Merhaba İKV 6. Yıl kutusu 2 kere aldım fakat kutuda ne Çemberlitaş Yağma Arttırıcı nede Üretim ve Toplama Puanları Sıfırlamaya özelligi yok sadece boş bi plus var 3 aylık. Neden 6. yıl paketine aşagıdaki 3 özelligi eklemıyorsunuz ? Ben hesabımı tel hesabıma taşıdım tüm etkiler(çt yağma arttıcı ve derindeki sır eklentisi) mail hesabımda kaldı şimdi yeni kutu alıcam fakat bu 3 özellik yok die alamıyorum.
• Süresiz ve sınırsız Çemberlitaş Yağma Artırıcı etkisi
• GBM-0B ile üretim ve toplama puanlarını sıfırla
• Hesabından silinen karakterlerini kurtar
6. Yıl Kutu Hk.
- xXDeaTHMaCHiNeXx
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Çınar Altı
6. Yıl Kutu Hk.
Efendilik İhtiyaçtır.
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Re: 6. Yıl Kutu Hk.
Hayırlı günler
bahsettiğin özellikler kutu ürünlerinde mevcut ama paket ürünlerinde bulunmuyor.
Derindeki sır yada çemberlitaş ürünlerini üyelikal üzerinden farklı ödeme seçenekleri ile alabilirsin.
bahsettiğin özellikler kutu ürünlerinde mevcut ama paket ürünlerinde bulunmuyor.
Derindeki sır yada çemberlitaş ürünlerini üyelikal üzerinden farklı ödeme seçenekleri ile alabilirsin.

LEPRECHAUN
- xXDeaTHMaCHiNeXx
- İri Fare Avcısı

kardeşim ben diyorum Ankara sen diyorsun Kars daha ne demek istedigimi anlamadan yazıyorsunLEPRECHAUN yazdı:Hayırlı günler
Efendilik İhtiyaçtır.
Adama niye bağıyon la 6,yıl paketi sana çemberli etkisi var diye satmıyorki 3 aylık plus hediye satıyor o kutu diye ct eksimi olmalı.xXDeaTHMaCHiNeXx yazdı:kardeşim ben diyorum Ankara sen diyorsun Kars daha ne demek istedigimi anlamadan yazıyorsunLEPRECHAUN yazdı:Hayırlı günler
Kutu etkisi alamk istiyorsan üyelikaldan alablirsin Sonra istediğin akdar 6.yıl paketi al.
6,yıl paketi Digital e-pin oalrak satılır çemberli derizn sır etkisi yok deniyor buna rağman neden yok deme hakkın olablirmi yanında 3 aylık plus hediye ediliyor diyor.
ne demek istediğini oda anladı bende neden eksi yok diyon çünkü o kutunun öyle bir özelliği yok 3 aylık plus hediye ediyoruz çemberli kutu alırsan.
Kasa
+5 yetenek
Lonca lisansı hediye
Oldu 50 tl öde
5500 akçeni al üstüne
3 aylık plus
Çemberli artırıcı
Lonca lisansı
+5 yetenek
Kasa
oz aman 50 den satmazlardın 90 dan satarlar. Biraz mantık da.
Çemberli kutu bir kere yüklendinmi üstüne isteiğin kadar 6. yıl paketi yükle da.
Arkadaş bu özellikler üyelikaldan temin edeblirsin diyor Çemberli kutu orda var ordan alablirsin diyor kötü bişi demiyor.
Ha sobee neden satmıyor diyorsan ben ne bilem oraya akdar okumadım.
A R Z L O D O S
- xXDeaTHMaCHiNeXx
- İri Fare Avcısı

öyle bir şey satılmıyor üyelikaldaARZLODOS yazdı:Adama niye bağıyon la 6,yıl paketi sana çemberli etkisi var diye satmıyorki 3 aylık plus hediye satıyor o kutu diye ct eksimi olmalı.xXDeaTHMaCHiNeXx yazdı:kardeşim ben diyorum Ankara sen diyorsun Kars daha ne demek istedigimi anlamadan yazıyorsunLEPRECHAUN yazdı:Hayırlı günler
Kutu etkisi alamk istiyorsan üyelikaldan alablirsin Sonra istediğin akdar 6.yıl paketi al.
6,yıl paketi Digital e-pin oalrak satılır çemberli derizn sır etkisi yok deniyor buna rağman neden yok deme hakkın olablirmi yanında 3 aylık plus hediye ediliyor diyor.
ne demek istediğini oda anladı bende neden eksi yok diyon çünkü o kutunun öyle bir özelliği yok 3 aylık plus hediye ediyoruz çemberli kutu alırsan.
Kasa
+5 yetenek
Lonca lisansı hediye
Oldu 50 tl öde
5500 akçeni al üstüne
3 aylık plus
Çemberli artırıcı
Lonca lisansı
+5 yetenek
Kasa
oz aman 50 den satmazlardın 90 dan satarlar. Biraz mantık da.
Çemberli kutu bir kere yüklendinmi üstüne isteiğin kadar 6. yıl paketi yükle da.
Arkadaş bu özellikler üyelikaldan temin edeblirsin diyor Çemberli kutu orda var ordan alablirsin diyor kötü bişi demiyor.
Ha sobee neden satmıyor diyorsan ben ne bilem oraya akdar okumadım.
Efendilik İhtiyaçtır.
En son ARZLODOS tarafından 14 May 2013 19:35 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
A R Z L O D O S
- xXDeaTHMaCHiNeXx
- İri Fare Avcısı

