Gerçekten sıgınak/migrat %60 yagma arttırıcıların işe yaramadıgını grupta savunurken kenanda aldıgım sonuctan utanc duydum Amma velakin sevinmedim de degil bu durum arttırıcıların bir nebze olsada işe yaradıgını gösterdi bana.Gruptaki tüm arkadaşlara özellikle Dontpanicc'ye teşekkür ederim forumdaki konun için
Bildiğim kadariyla 4 kişiydi ama hepsininde ismi geçsin diye yeni bir karakter açıp 500 taşkanat derisini o karakterden verdiklerini zannediyorum.Ve aradan geçen 4 senenin ardındanda bu karaktere item düştüğü an yanında olmak güzel bişi İnsan düşünmüyoda değil torpillimi ulan acaba diye de )
Hiç ö.değil Deepmaker güle güle eskit fundilerini ...
izdirapgrafik yazdı:TncyEkoÇılgınUykusuz 4 ayrı kişi değil miydi ?
Taşkanat derilerini toplayan arkadaşlarımız evet 4 kişiydiler.Malum o eski zamanlarda taşkanatları kesmek bir hayli zordu.Her kestiğimiz yaratıktanda çıkma durumu olmadıgı için yardımlaşarak toplamak en iyisiydi.4 ayrı kişiler bu görevi başarıyla tamamlayanlar.Beraber yardımlaştıkları için 4 ünün oyun nicklerini birleştirerek tek bir efsuna verdiler.Aynı Durum Eski ve arkadaşları içinde geçerli.Eski adlı arkadaşımızda taşkanat derilerini toplayıp görevini başarıyla teslim ettiğinde,bir çok arkadaşıda ona yardım ettiği için Efsuna ''Eski ve arkadaşları icadı...''adı verildi.Açık Betadan beri oyunu oynayan biri olarak bu tür etkinliklerin hala devam etmemesinden dolayı yakınıyorum maalesef
hardenemy58 yazdı:Bildiğim kadariyla 4 kişiydi ama hepsininde ismi geçsin diye yeni bir karakter açıp 500 taşkanat derisini o karakterden verdiklerini zannediyorum.Ve aradan geçen 4 senenin ardındanda bu karaktere item düştüğü an yanında olmak güzel bişi İnsan düşünmüyoda değil torpillimi ulan acaba diye de )
Hiç ö.değil Deepmaker güle güle eskit fundilerini ...
Torpil mi Aynı torbadan birçok boss'tan çoğu itemini alan nice kişiler biliyorum.Örnek vermek gerekirse maalesef foto almamıştım,Junondan Işık zırh Kenan zırh kenan yüzük haydar ve ardeneller yüzük aldıgımı biliyorum