59 Seviye Senaryosu

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Talebe-i Tevarih

59 Seviye Senaryosu

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

Senaryo :mrgreen:

1 -Geri Yolculuk İsmet Ve Handan Eski Yerlerine gelecek. Hangi Klandaysan Onun Liderleriyle Konuşacaksın
2- İsimsiz Agah'ın Yaveri Adlı Biri Balıkçının Oradan Heybeli Adayı Bulacak Sonra gelişecek Olaylar
3- Heybeli Ada İlk Görev 49 Seviyeler İçin
4- Heybeli Adanın Altında Mahsenlerle Dolu Bir Tılsımlı Labirent Keşfedilecek
5 - Heybeli Adanın Üzerinde Sıla Diye Biri Görev verecek Yer Altına yolculuk Diye
6- Ama O görevden Önce arzuhalci Ve Agahın Konuşma görevleri Olacak
7 - Domuz Seni Labirenti Keşfe gönderecek
8 - Keşiften Sonra İçeride "Mızraklı Bekçiler" Adlı OOK ler Olacak
9 - Ardından "Kahin" Adlı Büyücü Bir BOOS ile Karşılaşılacak
Ve arkasında ki Geçiş Kapısını Kullanıp "Kuklacının Askerleri" Adlı OOKler var
10- burada Öleceksiniz Ve Komutanla Konuşacaaksınız
11- Komutan İstihbarat ve ardından Yaseminle Konuşturup Topala Gönderecek
12 -Topal Solucanın Oraya gönderecek Orada fotoğraf görevi Olacak
13- Sonra Mahsene (labirente) geri gönderecek Kuklacı Askerlerini Öldüreceksin Diye görev
14 - 5 tane öldürülmesi yetiyor
15 - 2 Yol Olacak Sol Tarafta Şifacı Lale Adlı kişiden Görev alacaksın Ve O yoldan İlerleyeceksin
16 - Sinirli Adlı Lodos Muhafızlarına Benzer Bir grup Psikopat OOK' lerle Dolu Bölümü Geçtikten Sonra
17 - Kehanet Odasına Geleceksiniz ve Galata Adlı Taştan geçiş Yapacaksınız
18 - Geçiş yaptığınız Odada 5 Tane bombacı Sizi Bekliyor olacak
19 - Burayı Sarsılmaz ve CK'ler ile geçin
20 - biraz İleride Amiral Şahin var Mahsenin En dibinde Bir geminin Üzerinde
21 - Amiral Şahin Adlı BOOS Buz direnci Ve elektrik Direnci Çok Yüksek
Sadece Fizik İşliyor Gerçek Kuklacının Yardımcısı Ve bir büyücü + Şifacı
22 - Onu Kestikten Sonra Geminin Dümenine Tıklıyorsunuz Ve Ayrılan Yolda ki Sağ tarafa geçiş yapacaksınız
23 - Uslanmaz Adlı Bir OOK ile Karşılacaksınız Savaşçı türünde Ve Kesildiğinde müthiş Şaheserler Veren Bir yaratık
24 - İlk Önce Sol Tarafta ki Amiral Kesiliyor Çünkü Şifasıyla Sağ Taraftakilere Can Basmasın Diye
25 - Ve İleride Buzlarla Kaplı Bir yerde Kuklacıyı Görüyorsunuz
26 - Kuklacının Mektuplarını Buluyorsunuz Arzuhalciye götürüp Yasemine Okutuyorsunuz
27 - ışık Yeni Bir Görev Veriyor Kuklacının Sonu Diye
28 - tüm büyülere Yüksek Dirençli Olan kuklacıyı Kesiyorsunuz ki Zor Görev bitiyor
29 - Işıkla Konuşuyorsunuz Arzuhalciyle Konuşuturup Görev Bitiyor.

Yeni yetenek olarak
(savaşçı) - hızlı Kalkan = Tank İçin 10 Kat saldırıyı Düşürür 10 KAt savunmayı ve Zırhı Yükseltir.
(Savaşçı) - Sürrat = Saldırı Hızını 3 Katına Çıkarır Iska Vurma İhtimalini % 50 Azaltır
(savaşçı)- Kudret = Kudret Jenarasyonuyla Aynı Etki

(Büyücü) Toz Büyüsü = Karşısında ki Hedefi %80 Yavaşlatır Büyü Kritik Vurma İhtimalini Arttırır
(Büyücü) Kehanet = Hedefe Vurulan Her Büyü %100 Daha Fazla Hasar Verir. ( 3 Saniye)
(Büyücü) Kehanet bilgisi = Her Verilecek 1 Puan Büyünün Süresini Arttıracak

(Şifacı) Çarmıh = Uygulanan Hedefi 7 Saniye boyunca Durdurur Hareket Ettirmez
(şifacı) Kan toplama = Kanatma Etkisi Yapar Ve Hedefin Kudretini %50 Düşürür Hedeften Düşen kudreti Kendisine Çeker
(şifacı) Kritik Arttırıcı= Büyüleri Şifaları Ve hasarları %60 Kritiklerini Arttırır VE Hasarlarını %35 Yükseltir.

