Eski Laptop ve DirectX 7.0

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Yugene
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Eski Laptop ve DirectX 7.0

Mesaj gönderen Yugene »

Merhaba forumdaşlar.Eskiden İKV oynadığım Masaüstü PC maalesef şu an elimin altında değil.Elimin altında sadece eski dizüstü bilgisayarım var.Ama; canım sıkılıyor ve hiçbir oyun zevk vermiyor.Zamanında İKV ye biraz bağımlı olduğumdan hala İKV den zevk alıyorum.Hani oyunu oynamasam forumda takılsam bile zevk alıyorum.Oyundaki herşey çok mantıksız, görüntü ve kaplamalar yetersiz, hareket kabiliyetleri yetersiz, oyunun gelişimi tutarsız(robot zırhlar vs.) bir oyun olsada yinede İKV de beni çeken birşey var bence oyun sahipleri bu nedenle oyunu düzeltmeye çok yönelmiyorlar çünkü Türk oyuncuları ne olursa olsun kendilerine çeken bir şey olduğunu biliyorlar.Karanlık bir ormandaki parıltılı elmas gibi hipnotize ediyor.Herneyse asıl konuma geçeceğim.Laptop'um Toshiba Satellite A30 ve 64 MB, DirectX 7.0 destekli tümleşik ekran kartı var.İKV ise maalesef DirectX 9.0c istiyor.Normalde bu laptopu multimedia ve ders için kullanıyorum ama sonuçta bende bir insanım ve oyun kaçamağı yapma ihtiyacım oluyor.Bu yüzden sizden Laptop'umda güzel bir performansla bu oyunu çalıştırmak için yardım istiyorum.Görüntü kalitesi kötüleşebilir problem değil ama performans oynanabilir olsun PixelShader olmadığı için baya bir problem olacak gibi.Ekran kartı olmasa diğer herşey zaten yetiyorda artıyor.Tek bu ekran kartı sorun.Yardımlarınızı bekliyorum.
Yugene
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: Eski Laptop ve DirectX 7.0

Mesaj gönderen Yugene »

Yugene yazdı:Merhaba forumdaşlar.Eskiden İKV oynadığım Masaüstü PC maalesef şu an elimin altında değil.Elimin altında sadece eski dizüstü bilgisayarım var.Ama; canım sıkılıyor ve hiçbir oyun zevk vermiyor.Zamanında İKV ye biraz bağımlı olduğumdan hala İKV den zevk alıyorum.Hani oyunu oynamasam forumda takılsam bile zevk alıyorum.Oyundaki herşey çok mantıksız, görüntü ve kaplamalar yetersiz, hareket kabiliyetleri yetersiz, oyunun gelişimi tutarsız(robot zırhlar vs.) bir oyun olsada yinede İKV de beni çeken birşey var bence oyun sahipleri bu nedenle oyunu düzeltmeye çok yönelmiyorlar çünkü Türk oyuncuları ne olursa olsun kendilerine çeken bir şey olduğunu biliyorlar.Karanlık bir ormandaki parıltılı elmas gibi hipnotize ediyor.Herneyse asıl konuma geçeceğim.Laptop'um Toshiba Satellite A30 ve 64 MB, DirectX 7.0 destekli tümleşik ekran kartı var.İKV ise maalesef DirectX 9.0c istiyor.Normalde bu laptopu multimedia ve ders için kullanıyorum ama sonuçta bende bir insanım ve oyun kaçamağı yapma ihtiyacım oluyor.Bu yüzden sizden Laptop'umda güzel bir performansla bu oyunu çalıştırmak için yardım istiyorum.Görüntü kalitesi kötüleşebilir problem değil ama performans oynanabilir olsun PixelShader olmadığı için baya bir problem olacak gibi.Ekran kartı olmasa diğer herşey zaten yetiyorda artıyor.Tek bu ekran kartı sorun.Yardımlarınızı bekliyorum.
Cevabı olan :?:
Yugene
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: Eski Laptop ve DirectX 7.0

Mesaj gönderen Yugene »

Yugene yazdı:
Yugene yazdı:Merhaba forumdaşlar.Eskiden İKV oynadığım Masaüstü PC maalesef şu an elimin altında değil.Elimin altında sadece eski dizüstü bilgisayarım var.Ama; canım sıkılıyor ve hiçbir oyun zevk vermiyor.Zamanında İKV ye biraz bağımlı olduğumdan hala İKV den zevk alıyorum.Hani oyunu oynamasam forumda takılsam bile zevk alıyorum.Oyundaki herşey çok mantıksız, görüntü ve kaplamalar yetersiz, hareket kabiliyetleri yetersiz, oyunun gelişimi tutarsız(robot zırhlar vs.) bir oyun olsada yinede İKV de beni çeken birşey var bence oyun sahipleri bu nedenle oyunu düzeltmeye çok yönelmiyorlar çünkü Türk oyuncuları ne olursa olsun kendilerine çeken bir şey olduğunu biliyorlar.Karanlık bir ormandaki parıltılı elmas gibi hipnotize ediyor.Herneyse asıl konuma geçeceğim.Laptop'um Toshiba Satellite A30 ve 64 MB, DirectX 7.0 destekli tümleşik ekran kartı var.İKV ise maalesef DirectX 9.0c istiyor.Normalde bu laptopu multimedia ve ders için kullanıyorum ama sonuçta bende bir insanım ve oyun kaçamağı yapma ihtiyacım oluyor.Bu yüzden sizden Laptop'umda güzel bir performansla bu oyunu çalıştırmak için yardım istiyorum.Görüntü kalitesi kötüleşebilir problem değil ama performans oynanabilir olsun PixelShader olmadığı için baya bir problem olacak gibi.Ekran kartı olmasa diğer herşey zaten yetiyorda artıyor.Tek bu ekran kartı sorun.Yardımlarınızı bekliyorum.
Cevabı olan :?:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön