Sancak sunucusunda her zaman yaşanan olaylar ırkçılık ve din kavgası . Oyunda herkes item ve paranın peşinde bazıları için oyun her şeyleri olmuş . Sancak sunucusunda çıkan kavgalar nedeniyle ATABÖRÜ adlı karahterim aşırı ırkçılık yapmaktan sınırsız ban almıştır . Sunucuda başta 15 yaşında bir çocuk olan Rıza adlı (Byalonekys) çocuk bana gelip "qq dinsizi , onun loncasına giren ve onla gb atan dinsizdir" diyip duruyor . Kendisine "hayatında kaç kere camiiye gittin , hacca gittin ve zekat verdin" diye soru yönelttiğimde "hayır gitmedim" diyor . Şimdi sen yapılması gerekenleri yapmıyorsun açıp Kuran-ı Kerim i okumuyorsun camiiye gitmiyorsun dinin hakkında çok çok çok az şey biliyorsun ama iş dine gelince Müslüman kesiliyorsun . Daha açıp ayetleri okumuyorsunuz sadece bildiğiniz tek şey var oda Tanrı(Allah) tekdir ona karşı gelmek günahdır . Sizler bunların dışında bir şey bilmiyorsunuz gelip bana karşı dini savunuyorsunuz . Oyunda çıkan bir kavgada onun Tanrısına sövdüm çünkü onun Tanrısı para ve oyun olmuş haberi yok . Bu arada üstüne basa basa söylüyorum çünkü bazı gericiler hemen atlayacan " ne Tanrısın lan Tanrı yok Allah var" diye . Tanrı Türkçe yaratan demektir Allah ise arapçada yaratan demektir . Şimdi gelelim ırkçılık konusuna . Kişinin kendi ırkını sevmesi ve yüceltmesi oyundan ve normal hayatta kötü bir şey olarak gözüküyor . Bir kişi kendi ırkını seviyor ve yüceltiyor diye sizin diyişinizle "faşist" oluyor . Bu arada faşizm italyan milliyetçiliğidir . Diyorlar "sen ırkçısın , sen bölücüsün " diye asıl bölücü sizsiniz karadenizin hepsini laz , doğu ve günaydoğuyu mağraya üreyen tek hücreli evrim geçişmiş olan kürt diyorsunuz . Bu ülkede laz sayısı 500 bin kadardır karadenizi laz yapıyorsunuz ve kürtlerin sayısı en fazla 3 milyon iken (hatta daha da az) bütün doğuyu ve güneydoğuyu kürt olarak ilan edip onlara bunu üstüne basa basa sürekli söylediğiniz için kendilerini laz ve kürt sanıyorlar . Yani bölücülüğü siz yapıyorsunuz .
Kısaca özet geçmek gerekirse siz önce tarihinizi iyi araştırın eğer namazındadaydan kendini dindar olarak görüyorsan oyunu oynama git namaz kı oyuna yatırdığın parayla hacca yada umreye git . Konuyu slmeyin ve kilitlemeyin sadece tartışma yapan kişilerin yorumunu silin normal kişiler yorum yapabilirler
İKV , din ve ırkçılık
-
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
İKV , din ve ırkçılık
ATABÖRÜ
BAYÜLGEN
TİGİN
IKIZAGANI
Türk ırkı sağolsun
BAYÜLGEN
TİGİN
IKIZAGANI
Türk ırkı sağolsun
Re: İKV , din ve ırkçılık
Merhabalar
1- Oyunumuzda kimin hangi din , aşiret, kabile yada millete ait olduğunu asla sorgulamadık ve sorgulamayacağız. Bizim için geçerli kaide Kuralların geçerliliğidir ve bu kurallarda temel prensip; insana eşit mesafede yaklaşmak baz alınmıştır
2- Herkes milletini sevmekte özgürdür ama birileri milletini sevme adı altında başkalarını aşşağlıyor ve bunu oyuna yada foruma yansıtıyorsa o zaman kurallar devreye girer.
Forum hesabınız ; Daha önce almış olduğunuz ceza ve uyarılar göz önünde bulundurularak 30 gün kapatılmıştır.
1- Oyunumuzda kimin hangi din , aşiret, kabile yada millete ait olduğunu asla sorgulamadık ve sorgulamayacağız. Bizim için geçerli kaide Kuralların geçerliliğidir ve bu kurallarda temel prensip; insana eşit mesafede yaklaşmak baz alınmıştır
2- Herkes milletini sevmekte özgürdür ama birileri milletini sevme adı altında başkalarını aşşağlıyor ve bunu oyuna yada foruma yansıtıyorsa o zaman kurallar devreye girer.
Forum hesabınız ; Daha önce almış olduğunuz ceza ve uyarılar göz önünde bulundurularak 30 gün kapatılmıştır.