Duyuru
- Bloodmage
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Crash
Duyuru
Oyunu bırakmıştım yaza kadar sınavlara çalışıyordum hiç girmiyordum fakat 3 gun once bi giriyim bakayım çara noluyo dedim çarın şifresi değişmiş loncadan falan da cıkarmışlar çarı uzun lafın kısası çar çalınmış hotmailini de bilmiyorum o çalanlarada o oyuna yatırdıgım paralar haram olursun oyunda MiraAndAprenDe isimli çarları gorurseniz biliniz ki o hesaplar çalıntıdır gb vb almayınız alış veriş yapmayınız.
BEYAZKOŞK SİNCE 2007
- Bloodmage
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Crash
Re: Duyuru
Bu arada bu çalan arkadaş o çalmasıyla yanına kar kalacagını dusunmesin o çarı almak için mahkemeye gideceğim
BEYAZKOŞK SİNCE 2007
Merhaba,
Yardımcı olabilmemiz için lütfen viewtopic.php?f=47&t=88992 Yardım! Üyeliğimi ve Karakterimi Yitirdim! konusunu inceleyiniz. Bir faydası dokunabilir..
İyi forumlar.
Yardımcı olabilmemiz için lütfen viewtopic.php?f=47&t=88992 Yardım! Üyeliğimi ve Karakterimi Yitirdim! konusunu inceleyiniz. Bir faydası dokunabilir..
İyi forumlar.
- karanlikprens
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: I Ergenekon I
:shock:
KaRa~KaRaBeLa~KaRaBüYüCü~KaRaŞiFa~ÇıLGıNTüRK~BLaCKTRoUBLe~İhSaN®

TÜRK sesinin geldiği, TÜRK yüreğinin çarptığı her yer bizim toprağımızdır… C★ {-ERGENEKON-} C★

TÜRK sesinin geldiği, TÜRK yüreğinin çarptığı her yer bizim toprağımızdır… C★ {-ERGENEKON-} C★