Alışılagelmiş düzene bir değişiklik katmak amacıyla, Forum Denetmen Ekibi olarak bu vesileyle bir tebrik konusu açmak istedik.
İKV Destek Ekibi'nin Forum Kaptanı, güleryüzlü, içten ve bir o kadar da sempatik; kimimizin abisi, kimimizin öz kardeşinden ayırt etmediği Savaş Karagülmez; nice yıllara güzel insan, her şey dilediğin gibi olsun. İyi ki doğdun, iyi ki varsın.
CHARDONNAY yazdı:Alışılagelmiş düzene bir değişiklik katmak amacıyla, Forum Denetmen Ekibi olarak bu vesileyle bir tebrik konusu açmak istedik.
İKV Destek Ekibi'nin Forum Kaptanı, güleryüzlü, içten ve bir o kadar da sempatik; kimimizin abisi, kimimizin öz kardeşinden ayırt etmediği Savaş Karagülmez; nice yıllara güzel insan, her şey dilediğin gibi olsun. İyi ki doğdun, iyi ki varsın.
CHARDONNAY yazdı:Alışılagelmiş düzene bir değişiklik katmak amacıyla, Forum Denetmen Ekibi olarak bu vesileyle bir tebrik konusu açmak istedik.
Kaptanımız diye demiyorum. Laf aramızda kendisi somurtkan, herşeye sinirlenen, olumsuz biridir. Şaka bir yana verdiği röportajda "Kendim gibi neşeli ve esprili kişilere ayrı bir sempatim vardır." bu cümlenin altını çizmek lazım. Kendisini, kendisi çok güzel tanımlamış. Yazacak pek bir şey bırakmadı bana Unutmadan cümlenin altını çizelim; Kendim gibi neşeli ve esprili kişilere ayrı bir sempatim vardır. Herşey her zaman gönlünce olsun kardeşim. Sevdiklerinle sağlıklı, huzurlu, mutluluk dolu nice yıllara...