Gm yardımcı olun önemli benim için

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Muho
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü

Gm yardımcı olun önemli benim için

Mesaj gönderen Muho »

Gm biri cuma günü benle ortek oldu bende güvendim kabul ettim malesef tel falan aldık işte konuştuk falan sonra ben ona zırh basa diye dedim para bulak ve ben 27 m para buldum malzeme satarak buda gördü parayı çantamda x2 adet m2.5 elek ve fizik vardı bu ben akşam oyundan çıkar çıkmaz çarı boşaltmış benim 2 adet gözü 27 mi 28 falan paramı fevzi itemlerimi ve çantamda kk iksirleri ve zırh için bi kaç paraça çalmış ve aktarım yaptığı kişiylede konuş tum yalvarmış falan buda aktarmış lütfen bana yardım edin almam lazım bu paramı falan zaten ben onları bulana kadar öldüm aktarım yaptığı kişi [İçerik silinmiştir] diye bir tank konuşa bilirsiniz elimde çalan kişiyle ilgili konuşma fotosu var inanmıyosanız neyapa bilirim acba
Yugene
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: Gm yardımcı olun önemli benim için

Mesaj gönderen Yugene »

Muho yazdı:Gm biri cuma günü benle ortek oldu bende güvendim kabul ettim malesef tel falan aldık işte konuştuk falan sonra ben ona zırh basa diye dedim para bulak ve ben 27 m para buldum malzeme satarak buda gördü parayı çantamda x2 adet m2.5 elek ve fizik vardı bu ben akşam oyundan çıkar çıkmaz çarı boşaltmış benim 2 adet gözü 27 mi 28 falan paramı fevzi itemlerimi ve çantamda kk iksirleri ve zırh için bi kaç paraça çalmış ve aktarım yaptığı kişiylede konuş tum yalvarmış falan buda aktarmış lütfen bana yardım edin almam lazım bu paramı falan zaten ben onları bulana kadar öldüm aktarım yaptığı kişi [İçerik silinmiştir] diye bir tank konuşa bilirsiniz elimde çalan kişiyle ilgili konuşma fotosu var inanmıyosanız neyapa bilirim acba
Öncelikle geçmiş olsun.Maalesef bu konuda birşey yapabileceklerini sanmıyorum çünkü; verdiğin şifre senin sorumluluğunda ortaklığa her zaman karşı olmuşumdur umarım geri alabilirsin.
Kullanıcı avatarı
Muho
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Muho »

adamın çalacağını tam fark ettim sabah kalktım boşaltmış sonra buldum meteorda satıyo malzemelri neyaptımsa vermedi 5 gün sus bile aldım ama şimdi başka karektere geçmiştir kesin
Kullanıcı avatarı
Muho
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Muho »

ona cezadamı verilemez malzemeler gitti ama bari hotmeiline banlayın kullanmasın
Yugene
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Yugene »

Muho yazdı:adamın çalacağını tam fark ettim sabah kalktım boşaltmış sonra buldum meteorda satıyo malzemelri neyaptımsa vermedi 5 gün sus bile aldım ama şimdi başka karektere geçmiştir kesin
Boşver bu kadar ciddiye alma altüstü bir oyun.Yine yaparsın sadece sabır et.
Muho yazdı:ona cezadamı verilemez malzemeler gitti ama bari hotmeiline banlayın kullanmasın
Birazdan bir yetkili daha ayrıntılı bir cevap verecektir.Umarım bir daha böyle birşey başına gelmez arkadaşım.İyi akşamlar.
Kullanıcı avatarı
Muho
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Muho »

bana çok iyi gibi yaklaştı ama güvenimi boşa çıkardı neyapim benle bi büyü çarı ile ortak oldu sonra çarı silmişmi ne bende girdim baktım çar yok hotmeilde ama kurtarmaya girdim sabah çarı aktarmış bu kesin anladım çarıma girdim param ve malzemler yok
Yugene
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Yugene »

Muho yazdı:bana çok iyi gibi yaklaştı ama güvenimi boşa çıkardı neyapim benle bi büyü çarı ile ortak oldu sonra çarı silmişmi ne bende girdim baktım çar yok hotmeilde ama kurtarmaya girdim sabah çarı aktarmış bu kesin anladım çarıma girdim param ve malzemler yok
Çarında paralı ürün varsa onun e-pini elindeyse ver onu desteğe çarı sana geri vereceklerdir.
Kullanıcı avatarı
Muho
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Muho »

Keşke okadar kolay okadar para bulsam ben o gözler için 2 çar kastım para için ayrı 1 çar kastım zaten kadimle meranı satıp parayı buldum bu boşaltmış sağlık olsun bir oyun sonuçta bakalım nasıl bulcam para yardım eden yok girelim bir x görevi yapim ya üretim olmadan almıyolar
Kullanıcı avatarı
Muho
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Muho »

çaldığı yanına karkaldı ona yanıyom ben keşke banlam olsa
Yugene
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Yugene »

Muho yazdı:Keşke okadar kolay okadar para bulsam ben o gözler için 2 çar kastım para için ayrı 1 çar kastım zaten kadimle meranı satıp parayı buldum bu boşaltmış sağlık olsun bir oyun sonuçta bakalım nasıl bulcam para yardım eden yok girelim bir x görevi yapim ya üretim olmadan almıyolar
Bak sana şunu söyleyeyim.Millete gidipte bana item versene para versene bir komodo dişim kaldı gibi şeyler söyleme.Bu hem seni küçük düşürür hemde kimse seni ciddiye almaz.Ayrıca kimse kimseye bedava birşey vermez.Bir oyun için kendini küçük düşürmeye deymez sakın kendini kaybetme.Hep çalış unutma bedava mal çabuk gider.Bedava mal kıymetsizdir çünkü bir mala değer katan ona verdiğin emektir.Hep çalış hep çalış.Benden sana bir abi tavsiyesi kardeşim.
Muho yazdı:çaldığı yanına karkaldı ona yanıyom ben keşke banlam olsa
Hayatta kimlerin yanına neler kalıyor bir bilsen hayat bu.Boşver.
En son Yugene tarafından 07 May 2013 20:34 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön