[quote="esmur"]Selamlar Ben Müslüm ByKeNT Oyuna 2009 Yılında Santi Sayisinde Baslamıştım 4 Yıldır, Oyun Hayatım Vardır Ve Sürüyor 2011 Yılında Gerçekleşen Gaffar Bey Denilen Bhoş'dur Belkide İnanazsınız Oyunda İlk Alıcaksız Car SANTAA İdi Ve O Zmnlar Telefonda Oynamıyodum. Email Hesabındaydım Ve Arkdaşıma Dostuma Şifremi Vermiştim Sonra Topkapı Sarayı Gelmiştı O Gün Çara Gireyim Dedim Çar 1 LwL 4 Adet Karekter Şöyle Başlıo : 'Hahahaha Kerizzzzz Müslüm Saol' Ve Sonra Tekrar Karekter Açıp Oyuna Basladım Ordan Buralar Kadar . Geldim 2013 Yılın'da 1 Adet Metorıt 1 Ürettim Çarım Düzülü Olduqu İçin Arkdaşımın Carına Vermiştim Tılsımı Ve Onun Karekterını Düzüyordum . 2 Gün Sonra Metorit 1 Bulamayınca. Ben Bilmiom Dediler Peki Dedim Es Geçtim İyi Niyetimden. Sonradan .... Tanıştım Ve İyi Bi Dost İyi Bir Abi Oldu Bana . 2 Adet Metorit 1 Üretim Oyuna Tekrardan Sarıldım Ve Oynadım Oynadım Durdum . Ve Bu Seferde 2 Sini Birden Çaldırdım
YANİ BURDA ANLATMAK İSTEDİGİM DİKKATLİ OLUNUZ 4 SENEDİR BERABER OLDUGUM ADAM BİLE 1.200 M MADENLERİMİ ÇALDI İYİ NİYETİMİZDEN KAYBETTİK.
Size İyi Oyunlar Dilerim.

ops:
İlk önce çok geç olsun.Ama oyun bu hırlısı da var hırsızı var.Kimseye güvenmemek lazım.Ama oyunda güvenebileceğim benim çok az kişi var bazı iyi niyetliler var onlar sağolsun.Benim 5 tane çarım gitti.İyi niyetli oluyoruz ama nafile.Hırsızlığı şimdi yapıyorlar ama bunun başka bir dünyası da var.Orada her şey görülücek.Oyun için adamlığını şerifini satanlar var
DÜRÜST OLMAK YETERLİDİR.HİÇBİR ZAMAN ADAMLIĞINI ŞEREFİNİ HAYSİYETİNİ SATMA
Bu söylediğim şerefi olmayanlara.Ayrıca şu Beyazköşk'te hırsızlar dolu.Dikkatli ol.