- Grup Bölgesi Değil Klan Bölgesi Olacaktır.
- Mahsen Bölümü En Zor Bölümüdür
- Amiral Şahin : Eski Bir Kaptandır ve Balıkçının Abisidir.
- Kuklacı : Anlatmama gerek yok Biliyorsunuz
- Heybeli Ada : Hayali Ada Olarak Adlandırılan Bir Bölge Üstünde Lodos - Arz Savaşı yapılabilecek Mahsene Geçişten Sonra Savaş yok.
- Heybeli Adanın Üzerinde Yaratık Fazla yok Tam Bir savaş Meydanı

Sonra ki Paketlerde İse Karaköy Gelecek Ve GALATA Klanı ile savaşılacaktır . Orası da Dost bölge Lodos ve Arzlar Savaşamayacak

- Bu senaryoyu Aslında Kasım Gibiydi Oyuna İlgi Duyduğum Zaman Yapmıştım :D Dahada Ayrıntılıydı Pc ye Format Atmadan Önce Paylaşmayı Düşündüm Paylaştım :D
Kullanıcı avatarı
xFahrenheitx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: 59 Seviye Senaryosu

Mesaj gönderen xFahrenheitx »

Eğlenceli bir bölge, savaşçı yetenekleri biraz daha geliştirilebilir. :)
CHIVALROUS
Kullanıcı avatarı
sSuVaRI
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Cosmos

Mesaj gönderen sSuVaRI »

Bu kadar kasmayın bence.Gelirse görürüz :)
COSMOS
PointGuard
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen PointGuard »

Sen kitap yazarsın :D
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Yorumlar İçin Teşekkürler Aslında Daha da Ayrıntıya girebilirdim de Sıkıcı Olmasın Diye Yazmadım :D

Savaşçı Yetenekleri Zaten Çok İyi 49 Seviye Yeteneklerini İyi Kullanılması İçin 59 Seviye Yeteneklerini O Kadar İyi Yazmadım Normalde
"Kıyamet Yeteneği " Diye Bir Yeni Yetenek Yazacaktım Mesela Özelliği Ağır Vuruş Etkisinin 4 Katı Değerinde Ve 1 dakika boyunca Süresiz Geçerli E Bir de Sürrat Yeteneğini Kullanırsa aynı Anda tamamdır..

Bu Konuya İyi Yorumlar gelirse İkv KARAKÖY Diye diğer Paket Hakkında ki Fikirlerimi Neler Olabilir Görevleri Fln Onları Yazmayı Planlıyorum.

- Ve Kitap yazabilirim doğru çünkü kelime dağarcığım çok fazla eyvallah. :mrgreen:
:D
PointGuard
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

DuMaNisTT yazdı:Yorumlar İçin Teşekkürler Aslında Daha da Ayrıntıya girebilirdim de Sıkıcı Olmasın Diye Yazmadım :D

Savaşçı Yetenekleri Zaten Çok İyi 49 Seviye Yeteneklerini İyi Kullanılması İçin 59 Seviye Yeteneklerini O Kadar İyi Yazmadım Normalde
"Kıyamet Yeteneği " Diye Bir Yeni Yetenek Yazacaktım Mesela Özelliği Ağır Vuruş Etkisinin 4 Katı Değerinde Ve 1 dakika boyunca Süresiz Geçerli E Bir de Sürrat Yeteneğini Kullanırsa aynı Anda tamamdır..

Bu Konuya İyi Yorumlar gelirse İkv KARAKÖY Diye diğer Paket Hakkında ki Fikirlerimi Neler Olabilir Görevleri Fln Onları Yazmayı Planlıyorum.

- Ve Kitap yazabilirim doğru çünkü kelime dağarcığım çok fazla eyvallah. :mrgreen:
Konuları birleştirelim istersen ortak bir fikir olutşrualım ne kadar çok kişi fikir katarsa o kadar kabul görür.
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

PointGuard yazdı:
DuMaNisTT yazdı:Yorumlar İçin Teşekkürler Aslında Daha da Ayrıntıya girebilirdim de Sıkıcı Olmasın Diye Yazmadım :D

Konuları birleştirelim istersen ortak bir fikir olutşrualım ne kadar çok kişi fikir katarsa o kadar kabul görür.
Kusra Bakma :D O 3 Klan Muhabbeti Bana Hiç Sıcak Gelmedi Mesela Bu benim Orjinal Fikrimdir senin ki nede saygım var :D GALATA KLANI diye bahsettiğim kuklacının Yardımcıları Balyoz Nazımı Zehirleyenler :D
PointGuard
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Ya bak aklıma ne geldi.Oyundaki herkes neden nefer oluyor neden kimse kötülük tarafında yer alamıyor?Bence bunun içinde birşey eklenmeli.
Kusra Bakma O 3 Klan Muhabbeti Bana Hiç Sıcak Gelmedi Mesela Bu benim Orjinal Fikrimdir senin ki nede saygım var GALATA KLANI diye bahsettiğim kuklacının Yardımcıları Balyoz Nazımı Zehirleyenler
Onu demek istemedim tek mesaj olarak birleştirelim senin önerdiklerin benim önerdiklerim sonra başkalarınınkinide ekleriz bir arşiv oluşturup yollarız ne dersin?
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Öyle bir İmkan Varsa Mantıklı Bir Şey Ama Bu Konu Ayrı Bir Başlık Altında da Kalsın :D
Kıyamettesin Ve Kötülük Tarafında Nasıl Yer alıcaksın ? 2 Tane Klan Var Ve birbirlerine düşman Arada Bazen Birlik Olunuyor Zaten :D Öyle bir durumda birlik Beraberlik Sıfır Olur. Konuyu Muhabbete Çevirmeyelim Özelden Yazarsın .
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Sunucu: Eminönü
Lonca: ...

Mesaj gönderen XxxChesTeRxxX »

Güzel olmuş ama heybeliada değilde Karaköy veya Bakırköy gelebilir diye düşünüyorum :)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön