BEN ŞU FORUMA FOTO ATMAYACAM DİYORUM SİZ ZORLUYONUZ
HADİ ŞİMDİ BU FOTOLARDAN SONRA GENE ARKAMDAN ATIP TUTUN BAKALIM
SİZDE YENİLGİYİ KABULLENECEK YÜREK YOK YEDİREMİYONUZ
ANCA ARKAMIZDAN ÖTMEYİ BİLİYONUZ HADİ ŞİMDİ BUNLARI AÇIKLAYIN
qLasseRII vs XDABBETÜLARZX
Kendi çarında susturma olduğu için ws anlaşmasını başka çardan konuşarak yaptı 50 m sine anlaştık *
1*0 lık ws de foto çekmemiştim 2*0 dan sonra çektim bunlar yeterde artar bile.
50 m vermeden kaçtı.
xSpoRTeR vs xPAŞAx
49level eklentisinden sonra vs nin raconu adabı bozuldu.Eskiden vsler böyle atılmaz anlaşmadan sonra hakem tutulurdu.Yanlış yapan sizlersiniz.3. bir kişiyi hakem seçip başlamadan önce iki taraf da parayı ona vermeli.
Para için konuyu açmadım aslında bugun klandan bı kaç olay olduda görsünler diye açtım konuyu yoksa böyle parayı alamadığım çok kişi var ama foruma atmıyorum atar yaptıkları zamana saklıyorum
izdirapgrafik yazdı:49level eklentisinden sonra vs nin raconu adabı bozuldu.Eskiden vsler böyle atılmaz anlaşmadan sonra hakem tutulurdu.Yanlış yapan sizlersiniz.3. bir kişiyi hakem seçip başlamadan önce iki taraf da parayı ona vermeli.
bu arada imzadaki fotolara bayıldım hatun olanında yapsanız da ben alsam yaa olmaz mııı..mutlu olurum
Bu arada forumda paylaşılan içeriklerle sorumlu kişiler , herzamanki gibi şu içeriği kaldırmassanız sevinirim . Kaldırsanızda sizin zararınıza bendeki msn sayısı kadar msn kimsede yoktur kodları kopyalamışım tüm hesaplarımı banlayana kadar durmam sürekli her hesaptan paylaşırım. Risk budur tek ricam bunu kaldırmayın en azından 1 hafta kadar .
izdirapgrafik yazdı:49level eklentisinden sonra vs nin raconu adabı bozuldu.Eskiden vsler böyle atılmaz anlaşmadan sonra hakem tutulurdu.Yanlış yapan sizlersiniz.3. bir kişiyi hakem seçip başlamadan önce iki taraf da parayı ona vermeli.
bu arada imzadaki fotolara bayıldım hatun olanında yapsanız da ben alsam yaa olmaz mııı..mutlu olurum