ashabsız şifa hakkında.
- MaVeRicK
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Şimdilik Yok :)
ashabsız şifa hakkında.
ashab veya mevlana asa üretecek durumum,zamanım yok. 49 level olunca sığınaktan migrattan üzerimi full dizince ibni cevriye asamı yükselteceğim kritik olanını. Sorum şu ortalama 1500 şifalı ashabsız mevlana asasız bir şifacıyı çemberlitaşa alırlarmı özellikler emiönü sunucusunda alırlarmı ?
Re: ashabsız şifa hakkında.
Kardeşim herşeye biraz maydonoz oluyorum gibi hissediyorum.1 yıldır oyunda yokum ama hatırladığım kadarıyla eminönüde şifacı boldu hani diğer sunucularda olsa şansın varsa ibni cevoyu parlatmadan bile girersin ama eminönü sunucusunun durumu hala aynıysa işin bir hayli zor.MaVeRicK yazdı:ashab veya mevlana asa üretecek durumum,zamanım yok. 49 level olunca sığınaktan migrattan üzerimi full dizince ibni cevriye asamı yükselteceğim kritik olanını. Sorum şu ortalama 1500 şifalı ashabsız mevlana asasız bir şifacıyı çemberlitaşa alırlarmı özellikler emiönü sunucusunda alırlarmı ?
Tanıdık cevren varsa grubada kolay girebliyorsan ashab üretmene gerek kalmaz Gaffar Amcanın ellerinden öpersin verir bir tane ama ibni cevriyeyi yüksetmek boşuna onu yükseltecegine ashap bassan mevlana asa düşene kadar idare eder mevlana düşüncede onu artı basarsın.MaVeRicK yazdı:ashab veya mevlana asa üretecek durumum,zamanım yok. 49 level olunca sığınaktan migrattan üzerimi full dizince ibni cevriye asamı yükselteceğim kritik olanını. Sorum şu ortalama 1500 şifalı ashabsız mevlana asasız bir şifacıyı çemberlitaşa alırlarmı özellikler emiönü sunucusunda alırlarmı ?
Ashab üretilmesi kudretin cabuk bitmemesi ve bol bol iksire para vermememdir iksir tükecegine ashap üret daha mantıklı.
A R Z L O D O S
- marasaldadas
- Demirci Çırağı

- Lonca: Hasta La Vista
Ashab üretecek kadar paran varsa boşuna üretme. 10 tane hidojen al, 60 m eder direk mevlana üret paran yoksa çevre bul girersin. inatkıranla girip üstünü dizen çok var. 1300 şifayla 3000 şifa arasında fazla fark hemen hemen aynı canı basar, aradaki fark kritik ve kudret onu da iksirle kapatırsın.
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
su gördüm düşümde
sonra sabah oluyor
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi

- Lonca: Ferday-i kyamet
ramiz dayı saçmala lütfen, benim bastığım düz şifa 8000, arkadaş kritikle basamaz o şifayı, hiç aynı olur mu 1300 le benim şifammarasaldadas yazdı:Ashab üretecek kadar paran varsa boşuna üretme. 10 tane hidojen al, 60 m eder direk mevlana üret paran yoksa çevre bul girersin. inatkıranla girip üstünü dizen çok var. 1300 şifayla 3000 şifa arasında fazla fark hemen hemen aynı canı basar, aradaki fark kritik ve kudret onu da iksirle kapatırsın.
kardeş zor almaları, ama grup buldum bu şifayla idare edebilir miyim dersen, eğer şifa oynamayı biliyorsan gaffarı rahat kesersin, 2-3 kere örsü unutup öyle kestiğimi bilirim, 392 şifayla kestiğime göre 1500 şifayla da kesilir, ama girecek grup biraz zor bulursunMaVeRicK yazdı:ashab veya mevlana asa üretecek durumum,zamanım yok. 49 level olunca sığınaktan migrattan üzerimi full dizince ibni cevriye asamı yükselteceğim kritik olanını. Sorum şu ortalama 1500 şifalı ashabsız mevlana asasız bir şifacıyı çemberlitaşa alırlarmı özellikler emiönü sunucusunda alırlarmı ?
- xKaFamBeauTifuLx
- Cin Avcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Young Crew
3450 ful + ful şifanın şifa bilgisi ile 3900 kadar şifası oluyor ve 7800 düz şifa bastıgımı biliyorum kritik 12 bin üstü herzaman gerçekten muhtesem oluyor 1300 ile 4200 3900 basarsın rezil olursun çtde biliyorsunuz kalfa tek atmaması ıcın cknız yoksa büyü canını ful tutmanız lazım kalfa 1 kere vurunca 10 can falan kalıyor 10 candan fullemeniz lazım 100 e ki tek yemesin oda mev şifasız olmaz.

