARkadasımıza Destek Cıkacaqız. DiqeR Sancak OyuncuLaRındandanda Aynı Tepkiyi qösteRmeLeRini BekLiyoRuz.Bu DuRumda oLan BiR ARkadasımızın eLinden Tutmak Ona qeRekse BiR Abi qeRekse BiR Baba oLabiLecek KişiLeRe Bu DuRumu BiLdiRmek AmacıyLa BöyLe BiR Konu Amcaya qeRek Duyduk.

IIALoNeII ARkadasımız İçin yaRdım Kampanyası BaşLattık. yaRdımcı oLmak İsteyen ARkadasLaRımızın Oyundan Bize ULasmaLaRı DuRumunda IIALoneII ‘ye Ait Banka Hesap NumaRaLaRı VeRiLecektiR.
EVLADIM, OĞLUM, YAVRUM, ÇOCUĞUM NİYE BÖYLE KONULAR AÇIYOSUN BAK KIZIYORUM AMA.
rennhuT
xRennhuTx
oRennhuTo

Play like you're number 1,
Train like you're number 2

--------------------------------------
Kullanıcı avatarı
Sedt0762
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

rennhut yazdı:
Sedt0762 yazdı:IIALoNeII Arkadaşımızın Neden SüRekLi Sağa SoLa, Bi TaRafLaRa SıçRadıqını MeRak Ettik ve Arkadaşımız Hakkında Ufak ÇapLı BiR ARaştıRma yaptık. Yaptıqımız ARaştıRmaLaR Sonucu OkuL ARkadaşLaRından Edindiqimiz BiLqiLeRe qöRe IIALoNeII KaRakteRi KuLLanan Mehmet ARkadasımız 1995 yıLında Annesinin yaptıqı BiR Hata Sonucu Dünyaya qeLmiş ve BiR Anne BiR oğuL Hayata Tutunmaya ÇaLışmışLaRdıR. ARkadasımızın qeRekse Oyunda, qeRekse ReeL Hayatında SüRekLi BiRiLeRine Çatmasının Sebebi İse Kimisinin Babası oLabiLeqi Düşüncesi İçinde OLduqundandıR. Sancak Sunucusunun BiR Çok NefeRi oLaRak Bu Konuda ARkadasımıza Destek Cıkacaqız. DiqeR Sancak OyuncuLaRındandanda Aynı Tepkiyi qösteRmeLeRini BekLiyoRuz.Bu DuRumda oLan BiR ARkadasımızın eLinden Tutmak Ona qeRekse BiR Abi qeRekse BiR Baba oLabiLecek KişiLeRe Bu DuRumu BiLdiRmek AmacıyLa BöyLe BiR Konu Amcaya qeRek Duyduk.

ALone ye Demek İstedin HeRaL yanLıs aLıntı yaptın Cünkü Babası BeLLi oLmayan Tek Kişi VaR Bu Oyunda Cocum :)
XşifaXX

Kullanıcı avatarı
rennhut
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Miskin

Mesaj gönderen rennhut »

Sedt0762 yazdı:
rennhut yazdı:

ALone ye Demek İstedin HeRaL yanLıs aLıntı yaptın Cünkü Babası BeLLi oLmayan Tek Kişi VaR Bu Oyunda Cocum :)

YOK YOK BİZ SENİ YAPAMAMIŞIZ, TAM OLMAMIŞSIN ÇOCUĞUM. KEŞKE ANNENİN SÖZÜNÜ DİNLESEYMİŞİM DE TAKSAYMIŞIM O KONDOMU, KEŞKE...
rennhuT
xRennhuTx
oRennhuTo

Play like you're number 1,
Train like you're number 2

--------------------------------------
Kullanıcı avatarı
FoReVeRxIce
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: Suskunlar

Mesaj gönderen FoReVeRxIce »

keşke validene değil de halıya çıkarsaydım :S
FoReVeRxIce
MnSrM
HeartHunter
IxCeLeBRaTioNxI

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Sedt0762
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

yaw He He AnLıyoRum Sizi CocukLaRım :) Sahibiniz Konussun Siz KenaRda DuRun :)
XşifaXX

Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön