Dün gece büyücümü , bu gece itibariylede şifacı ve savaşçımı Kuklacı sunucusuna aktarıyorum.
Meranda iyi ve kötü günlerle dolu 5 sene geçirdim ve inanın oyunu bu sunucuda başladığımdan hiç pişman değilim ama artık Meran çekilmez bir hal almaya başlayınca sunucudan soğudum , gerek oyunda gerek gerçek hayatta yakın arkadaşım olan KsKFuNeReaL ( Fatih ) ' inde Kuklacıya geçmesiyle bende sunucu değiştirme kararı aldım.
5 Sene boyunca bir çok lonca ve ortamda bulundum İmzax , Soulofx , Megax , Beowulfx , Sonx ,Curcuna , Vatan ve Natural gerçekten iyi deneyimlerim oldu herkese ayrı ayrı teşekkür ederim fakat benim için büyük önem taşıyan ;
Tanrınınkırbacı ( Ati ) : Gecelerin adamı seni çok seviyorum kardeşim benim ,
SouTHasHeRn ( Memo / Ömer ) : Adamsınız ,
Aşkböceği ( Bora Abi ) : İlk lonca başkanımsın yazmasam olmazdı ,
Yılmazoptik ( Vefa Abi ) : Abi kutuları çektim bi ara paslaşırız ,
BLacKDewiL ( Can ) : Oyundaki en has arkadaşımsın ,
RiSuS ( Aysel ) : İyisin iyi eziik ,
oPaSsSNo ( Adem ) : İnsan bi arar sorar mahallemin çocuğu ;
GaMuSx ( Sedat ) : Gamııış özlicem la ,
SOFIİİİ ( Yezda ) : Valla kutu kalmadı ,
PoZquT ( Hüseyin abi ) : Nargile yalan oldu he ;
Anektod ( Emre ) : Canımsın canım ,
Daha unuttuklarım varsa kusura bakmayın Cümleten allaha emanetsiniz ..
Seni iyi tanımasamda bir gram bile hakkım varsa hlll ola krdsim sana tek bir şey söyleyecem bu oyuna kendini cok kaptırıyon ve senden beklenmiycek sözler söylüyosun bi oyun için hiç kimseyi kırmaya deyermi sen söyle hadi Allahha emanet ol krdsimmmm yolun acık olsun
Krdsim adam bi daha gormuyceksin zaten boyle bi sey yazmana gerek yok sane ne yaptiysa yapsin krdsim adiyaman benim hatrim icin diger yaptiklarini affedip Allahin hayrini verirmisin vita ya nede olsa birbirinizi gormuyceksiniz bidaha helallesin bitsin is vita krds oyunda kavgayi gectim simdi forumda basladin burda haklisin krdsim ama bu bi oyun yaw birbirinizin gunahini almaya degermi hakkinizi birbirinize hll edin yaw
Krdsim adam bi daha gormuyceksin zaten boyle bi sey yazmana gerek yok sane ne yaptiysa yapsin krdsim adiyaman benim hatrim icin diger yaptiklarini affedip Allahin hayrini verirmisin vita ya nede olsa birbirinizi gormuyceksiniz bidaha helallesin bitsin is vita krds oyunda kavgayi gectim simdi forumda basladin burda haklisin krdsim ama bu bi oyun yaw birbirinizin gunahini almaya degermi hakkinizi birbirinize hll edin yaw
Sen ne diyon bi anlayabilsem polyanna kesildin başıma iyice
Ecellxgardian yazdı:Seni iyi tanımasamda bir gram bile hakkım varsa hlll ola krdsim sana tek bir şey söyleyecem bu oyuna kendini cok kaptırıyon ve senden beklenmiycek sözler söylüyosun bi oyun için hiç kimseyi kırmaya deyermi sen söyle hadi Allahha emanet ol krdsimmmm yolun acık olsun
Prdn adamdan saymısım.İste tanımayıp adamdan sayıyoruz tanıyıncada tanımasam daha iyiydi diyoruz hayat işte .(Dikkat edersen uzatmadım vita)Uyarımı yaptım kasınırsan kasırım Oyundaki gibi susmam oyundaki gibi Sabredip yası büyük ama beyni çocuktur demem,hata yaptığını anlar demem,ADAM olur demem soylemesi 2 uyarım
Bence bu cocuğun neden türkçesi kötü diyorum 25 yasımda boyle kitapları okursa türkçeside gelişmez beynide 1 çinko
Ne alaka oldugunu anlayan soyleye bilirmi
Bence bu cocuğun neden türkçesi kötü diyorum 25 yasımda boyle kitapları okursa türkçeside gelişmez beynide 1 çinko
Ne alaka oldugunu anlayan soyleye bilirmi
La bana bak çıkıntı az susta oyununa bak canımı sıkma benim