ejder asa ve zırh üretimi
- holygan123
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
ejder asa ve zırh üretimi
Arkadaşlar büyücüme ejder asa ve sıfır kelvin zırh üreticem . Ejder asa için 1 kadim 1 meran 1 liderlik ve 3 menekşe kaldı .. Sıfır kelvin zırh için ise 10 adet haydar kaldı sadece . Ama şu an sadece 2 m param var
Yardımlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum . Cevap ya da özel msj atabilirsiniz.
Holiganxxbüyü
Holiganxx
Kimyacıı
Holiganxx
Kimyacıı
Re: ejder asa ve zırh üretimi
sıfır kelvin zırh yerine kıyamet zırh üret çembere girmen için daha yararlı olur. ejder asa yerine biraz daha çabala ve kıyamet asa bas ama durumum yok diyorsan ejder asa + kıyamet asanı üret GBX-Stuart a kırmacı git ayakkabı ve eldiveni düşür gaffara gitmeyi dene
iyi forumlar
- holygan123
- İskele Babası
tşkkür ederim kardeşim tavsiyen için de şu an kıyamet item üretimi çok pahalı sıfır zırhı üreticem yanında da kıyamet asa üretmeyi düşünüyorum .. Reel parayla oyun parası aldım
kıyamet basıcam . Şu migodan alıcaklarımı alıyım zaten kıyamet zırhı da üretmeyi düşünüyorum.
Holiganxxbüyü
Holiganxx
Kimyacıı
Holiganxx
Kimyacıı
holygan123 yazdı:tşkkür ederim kardeşim tavsiyen için de şu an kıyamet item üretimi çok pahalı sıfır zırhı üreticem yanında da kıyamet asa üretmeyi düşünüyorum .. Reel parayla oyun parası aldımkıyamet basıcam . Şu migodan alıcaklarımı alıyım zaten kıyamet zırhı da üretmeyi düşünüyorum.
Kıyamet asa üretebilceksen zırha gerek yok asayı üret gir
- holygan123
- İskele Babası
Saol kardeşim tavsiyen için de kıyameti bi hafta içinde üretirim zaten şu an çar kasıyorum 45 lwl oldu ondan alacaklarımı alayım üreticem , zırhı da ürettim sayılır bütün malzemeler tmm sadece üret butonuna basmak yetiyor
ayrıca o kadar malzeme toplayıp uğraştıysam üretmemek olmas ikisini bir arada üreticem ...
Holiganxxbüyü
Holiganxx
Kimyacıı
Holiganxx
Kimyacıı
- 55ivedik55
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
Kuklacıda oynuyorum burda ortamı bilmiyorum ama direkt kıyamet asa basmaya çalış parlak kıyamet asa ile kenan junon sorun olmaz ayrıca junon yol x stu ve semiha zırh veriyor elbet düşecek parlak ejder ve sıfır zırh sana 748 hasar verecek kıyamet asa ise tek başına 600 verecek kıyamet asa ile çembere de kolayca girebilirsin
...
- holygan123
- İskele Babası
Teşekkürler tavsiyen için kardeş de sadece kıyamet asa ile çembere giremem , çünkü kıyamet basıp da çembere giremeyen çok arkadaşım var , zırhın şart olduğunu düşünüyorum ..
Holiganxxbüyü
Holiganxx
Kimyacıı
Holiganxx
Kimyacıı