Bi Vedada Benden[Estergon ve Yalnızx Loncasına!!!]

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
ArJeN
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Bi Vedada Benden[Estergon ve Yalnızx Loncasına!!!]

Mesaj gönderen ArJeN »

Öncelikle Selamunaleykum İlk Şundan Başlıyayım BEN SELİM [ Estergonxreis , Estergonxemre , Estergonxfikrett , Estegonxsoner ] Değerli Abilerim Bildiğiniz Üzere Geçen Gün Birisi Estergonxsadik Üyeliğiyle OTTOMAN Loncası Acılıyor Diye Bi Konu Acmıstı Benim Bilgisayarım Tamirdeydi Fikret Abinin Söyledikleri Canımı Çok İncitti Bana Hırsız Veya Dolandırıcı Diyenleri Gördük Yalnızxlord |Yalnızxşifa Madarmyxarjen Çarımı Madarmyxarjenn Carlarımı Caldı.Yalnızxlord'u Tanıyorum Adresinide Biliyorum Ama Bişey Yapmadım Gelmişim 20 Yaşına Bana HIRSIZ DİYENLERİ [Yalnızxlord,Acıbadem ve Bi kac Arzıda Savcılıga Verıcem Ellerımde Kanıt Var Evlerine Gelen Kagıtlardada Bunu Görücükler.Delixarjenn Benim Kardesmdır.ÖZ ONa Yaptıkları Bu saygısızlıgı Yanlarına Bırakmıcagım Değerli Estergon Loncası Abilerim O Konuyu Ben Acmasamda Yinede Fikret Abinin Söyledikleri Zoruma Gittiği İçin Oyunu Bırakıyorum.Bu Arada Delixarjen'e Yani Edaya Bi Kişi Hırsız Muamelesi Daha Yaparsa Kendisini Savcılıkta Bulur.Artık Burdan Onlara Sesleniyorum Sevinin Oyunu Bırakıyorum.Selim TÜRKYILMAZiKardesm Delixarjen Eda Selin TÜRKYILMAZ OYUNA DEVAM ETMEKTEDİR.SAYGILAR....
Kullanıcı avatarı
Delixarjen
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: Bi Vedada Benden[Estergon ve Yalnızx Loncasına!!!]

Mesaj gönderen Delixarjen »

Sevinin Bırakıyor Kardesm Oyunu Artık Rahat Bi Nefes Alırsınız Umarım.Başka Diyecek Laf Bulamıyorum...
Eda Selin TÜRKYILMAZ....
Kullanıcı avatarı
PROF
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen PROF »

isteyen istediğine istediği muameleyi yapar
böyle bieşeyden dolayı savcılığa başvuramazsın
bir varmış bir yokmuşum
Kullanıcı avatarı
Fearles
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Fearles »

ya gidiyosan git açma foruma konu alla alla gİTLAN DAAAA Bİ YÜRÜ GİTLAN.... BİDA KONU AÇANA KÜFÜR ETCEM........
Ffearles
TMFear
TMFearles
Kacanlar

Ne istersen iste , Hayat hakettiğini verir.

“Genel Sohbet” sayfasına dön