Bi Vedada Benden[Estergon ve Yalnızx Loncasına!!!]
Bi Vedada Benden[Estergon ve Yalnızx Loncasına!!!]
Öncelikle Selamunaleykum İlk Şundan Başlıyayım BEN SELİM [ Estergonxreis , Estergonxemre , Estergonxfikrett , Estegonxsoner ] Değerli Abilerim Bildiğiniz Üzere Geçen Gün Birisi Estergonxsadik Üyeliğiyle OTTOMAN Loncası Acılıyor Diye Bi Konu Acmıstı Benim Bilgisayarım Tamirdeydi Fikret Abinin Söyledikleri Canımı Çok İncitti Bana Hırsız Veya Dolandırıcı Diyenleri Gördük Yalnızxlord |Yalnızxşifa Madarmyxarjen Çarımı Madarmyxarjenn Carlarımı Caldı.Yalnızxlord'u Tanıyorum Adresinide Biliyorum Ama Bişey Yapmadım Gelmişim 20 Yaşına Bana HIRSIZ DİYENLERİ [Yalnızxlord,Acıbadem ve Bi kac Arzıda Savcılıga Verıcem Ellerımde Kanıt Var Evlerine Gelen Kagıtlardada Bunu Görücükler.Delixarjenn Benim Kardesmdır.ÖZ ONa Yaptıkları Bu saygısızlıgı Yanlarına Bırakmıcagım Değerli Estergon Loncası Abilerim O Konuyu Ben Acmasamda Yinede Fikret Abinin Söyledikleri Zoruma Gittiği İçin Oyunu Bırakıyorum.Bu Arada Delixarjen'e Yani Edaya Bi Kişi Hırsız Muamelesi Daha Yaparsa Kendisini Savcılıkta Bulur.Artık Burdan Onlara Sesleniyorum Sevinin Oyunu Bırakıyorum.Selim TÜRKYILMAZiKardesm Delixarjen Eda Selin TÜRKYILMAZ OYUNA DEVAM ETMEKTEDİR.SAYGILAR....
- Delixarjen
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: Bi Vedada Benden[Estergon ve Yalnızx Loncasına!!!]
Sevinin Bırakıyor Kardesm Oyunu Artık Rahat Bi Nefes Alırsınız Umarım.Başka Diyecek Laf Bulamıyorum...
Eda Selin TÜRKYILMAZ....
- PROF
- Mezarlık Bekçisi
- Klan: Arzın Çocukları
isteyen istediğine istediği muameleyi yapar
böyle bieşeyden dolayı savcılığa başvuramazsın
böyle bieşeyden dolayı savcılığa başvuramazsın
bir varmış bir yokmuşum
- Fearles
- Demirci Çırağı
- Klan: Arzın Çocukları
ya gidiyosan git açma foruma konu alla alla gİTLAN DAAAA Bİ YÜRÜ GİTLAN.... BİDA KONU AÇANA KÜFÜR ETCEM........
Ffearles
TMFear
TMFearles
Kacanlar
Ne istersen iste , Hayat hakettiğini verir.
TMFear
TMFearles
Kacanlar
Ne istersen iste , Hayat hakettiğini verir.