2 Aydır beni oyalamayın

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
Bloodmage
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Crash

2 Aydır beni oyalamayın

Mesaj gönderen Bloodmage »

2 aydır oyalıyorsunuz evet veya hayır deyin karakterimi çaldırdm e postayı bilmyorum epinleri de sildim epinleri yazamıyorum epinleri tekrar geri almama da izin vermiyorsunuz bu çarı alabilecekmiyim alamayacakmıyım 2 aydır bi cevap veremediniz alabilirmiyim alamazmıyım bunu soylemeniz yeterli destek ekibi
BEYAZKOŞK SİNCE 2007
Kullanıcı avatarı
alper111
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Cesaretin Yoksa Seyret

Re: 2 Aydır beni oyalamayın

Mesaj gönderen alper111 »

Öncelikle geçmiş olması dilegimle.Oyun içerisinden mi almıştın yoksa kendi kredi kartı ,sobee nin kartımı veya telefon ile mi akçe almıştın eger kart dışında epin aldıysan ve epinleri bilmiyorsanız kredi kartı bilgileri veya telefon bilgilerini eksiksiz olarak geri dönüşüm yaptıgınızda size hesabınızı vermeleri lazım.
DefendYourSelf
Duryolcu
Kullanıcı avatarı
Bloodmage
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

alper111 yazdı:Öncelikle geçmiş olması dilegimle.Oyun içerisinden mi almıştın yoksa kendi kredi kartı ,sobee nin kartımı veya telefon ile mi akçe almıştın eger kart dışında epin aldıysan ve epinleri bilmiyorsanız kredi kartı bilgileri veya telefon bilgilerini eksiksiz olarak geri dönüşüm yaptıgınızda size hesabınızı vermeleri lazım.
Tel ile almıştım 2 3 aydır epin çekmiyorum değişik değişik fantazilerim yok 1.5 yıldır epin cekiyorum hepsini telde saklayacak halim yok sildim şimdide eskiden aldıgım için vermiyorlar sonrada epin şart diyorlar vermeremiyoruz desenize profil bilgilerini gizli soruları eksik gonderiyorum
BEYAZKOŞK SİNCE 2007
Kullanıcı avatarı
Bloodmage
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Druid yazdı:Gereksiz

You want to do
sen yanlış geldin kardeş
BEYAZKOŞK SİNCE 2007
ELENTARi
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen ELENTARi »

Merhaba,

İkv forumları üzerinden bu tür sorunlarınıza cevap alamazsınız, Destek ile iletişimi yine aynı kanal üzerinden devam ettirmelisiniz.

Teşekkürler.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön