Oyuna Başlamalımıyım
-
s4nalkorkun
- İskele Babası

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Bir Hilal Düşü
Oyuna Başlamalımıyım
Açık betadan beri oynamaktayım okul yüzünden oyunda sürekli bir devamlılığım olmadı okul zamanlarında ara verdim tekrar başlamayı düşünüyorum 49 lv karakterlerim duruyor. Arttırıcı alıp ejderi üretip grup bölgelerinde kademeli olarak yükselebilirmiyim yoksa kenan junon atan kalmadımı artık ? yoksa yeni bir online oyunmu aramalıyım.Birde teşkilat sunucusunda yardım edebilecek loncaya alabilecek varmı ?
Re: Oyuna Başlamalımıyım
ejder falan üretme yeni şifacı aç 49 a kadar kas kasması biraz zordur ama zevklidir. 49 olduktan sonra sığınak migrattan tüm itemlerini tamamla sonra çembere girersin masraf etmeden sadece çember kutu alırsın başka masrafın olmaz itemde kolay düşer şifacıya.
- Refresh
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Adam büyücü seviyor belki adamın büyücüsü var şifacı aç diyorsunvengeance yazdı:ejder falan üretme yeni şifacı aç 49 a kadar kas kasması biraz zordur ama zevklidir. 49 olduktan sonra sığınak migrattan tüm itemlerini tamamla sonra çembere girersin masraf etmeden sadece çember kutu alırsın başka masrafın olmaz itemde kolay düşer şifacıya.
Arttırıcı al 1 ay maden çek holde jadeit sonra kıyamet asa üret.Gerisi gelir veya kendin bir yol çizersin az çok kafanda kurarsın bir şeyler.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
- physX
- Cin Avcısı

- Sunucu: Meran
- Lonca: Şan I Hükümdar
Bence LoL başlamalısın.
bende böyle demiştim forum hesabımı kapattılar :roll:physX yazdı:Bence LoL başlamalısın.
2006-2016
Orhanbey - ROWxBeRRu - reSpOnSe
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
- xFahrenheitx
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Bence düşünmek için zaman harcadığın şeyin ne kadar gereksiz olduğunu anlamalı ve bilgisayarı kapatmalısın.
CHIVALROUS
- Tskxhxugur
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
Oyuna sürekli ara veriyorsan çevre yapmanda zor olur.Bende oyuna ara verdim ve yeni bir sunucuda 1aylık maden sarraf arttırıcı alarak 2haftada kıyamet asamı ürettim fakat çevre olmadığı için çt ye giremedim.Ve bu oyundan zevk almak istiyorsan zamanı yakalamalısın.Yani sen migrat sığınak eşyalarını düşürene kadar yeni bir bölge gelicek.Sen çt de iken millet yeni bölge itemlerini dizmiş olucak.Bu zamanı yakalama dediğim meselede çok kolay değil.Sana tavsiyem Dota 2 LoL gibi oyunlar oyna.Dota 2ye başlayalı 1 hafta oldu ama İKV den aldığım keyiften daha fazlasını aldığımı söyleyebilirim.
- SiRinbaba
- İskele Babası

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: AnTepLiiii'm
s4nalkorkun yazdı:Açık betadan beri oynamaktayım okul yüzünden oyunda sürekli bir devamlılığım olmadı okul zamanlarında ara verdim tekrar başlamayı düşünüyorum 49 lv karakterlerim duruyor. Arttırıcı alıp ejderi üretip grup bölgelerinde kademeli olarak yükselebilirmiyim yoksa kenan junon atan kalmadımı artık ? yoksa yeni bir online oyunmu aramalıyım.Birde teşkilat sunucusunda yardım edebilecek loncaya alabilecek varmı ?
Bence Yaptığın büyük bir yanlış olan 49 lewellik karakterinide sil gitsin hiç başlamdan bitir bence online oyunların boş olucagını ve boşa zaman harcadığını unutma..!
KuKLa'nın EfenDiLeRii
✗™★YaMacoBaLi★™
✗™★ŞiRiNBaBa★™
✗♀☪•ⅡFaRuqReiSsⅡ•☪♂
✗ヅツiNaDıNa GüLüMseッ シ
✗RaHaTooo'L✗
✗haDİ şİMdi = ₁ ₂ ₃TıPp ☺
✗™★ŞiRiNBaBa★™
✗♀☪•ⅡFaRuqReiSsⅡ•☪♂
✗ヅツiNaDıNa GüLüMseッ シ
✗RaHaTooo'L✗
✗haDİ şİMdi = ₁ ₂ ₃TıPp ☺
physX yazdı:Bence LoL başlamalısın.
bende başlıcam LoL e ama bu hatayı alıyorum
Görünmeyenler için link : http://www.youtube.com/watch?v=yz13OI23 ... e=youtu.be
Flash Get ile indir.İndirdikten sonra o dosyayı Win7 Win8 için sağ tıkla yönetici olarak başlat de.Bende böyle bişi olmamıştı gerçi de
Windows sahte ise düzelt onuda sene 2013 yaw 
2006-2016