İçerik silindi.
[GM]Erdoğan
ŞİfREMİ isTeDİ ve sonrasında iFtira etti
- mcronaldo94
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- mcronaldo94
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
Re: Fatalcsxtwo---ŞİfREMİ isTeDİ ve sonrasında iFtira etti
ben kimin arkadasıyım yada yan carıyım sen salakmısn ???Askriz Çalıntı Çardır.Çalınmıstı Bir Ara.
Florida Muhtemelen ya yan çarı yada ark falandır.
FAtalcsxtwo hırsızdır şifre istemiştir,,,O resimlerdeki 2 kişide sensin salak adam..
FirstLady

Selamlar
Öncellikle bu konuyu buraya açman sadece forumu kirletini sizin bizden daha iyi bildiniizi umuorum.
Ayrica Gereken şikayetinizi Bilgi@istanbuloyun.com yollayin.
Dipnot:Fatalcsxtwo Ban yemez Fataicstwo yer
L nin yerine i var Dikkatli Olalim.
Iyi forumlar
Öncellikle bu konuyu buraya açman sadece forumu kirletini sizin bizden daha iyi bildiniizi umuorum.
Ayrica Gereken şikayetinizi Bilgi@istanbuloyun.com yollayin.
Dipnot:Fatalcsxtwo Ban yemez Fataicstwo yer
L nin yerine i var Dikkatli Olalim.
Iyi forumlar
The Lodos of Ottoman
- Effairenclik
- FareAdam Düşmanı
adam 27 lvl carda 100 m civarı ve epe sı var bu adam kesınlıkle hırsızdır hiç bir şekilde kanmayın....

Effairenclik yazdı:adam 27 lvl carda 100 m civarı ve epe sı var bu adam kesınlıkle hırsızdır hiç bir şekilde kanmayın....
Effairenclik yazdı:adam 27 lvl carda 100 m civarı ve epe sı var bu adam kesınlıkle hırsızdır hiç bir şekilde kanmayın....
kardes wallaha cok haklısın kesinlikle hırsız bu oyunda 20 -30 kşiyi kız yerinde soymuş diyorlar
soyuldum diyor 1 ay sonra gidip 100 m ye epe aldım diyor
Biri cıkıyor epe benimdi caldı diyor
biri iftiracı diyor
biri hırsız diyor
biri bebek diyor ws ws yani bu kesinlikle ne yaptını bilmeyen 11 yaşındaki cocuktur saten 40 kişinin dedidigi dogru olur
birgün sizinde başınıza iş acar böyle cocukları oyunda istemiyoruz....
mcronaldo94 yazdı:ben kimin arkadasıyım yada yan carıyım sen salakmısn ???Askriz Çalıntı Çardır.Çalınmıstı Bir Ara.
Florida Muhtemelen ya yan çarı yada ark falandır.
FAtalcsxtwo hırsızdır şifre istemiştir,,,O resimlerdeki 2 kişide sensin salak adam..
İşte Ispatı burdadır adam eli ayagı tutusunca beni florida diye iftira atıyor kanıt istiyorsunuz beyler hadi bakalım :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
- StReetVaNdaL
- Cin Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Effair genclk sen vallahı gerı zekaLısın 30 lwl carda 100m olması gayet normal bır sey o car benım kp kastgım hesapta yanı hepsi 25 lwl ve ustu kendı carlarımda bulunan hesab 'ın plusu bıttıgı ıcın o hesapa aktardı mehrseyı ve tıcaret ybıorm az akıllı olun florıda seun suanda cok buyuk bır ıftıra atıorsn ve farkında deılsn fotograflara bıle dıkkatlıce bakamıosn gereken cevabı da gencqataloq ve erol vermstr iyi forumlar .!
Lilreb
Effair adam Caldıkları itemleri kendi charına aktarsa Acıga cıkacak tabikide 30 level chara aktaracak kardeş Hırsız işte
- StReetVaNdaL
- Cin Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
GUNCELLL bakın bakında gorun ne ıftıralar attıgına .!
Lilreb