Selamun aleyküm
Kuklacı sunucusunda oynuyorum yeni bir sunucu arayışına geçtim kuklacı dışında sancak meran anka asla düşünmüyorum Tılsım Teşkilat düşündüklerim birde maden çeken biriyimdir eminönüne gitsem kalabalıkta istemiyorum ama iyi olurmu sizce birde arz/lodos eşitliği nedir ?
Toplu madenlerle geliceğimden dolayı özellikle büyük hol madenlerinin fiyatlarını yazarsanız sevinirim bu sunucularda olanlardan..
Ayrıyaten M1/Y2/Ofans 2 III tılsımlarımda vardır bunlarında piyasasını değerlendirebilirsek sevinirim
Şimdiden zaman ayırdığınız için allah razı olsun iyi oyunlar bol şans herkese..
Edit: Gel bizim sunucu iyidir diyen varsa gelirim..
Sunucu Önerisi
Re: Sunucu Önerisi
Aleyküm SelamWindforce yazdı:Selamun aleyküm
Kuklacı sunucusunda oynuyorum yeni bir sunucu arayışına geçtim kuklacı dışında sancak meran anka asla düşünmüyorum Tılsım Teşkilat düşündüklerim birde maden çeken biriyimdir eminönüne gitsem kalabalıkta istemiyorum ama iyi olurmu sizce birde arz/lodos eşitliği nedir ?
Toplu madenlerle geliceğimden dolayı özellikle büyük hol madenlerinin fiyatlarını yazarsanız sevinirim bu sunucularda olanlardan..
Ayrıyaten M1/Y2/Ofans 2 III tılsımlarımda vardır bunlarında piyasasını değerlendirebilirsek sevinirim
Şimdiden zaman ayırdığınız için allah razı olsun iyi oyunlar bol şans herkese..
Edit: Gel bizim sunucu iyidir diyen varsa gelirim..
Oyuna epey bir süredir girmiyorum fakat arkadaşlarımın dillendirdiği 'BeyazKöşk' sunucusu savaş bakımından tat alınacak ender sunuculardan olarak gösteriliyor şu sıralar. Dilersen bi uğra
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.
- Hemsinli
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Kendi Aramızda
Beyazkosk jadeit ve exonitm 8-10 civarinda kondrit 4-5 m civari.Madenler cekmeyi seviyorsun.benden firsat bulursan cekersin.her daim sivriadadayim.met 1 ve y2 650 mden satiliyor.ofansi bilmiyorum.zevkli bi sunucudur.full -full cok oyuncu var.lodoslar agirlikli.sayi olarak arz bulmak cok zor oluyor.
Öğretmen
Şuan tek tek karakter açıp gezmekteyim beyazköşk sunucusundan biri hiç gelme buraya ölü bu sunucu bende 1 haftaya kadar eminönüne geçicem demişti ama tekrar değerlendiricem teşekkürler 
Teşekkürler beyazköşkü tekrar düşünücemHemsinli yazdı:Beyazkosk jadeit ve exonitm 8-10 civarinda kondrit 4-5 m civari.Madenler cekmeyi seviyorsun.benden firsat bulursan cekersin.her daim sivriadadayim.met 1 ve y2 650 mden satiliyor.ofansi bilmiyorum.zevkli bi sunucudur.full -full cok oyuncu var.lodoslar agirlikli.sayi olarak arz bulmak cok zor oluyor.