Yeni Eklenti Paketi
- muhammet1361
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lotus
Yeni Eklenti Paketi
Beyler rüyamda yeni eklenti paketi geldiğini gördüm hissediyorm haziranda getirecekler 
Re: Yeni Eklenti Paketi
Paket güzelse neden olmasın Mami ? Büyük Hol'de yapılamayan bir görev var büyük ihtimalle onla ilgili bir paket olacak. İnşallah bu paket gelince oyun eskiye döner..
Ne Mutlu Türk'üm Diyene[/i][/b]
Mustafa Kemal Atatürk
Tahminimce gelecek olan bir sonraki paket ikv için dönüm noktası olacak.Ya batacak ya çıkacak.Göreceğiz...
2006-2016
Orhanbey - ROWxBeRRu - reSpOnSe
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
- SiRinbaba
- İskele Babası

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: AnTepLiiii'm
resp0nse yazdı:Tahminimce gelecek olan bir sonraki paket ikv için dönüm noktası olacak.Ya batacak ya çıkacak.Göreceğiz...
muhtemelen öyle olacaktır bence ileri düşünce altında bi paket olucaktır çünkü oyun fena halde düşüşte..
✗™★YaMacoBaLi★™
✗™★ŞiRiNBaBa★™
✗♀☪•ⅡFaRuqReiSsⅡ•☪♂
✗ヅツiNaDıNa GüLüMseッ シ
✗RaHaTooo'L✗
✗haDİ şİMdi = ₁ ₂ ₃TıPp ☺
✗™★ŞiRiNBaBa★™
✗♀☪•ⅡFaRuqReiSsⅡ•☪♂
✗ヅツiNaDıNa GüLüMseッ シ
✗RaHaTooo'L✗
Büyük Hol içinde öyle diyorduk :resp0nse yazdı:Tahminimce gelecek olan bir sonraki paket ikv için dönüm noktası olacak.Ya batacak ya çıkacak.Göreceğiz...

İstanbul Kıyamet Vakti Çözümleme Ekibi
Durum ortada zaten dibin biraz üstünde şuanda Sancak sunucusu için konuşayım bugün 30 dk dolandım Holde 10 kişiye dek geldim. Eminönünde 3 tane 20 lvl altı .Meteorda 8 kişi gördüm adaya gitmedim . Sığınak Çember Giriş de kimse yoktu.Durum ortada yaniKRaLeX yazdı:Büyük Hol içinde öyle diyorduk :resp0nse yazdı:Tahminimce gelecek olan bir sonraki paket ikv için dönüm noktası olacak.Ya batacak ya çıkacak.Göreceğiz...![]()
Not : Sırf kaç kişi var diye dolandım
2006-2016
- physX
- Cin Avcısı

- Sunucu: Meran
- Lonca: Şan I Hükümdar
resp0nse yazdı:Durum ortada zaten dibin biraz üstünde şuanda Sancak sunucusu için konuşayım bugün 30 dk dolandım Holde 10 kişiye dek geldim. Eminönünde 3 tane 20 lvl altı .Meteorda 8 kişi gördüm adaya gitmedim . Sığınak Çember Giriş de kimse yoktu.Durum ortada yaniKRaLeX yazdı:Büyük Hol içinde öyle diyorduk :resp0nse yazdı:Tahminimce gelecek olan bir sonraki paket ikv için dönüm noktası olacak.Ya batacak ya çıkacak.Göreceğiz...![]()
Not : Sırf kaç kişi var diye dolandım![]()
İşte tam olarak bana oyunu bıraktıranda bu oldu
- SiRinbaba
- İskele Babası

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: AnTepLiiii'm
Ya asLında Sadece sunucu farkı bu Eminönü ve Kuklacı sunucusuna bakarsak 7/24 oyun içerisinde olanlarda var haniphysX yazdı:resp0nse yazdı:Durum ortada zaten dibin biraz üstünde şuanda Sancak sunucusu için konuşayım bugün 30 dk dolandım Holde 10 kişiye dek geldim. Eminönünde 3 tane 20 lvl altı .Meteorda 8 kişi gördüm adaya gitmedim . Sığınak Çember Giriş de kimse yoktu.Durum ortada yaniKRaLeX yazdı:Büyük Hol içinde öyle diyorduk :resp0nse yazdı:Tahminimce gelecek olan bir sonraki paket ikv için dönüm noktası olacak.Ya batacak ya çıkacak.Göreceğiz...![]()
Not : Sırf kaç kişi var diye dolandım![]()
İşte tam olarak bana oyunu bıraktıranda bu oldu
✗™★YaMacoBaLi★™
✗™★ŞiRiNBaBa★™
✗♀☪•ⅡFaRuqReiSsⅡ•☪♂
✗ヅツiNaDıNa GüLüMseッ シ
✗RaHaTooo'L✗
✗™★ŞiRiNBaBa★™
✗♀☪•ⅡFaRuqReiSsⅡ•☪♂
✗ヅツiNaDıNa GüLüMseッ シ
✗RaHaTooo'L✗
-
QelazigliQ
- İskele Babası

- Sunucu: Teşkilat
Bence ıkv ye 7 sunucu ( tam hatırlamıyorum ) fazla sanki 3 4 olabilir
QelazigliQ yazdı:Bence ıkv ye 7 sunucu ( tam hatırlamıyorum ) fazla sanki 3 4 olabilir
3-4 bile değil 1 veya 2 sunucu olması lazım ancak öyle kalabalık olur klan savaşları çoğalır ve gb grupları artar.