Babacan ben maden toplamayı sevmem sıkılırım sadece ifade etmek için kullandım kimseye madenin safını versin demedim bence bu bölgede savaşılması saçmaSanaLBeLa yazdı:Önce şuna açıklık getiriyim . Demişsinki Eminönü var yetmez mi diye tabi yetmez ikv klan savaşı üzerine kurulu bir oyun.
Birde yazının en saçma kısmını söyleyeyim. Oyunda gözlemci niye yok bak bir düşün
-anaa yeter maden çekemedik- beyler yol açın adam maden çekecek.
Bunun yerine direk madenin safını versinler daha iyi.
Kardeşim birde klavye artislerine çözüm yok.bende bıktım onlardan.gördüğümü yasaklıyorum artık.
OYUNDAN BIKTIRAN SEBEPLER
- StreetDANCE
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Karargah
Re: OYUNDAN BIKTIRAN SEBEPLER

- Evvel
- Sahaf Yardımcısı

- Lonca: Türk intikam tugayı
İKv anayasasının 8. maddesine göre sürekli susturma alanlara indirim yapılıyor kardeş /f CLoddy.Evet sinir bozucu bi durum yapacak bişey yok :shock: Bölgenin adı arz ve lodos ama arzlar 3 kişiyken 10 kişilik lodos gurubun saldrısına uğruyor tekrar gidiyor tekrar kesiyolar bi süre sonra dediğin gibi kan beynine sıçrıyor
sonrası malum ama hakediyor bazıları durduk yere ben neden küfredeyim demi sürekli yazıyorum bazı kızlar daha delikanlı oyunda erkeğim diye gezinen DEĞİŞİKLer çok 
Birilerini düzeltmek istiyorsan önce kendini düzelt.
EVVEL EVVELII EVVELşifa REMUS
- CLooDy
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Lonca: Binyetmiş4
CanımsınEvvel yazdı:İKv anayasasının 8. maddesine göre sürekli susturma alanlara indirim yapılıyor kardeş /f CLoddy.Evet sinir bozucu bi durum yapacak bişey yok :shock: Bölgenin adı arz ve lodos ama arzlar 3 kişiyken 10 kişilik lodos gurubun saldrısına uğruyor tekrar gidiyor tekrar kesiyolar bi süre sonra dediğin gibi kan beynine sıçrıyorsonrası malum ama hakediyor bazıları durduk yere ben neden küfredeyim demi sürekli yazıyorum bazı kızlar daha delikanlı oyunda erkeğim diye gezinen DEĞİŞİKLer çok

- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı

- Lonca: ...
Bu sene yenilik gelmezse oyunun vay haline.
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
Oyunu bırakmış bulunmaktayım ve buna tek sebep
Oyuna Tılsım sisteminin gelmesi. Çünkü bilindiği üzere Meteorit 1 & Yıldırım 2 tılsımları alışveriş ile aktarılabiliyor. Birisi karakterini soymak istese o 2 sini alsa yeter , Şaheser ve Nadide eşyalar gibi alışverişe koyulmamaları gerekirdi.
Saygılarımla..
Oyuna Tılsım sisteminin gelmesi. Çünkü bilindiği üzere Meteorit 1 & Yıldırım 2 tılsımları alışveriş ile aktarılabiliyor. Birisi karakterini soymak istese o 2 sini alsa yeter , Şaheser ve Nadide eşyalar gibi alışverişe koyulmamaları gerekirdi.
Saygılarımla..

- StreetDANCE
- İri Fare Avcısı

- Lonca: Karargah
Evvel yazdı:İKv anayasasının 8. maddesine göre sürekli susturma alanlara indirim yapılıyor kardeş /f CLoddy.Evet sinir bozucu bi durum yapacak bişey yok :shock: Bölgenin adı arz ve lodos ama arzlar 3 kişiyken 10 kişilik lodos gurubun saldrısına uğruyor tekrar gidiyor tekrar kesiyolar bi süre sonra dediğin gibi kan beynine sıçrıyorsonrası malum ama hakediyor bazıları durduk yere ben neden küfredeyim demi sürekli yazıyorum bazı kızlar daha delikanlı oyunda erkeğim diye gezinen DEĞİŞİKLer çok
Böyle eziliyoz ezilmeye devam edecez sanırım gökhan

- Evvel
- Sahaf Yardımcısı

- Lonca: Türk intikam tugayı
yok ben hiç ezilmedim hep intikamımı aldım tenhada kıstırıyorum 
Birilerini düzeltmek istiyorsan önce kendini düzelt.
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
BunudaBanlayin yazdı:Oyunu bırakmış bulunmaktayım ve buna tek sebep
Saygılarımla..
BunudaBanlayin yazdı:Oyun gün geçtikçe kötüye gidiyor.SedaT03 yazdı: Çemberlitaş çıktığında birisi bölgeden 50 lwl silah yansıtmıştı. Büyük ihtimal GM ile akrabalığı var her neyse sanırım 3 senedir 49 lwlizbu oyunda lwl artmıcak mı artık. Haa sizin düşünceniz arz lodos yeni geldi 2 sene gider diyorsunuz. Ne bölge ne başka bişey lwl artırın artık ve zmnında 39 luk gşbi olsun max itemler vsde işe yaramıyordu öyle bişey ki inş görürüz. size kalsa 5 sene daha uzar o zmna kadar mevlüt dinç ve ekibi nerlerde olur
Şahsen onlarca senelik emeğim karakterlerim olmasına rağmen yaklaşık olarak 11 ay oldu İstanbul Kıyamet Vakti oyununa girmeyeli. Şimdilikte bırakmış gibi görünüyorum, Ayrıyetten TILSIM SİSTEMİ oyunu BOZDU. Oynanmaz hale getirdi. Yeni başlayan ve iyi oyuncular arasında tabiri yerindeyse "Dağlar Kadar Fark Var" diyelim. Bunu gören yeni oyuncularda oyunda fazla ilerlemeden sıkılıp bırakıyor. Hangi oyuncuyu yeni başladığı bir oyunda 7/24 maden çekip tılsım üretmesini sağlayabilirsiniz ? 1000'de 1 ihtimalle belki .. Reklamlar yapılmıyor , CD'ler dağıtılmıyor.. Bu oyuna önem verilmiyor !
Ayrıca oyunun gidişatına gerçekten çok üzülüyorum .. İstanbul Kıyamet Vakti oyununun yapımcılar tarafından fazla önemsenmemesi gerçekten oyuncular tarafından sinir bozucu bir durum.