Yer Yetmiyor
- bordo
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Lonca: Inspired Souls
İşini bilen bi grupla hiçbirşey parlatmadan da gaffar kesersin. Biz 1040 Şifa ile gaffar kesiyorduk tılsımlar gelmeden önce. Şimdi çok daha basit çemberlitaş. Herşey grupta ve çevrede bitiyor.
- marasaldadas
- Demirci Çırağı

- Lonca: Hasta La Vista
ramiz dayı saçmala lütfen, benim bastığım düz şifa 8000, arkadaş kritikle basamaz o şifayı, hiç aynı olur mu 1300 le benim şifam
3450 ful + ful şifanın şifa bilgisi ile 3900 kadar şifası oluyor ve 7800 düz şifa bastıgımı biliyorum kritik 12 bin üstü herzaman gerçekten muhtesem oluyor 1300 ile 4200 3900 basarsın rezil olursun çtde biliyorsunuz kalfa tek atmaması ıcın cknız yoksa büyü canını ful tutmanız lazım kalfa 1 kere vurunca 10 can falan kalıyor 10 candan fullemeniz lazım 100 e ki tek yemesin oda mev şifasız olmaz
1300 şifayla kesilir sadece fazladan iksir içersin. 1800-2000 hs büyülerle kesildi. şimdi full hs +m1 le giriliyor ki rahat rahat kesilir.
Nasıl mev şifasız olmaz sen mevlana asaylamı girdin çt ye yoksa çarı açtığında sana mevlana asamı verdiler ?
3450 ful + ful şifanın şifa bilgisi ile 3900 kadar şifası oluyor ve 7800 düz şifa bastıgımı biliyorum kritik 12 bin üstü herzaman gerçekten muhtesem oluyor 1300 ile 4200 3900 basarsın rezil olursun çtde biliyorsunuz kalfa tek atmaması ıcın cknız yoksa büyü canını ful tutmanız lazım kalfa 1 kere vurunca 10 can falan kalıyor 10 candan fullemeniz lazım 100 e ki tek yemesin oda mev şifasız olmaz
1300 şifayla kesilir sadece fazladan iksir içersin. 1800-2000 hs büyülerle kesildi. şimdi full hs +m1 le giriliyor ki rahat rahat kesilir.
Nasıl mev şifasız olmaz sen mevlana asaylamı girdin çt ye yoksa çarı açtığında sana mevlana asamı verdiler ?
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
sonra sabah oluyor
su gördüm düşümde
sonra sabah oluyor
-
konfucyusss
- Şarapçı'nın Sırdaşı

Bulursun güzel kardeşim merak etme bulursun. Grupta bulursun kesersinde... Şifacılık (ki oyna başladım başlayalı şifacı ile oynarım) eşya işi değildir. Beceri işidir... Ki grupla girdiğin bir bölgede sadece senin becerinde yetmez "şifacı var nede olsa abanabildiğim kadar abanayım" diyen olursa senin büyü şifan 5000 olsada en fazla 2 kere şifa basabilirsin...
Ne kadar şifa basabilirim nasıl yapabilirim yapamazmıyım diye düşünme şifacı için çok basit bir hesaplama söyleyeyim sana;
Üzerinde hiçbir eşya yok iken canı azalan birine şifa bas bastığın rakamın üzerine iyileştirme rakamını topla senin şifa basabileceğin rakam odur. Her seferinde kritikte 12bin şifa basıyorum diyenede aldanma ufak bir bilgi ibni sina iksir içmeme rağmen 13bin gibi bir rakamı sadece 1 sefer görebildim...
1300 şifa ile senin şifalama oranın yaklaşık olarak 3500 ile 4500 arası değişir. Aradaki farkı şaheser üretmeden ruh iksir ile çok rahat kapatabilirsin.
Ufak bir bilgi daha vereyim;
Şaheserler kimseye düşmeden önce Gaffarı tek şifacı ve Keçi Kıran ile kestiğimi bilirim (800 civarı büyü şifa ile)
konfüçyüs