2007 2008 Zamanındaki gibi olamıcağını herkes bildiği için oyunla ilgili umut yok.Evt bi ara o loncada başkanlık yaptım.Yazdıklarının hiç biriyle görüşmüorm ne alemdeler bilmiormTodorov yazdı:Vandervaart kardesım aleykum selam arada bır oyuna ve foruma gırıyorum ınan konunu ılk defa goruyorum.Oyun 2007-2008 gıbı hıc degıl o zamanlar sende bılırsın nese vardı.LAZURI loncasında baskandın yanlıs hatırlamıyorsam uyelerıne eger ulasabılıyorsan selamlarımı ılet manset rassa ıvan shun
HALA AYNI İKV
-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
Re: HALA AYNI İKV
haklısın can hala aynı ikv CccZORccC bişiler hatırlatır belki sana
)
- WaRNiNG374
- Salgın Koruyucusu
ALEYKÜM SELAM KANKYY
MERAN BİTMİŞ BOĞLUMMMM
- CARDINAL
- İri Fare Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lotus
Aleykum Selam Can kardeşim öncelikle : )Respected yazdı:Can'cım sana baktıkça İKV'ye başladığım günler geliyor aklıma.. Aziz'den haber alabiliyor musun ? Burak işsizinin akibetini de sormalıyım sanırım..![]()
Sende ne var ne yok
Sürekli isim değiştirdim o yüzden belirteyim Ünal ben..(Aslında çok da fazla sayılmaz ama uzun süredir görüşmediğimiz için böyle oldu
)
turna yazdı:disiceza-turna-katreimatem
Kimleri görüyoruz..![]()
Meran benım gözümde artık son çırpınışlarını yaşıyor.Sadece yazın 1 2 ay hareketlilik kazanıyor onun haricinde tıss : )
Ünal'dan tut , Fatma ,Zehra gibi sağolsun 3 4 tane adam gibi dost kaldı oyun sayesinde hatıralarımzda , yanımızda .
Anlayacağın Meran aynı meran insanı aynı insan değil : ) Saygılarımla kardeşim
Since of 2009
Tayfun SELEN- turna
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: loncamkalmadıkibenim
enee kardeşlerin bitanesiiiiiCARDINAL yazdı:Aleykum Selam Can kardeşim öncelikle : )Respected yazdı:Can'cım sana baktıkça İKV'ye başladığım günler geliyor aklıma.. Aziz'den haber alabiliyor musun ? Burak işsizinin akibetini de sormalıyım sanırım..![]()
Sende ne var ne yok
Sürekli isim değiştirdim o yüzden belirteyim Ünal ben..(Aslında çok da fazla sayılmaz ama uzun süredir görüşmediğimiz için böyle oldu
)
Kimleri görüyoruz..![]()
Meran benım gözümde artık son çırpınışlarını yaşıyor.Sadece yazın 1 2 ay hareketlilik kazanıyor onun haricinde tıss : )
Ünal'dan tut , Fatma ,Zehra gibi sağolsun 3 4 tane adam gibi dost kaldı oyun sayesinde hatıralarımzda , yanımızda .
TURNA-katreimatem-Çalıkuşu (eskilerin disiceza'sı) (meran)
TURNA- TURNAII- Küçükörtmen (eminönü)
TURNA- TURNAII- Küçükörtmen (eminönü)
-
- Cin Avcısı
- Lonca: Kristal
Vander kardeşim ben Kızılmadalyon hatırlarmısın bilmiyorum aleyküm selam umarım iyisindir. Bende başlasam mı yoksa başka bir oyuna mı gitsem kararsızım
Görüşmek üzere 
-
- Kadim Hidra Avcısı
Hatırlatıo abi bi ara çay içelmgececi08 yazdı:haklısın can hala aynı ikv CccZORccC bişiler hatırlatır belki sana)
-
- Kadim Hidra Avcısı
Saygılar bizden kardeşim saolasnCARDINAL yazdı:Aleykum Selam Can kardeşim öncelikle : )Respected yazdı:Can'cım sana baktıkça İKV'ye başladığım günler geliyor aklıma.. Aziz'den haber alabiliyor musun ? Burak işsizinin akibetini de sormalıyım sanırım..![]()
Sende ne var ne yok
)
Kimleri görüyoruz..![]()
-
- Kadim Hidra Avcısı
Eskinin tadını bilen herkes ister die düşünüorm Ünalım bendeRespected yazdı:Eskiden oyun gerçekten güzeldi... O ortamı tekrar yaşamak isterdim