ARZLODOS yazdı:
http://www.uyelikal.com/g/%C3%A7emberlita%C5%9F/
valla biz burdan alıyoruz dünyaya ihraç ediyoruz. Bazaen kutu olmayınca gelene kadar beklyoruz.
Dünya dedisek isteyene Almanya kanada hariç.
ben ondan bahsetmıyorum kardeşim bende bılıyorum bunun oldugunu benım demek istedigim o kutuya bi etki şart sıfır hesap açtım hiç etki yok anlıyormusun ?
Efendilik İhtiyaçtır.
Bak güzel kardeşim
Açık açık yazam öyle bir etki koyarlar eklem yaparlar fiyat olur 80 tl.
Boyle etki eden bir kutu satılıyormu evet satılıyor.
100 kişi kutu almış yüklemiş bu kişilerin plusu bitince diyeceklerki biz neden kutu etkimiz varken fazladan para veriyoruz hatırlarsan 80 tlden 50 tlye indi neden u sikyetlerden dolayı 3 aylık plusu hediye edelim dediler üstünede 5500 akçe verek sizin kazancınız 35 tl olsun dediler.
Mecburen bir kutu alacan sonra istediğin kadar 6,yıl paketi yüklersin yani senin dedğin gibi bir etki gelecekse onu bize 50 tlden degil 60-70 tlden satarlar.
En güzeli sikayet etmeyelim 50 tlden akemizi alalım 5500 akçe biizm olsun 3 aylık plusuda oyundan satalım 5500 akçe bize 30 tlye gelmiş olsun mantıklımı evet mantıklı.
İlerde sobee bir kutu çıkartır ondan eksikleri giderir.
Yani 5 iksir 295 akçedinde millet isyan edince 95 akçe oldu ya buda isyanların neticesinde olan bir durum yani ilerde 7.yıl kutu cıkartırlar ondada senind ediklerini ilave edip 3 aylık plusu kaldırırlar.
Sen kutu bulamıyom dedin arkdaşda yön göstermiş Sobe çalışanalrını bilmiyonmu kestiğimiz kestik çemberli ilk cıktıgında yazdıkalrı sözü yemiyorlar Çemberlikutu Dükkanda satılmayacaktur diye ondan vazgeçemiyorlar yada bir satış pazarlamsıdır bilemeyiz.
Açık açık yazam öyle bir etki koyarlar eklem yaparlar fiyat olur 80 tl.
Boyle etki eden bir kutu satılıyormu evet satılıyor.
100 kişi kutu almış yüklemiş bu kişilerin plusu bitince diyeceklerki biz neden kutu etkimiz varken fazladan para veriyoruz hatırlarsan 80 tlden 50 tlye indi neden u sikyetlerden dolayı 3 aylık plusu hediye edelim dediler üstünede 5500 akçe verek sizin kazancınız 35 tl olsun dediler.
Mecburen bir kutu alacan sonra istediğin kadar 6,yıl paketi yüklersin yani senin dedğin gibi bir etki gelecekse onu bize 50 tlden degil 60-70 tlden satarlar.
En güzeli sikayet etmeyelim 50 tlden akemizi alalım 5500 akçe biizm olsun 3 aylık plusuda oyundan satalım 5500 akçe bize 30 tlye gelmiş olsun mantıklımı evet mantıklı.
İlerde sobee bir kutu çıkartır ondan eksikleri giderir.
Yani 5 iksir 295 akçedinde millet isyan edince 95 akçe oldu ya buda isyanların neticesinde olan bir durum yani ilerde 7.yıl kutu cıkartırlar ondada senind ediklerini ilave edip 3 aylık plusu kaldırırlar.
Sen kutu bulamıyom dedin arkdaşda yön göstermiş Sobe çalışanalrını bilmiyonmu kestiğimiz kestik çemberli ilk cıktıgında yazdıkalrı sözü yemiyorlar Çemberlikutu Dükkanda satılmayacaktur diye ondan vazgeçemiyorlar yada bir satış pazarlamsıdır bilemeyiz.
A R Z L O D O S