oyun kurulalı da 6 yıl olduguna göre sende taş çatlasa 6 yıldır oynadıgına göre kiii sanmıyorumm sen şuan 15-16-17 yaş civarında bi liseli çocuksun yanlış mıyım ? peehh oyun kimlere kaldı... :shock:CLooDy yazdı:11 yaşındayken atıyorduk foruma resimleri![]()
XDABBETÜLARZX ve xPAŞAx ws de Yenilgilerini İnkar Etme
- turna
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: loncamkalmadıkibenim
Re: XDABBETÜLARZX ve xPAŞAx ws de Yenilgilerini İnkar Etm
TURNA-katreimatem-Çalıkuşu (eskilerin disiceza'sı) (meran)
TURNA- TURNAII- Küçükörtmen (eminönü)
- turna
- Sahaf Yardımcısı
höh soygunculuk ama buuuizdirapgrafik yazdı:Forum karakter imzası 10m 4 parçalı büyük imza 15turna yazdı:bu arada imzadaki fotolara bayıldım hatun olanında yapsanız da ben alsam yaa olmaz mııı..mutlu olurumizdirapgrafik yazdı:49level eklentisinden sonra vs nin raconu adabı bozuldu.Eskiden vsler böyle atılmaz anlaşmadan sonra hakem tutulurdu.Yanlış yapan sizlersiniz.3. bir kişiyi hakem seçip başlamadan önce iki taraf da parayı ona vermeli.
turna yazdı:oyun kurulalı da 6 yıl olduguna göre sende taş çatlasa 6 yıldır oynadıgına göre kiii sanmıyorumm sen şuan 15-16-17 yaş civarında bi liseli çocuksun yanlış mıyım ? peehh oyun kimlere kaldı... :shock:CLooDy yazdı:11 yaşındayken atıyorduk foruma resimleri![]()
Belki o insan bu oyuna yıllarını verdi,senin oyunun adı dahi bilmediğin zamanlarda eminönü sokaklarında savaştı,neden küçümsüyorsun?
Oyun kimlere kaldı değil,kimlerden aldık demelisin

İstanbul Kıyamet Vakti Çözümleme Ekibi
- turna
- Sahaf Yardımcısı
o neden 11 yaşında forumlara atıyorduk diye küçümsemeye -çalışıyorsa- bende o yüzden küçümsüyorum.oyunu 29 levellerden beri aralıklarla oynuyorum az uz değil.sende belki diyorsun görülüyor ki benim hakkımda bi bilgiye sahip değilsin arkadaşım, bu yüzden ithamda bulunamazsın..KRaLeX yazdı:turna yazdı:oyun kurulalı da 6 yıl olduguna göre sende taş çatlasa 6 yıldır oynadıgına göre kiii sanmıyorumm sen şuan 15-16-17 yaş civarında bi liseli çocuksun yanlış mıyım ? peehh oyun kimlere kaldı... :shock:CLooDy yazdı:11 yaşındayken atıyorduk foruma resimleri![]()
Belki o insan bu oyuna yıllarını verdi,senin oyunun adı dahi bilmediğin zamanlarda eminönü sokaklarında savaştı,neden küçümsüyorsun?
- DjNaDo
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Fıerce
Selamlar..turna yazdı:o neden 11 yaşında forumlara atıyorduk diye küçümsemeye -çalışıyorsa- bende o yüzden küçümsüyorum.oyunu 29 levellerden beri aralıklarla oynuyorum az uz değil.sende belki diyorsun görülüyor ki benim hakkımda bi bilgiye sahip değilsin arkadaşım, bu yüzden ithamda bulunamazsın..KRaLeX yazdı:turna yazdı:oyun kurulalı da 6 yıl olduguna göre sende taş çatlasa 6 yıldır oynadıgına göre kiii sanmıyorumm sen şuan 15-16-17 yaş civarında bi liseli çocuksun yanlış mıyım ? peehh oyun kimlere kaldı... :shock:CLooDy yazdı:11 yaşındayken atıyorduk foruma resimleri![]()
Sen hakkında gram bilgi sahibi olmadıgın birine '15-16 yaşında çocuk, oyun kimlere kaldı' dedikten sonra başka birine 'hakkımda bi bilgiye sahip değilsin arkadaşım, bu yüzden ithamda bulunamazsın..' dersen bu çok abes kaçar. Kendinle çelişme, yazarken düşünmeyi ihmal etme.
