Lonca alimi
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Kucuk Loncası
Lonca alimi
Arkadaslar 4 gun once bagli oldugum loncadan ayrildim baska loncaya gecmek istiyorum suanda loncada olmama ragmen davet atan kisiye zaten bir loncada diye uyari geliyormus basina boyle bi olay gelip cozum bulan varsa yardimci olabilrmi bu konuyu destegede tasidim ama onlardan beklersem uzum surecek
Re: Lonca alimi
Steelfist yazdı:Arkadaslar 4 gun once bagli oldugum loncadan ayrildim baska loncaya gecmek istiyorum suanda loncada olmama ragmen davet atan kisiye zaten bir loncada diye uyari geliyormus basina boyle bi olay gelip cozum bulan varsa yardimci olabilrmi bu konuyu destegede tasidim ama onlardan beklersem uzum surecek
Siteden başvuru yapmayı dene
-
- Salgın Koruyucusu
axdwa yazdı:Steelfist yazdı:Arkadaslar 4 gun once bagli oldugum loncadan ayrildim baska loncaya gecmek istiyorum suanda loncada olmama ragmen davet atan kisiye zaten bir loncada diye uyari geliyormus basina boyle bi olay gelip cozum bulan varsa yardimci olabilrmi bu konuyu destegede tasidim ama onlardan beklersem uzum surecek
Aklima geldi fakat ilk 50 sirilamada olmadigi icin gonderemiyorum
- YasinKocamanca
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Life And Death
Lonca adı girerek Başvuru yapabilirsin.Steelfist yazdı:axdwa yazdı:Steelfist yazdı:Arkadaslar 4 gun once bagli oldugum loncadan ayrildim baska loncaya gecmek istiyorum suanda loncada olmama ragmen davet atan kisiye zaten bir loncada diye uyari geliyormus basina boyle bi olay gelip cozum bulan varsa yardimci olabilrmi bu konuyu destegede tasidim ama onlardan beklersem uzum surecek
Aklima geldi fakat ilk 50 sirilamada olmadigi icin gonderemiyorum
-
- Salgın Koruyucusu
Bi deniyim bakalim insallah olur
- SiRinbaba
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: AnTepLiiii'm
Muhtemelen ikv lonca bölümünden lonca adı yazıp gönder olucaktır şuanda olmuyorsa yani kimsenin elinden gelicek bişey oldugunu sanmıyorum destege mail atıp beklemek mecburiyetindesin 
✗™★YaMacoBaLi★™
✗™★ŞiRiNBaBa★™
✗♀☪•ⅡFaRuqReiSsⅡ•☪♂
✗ヅツiNaDıNa GüLüMseッ シ
✗RaHaTooo'L✗
✗haDİ şİMdi = ₁ ₂ ₃TıPp ☺
✗™★ŞiRiNBaBa★™
✗♀☪•ⅡFaRuqReiSsⅡ•☪♂
✗ヅツiNaDıNa GüLüMseッ シ
✗RaHaTooo'L✗
✗haDİ şİMdi = ₁ ₂ ₃TıPp ☺
Bence o loncadasıız davet edemiyorsunu degil davetlere kapalı oldugunu gösteren bir yazıdır.Steelfist yazdı:Bi deniyim bakalim insallah olur
Lonca yönetimden en altta davetlere izin ver.
A R Z L O D O S
-
- Salgın Koruyucusu
Sorunu cozdum ilginen arkadaslara teskkurler kilitlenebilir konu