Ayrıca gelgelelim ki bu oyunda herkez betacıdır herkez oyunu ilk açıldıgı günden beri oynuyordur. Ordan burdan duyduklarımızı yaşamış gibi anlatmaya bayılırız biz.
Şimdi hakkında bilgi sahibi olmadan bende senin şu 29 lvl de oynama tezini çürüteyim : Başka bir konuda yorumunu gördüm . Meran sunucundan geldigini yazmışsın. Be güzel kardeşim Meran sunucusu ne zaman açıldı ? ( tahmini cevabını senden önce davranarak yazıvereyim dur. Sen önceden Eminönünde oynuyordun dimi ? )
--DjNaDo - xxDjNaDoxx .
- turna
- Sahaf Yardımcısı
DjNaDo yazdı:Selamlar..turna yazdı:o neden 11 yaşında forumlara atıyorduk diye küçümsemeye -çalışıyorsa- bende o yüzden küçümsüyorum.oyunu 29 levellerden beri aralıklarla oynuyorum az uz değil.sende belki diyorsun görülüyor ki benim hakkımda bi bilgiye sahip değilsin arkadaşım, bu yüzden ithamda bulunamazsın..KRaLeX yazdı:turna yazdı:oyun kurulalı da 6 yıl olduguna göre sende taş çatlasa 6 yıldır oynadıgına göre kiii sanmıyorumm sen şuan 15-16-17 yaş civarında bi liseli çocuksun yanlış mıyım ? peehh oyun kimlere kaldı... :shock:CLooDy yazdı:11 yaşındayken atıyorduk foruma resimleri![]()
Sen hakkında gram bilgi sahibi olmadıgın birine '15-16 yaşında çocuk, oyun kimlere kaldı' dedikten sonra başka birine 'hakkımda bi bilgiye sahip değilsin arkadaşım, bu yüzden ithamda bulunamazsın..' dersen bu çok abes kaçar. Kendinle çelişme, yazarken düşünmeyi ihmal etme.
Ayrıca gelgelelim ki bu oyunda herkez betacıdır herkez oyunu ilk açıldıgı günden beri oynuyordur. Ordan burdan duyduklarımızı yaşamış gibi anlatmaya bayılırız biz.
Şimdi hakkında bilgi sahibi olmadan bende senin şu 29 lvl de oynama tezini çürüteyim : Başka bir konuda yorumunu gördüm . Meran sunucundan geldigini yazmışsın. Be güzel kardeşim Meran sunucusu ne zaman açıldı ? ( tahmini cevabını senden önce davranarak yazıvereyim dur. Sen önceden Eminönünde oynuyordun dimi ? )![]()
yalnız yorum değil imzamda da yazıyor zaten merandan geldiğim inkar etmiyorum ve belirli aralıklarla oynuyorum dedim şimdi eödeki nickimi yazsam kim tanır ki yılların nicki ben yıllar önce gelmişim ne gerek var? ben hakkında gram bilgi sahibi olmadıgım biri hakkında tahminde bulundum yaş tahmini hani azıcık bir matematiği olan birinin yapabiliceği hesaplardan anlatabiliyor muyum arkadaşım? Arkadaşınız -önce- küçümser bi tavra büründü bende yaşını hatırlattım ona..cevap vermekte sizi rahatsız eden ne onu bilemedim ben şimdi :geek:
- AloneWarrioR
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Lodos
Merhaba,
Konu amacından çıkıp, tartışma ortamına döndüğünden ötürü kilitlenmiştir.
Bilginize.
Konu amacından çıkıp, tartışma ortamına döndüğünden ötürü kilitlenmiştir.
Bilginize.
YaLNıZSavaŞÇI
Meran Ailesinin eski müptelalarından...
Meran Ailesinin eski müptelalarından...