Her şey 2 ay öncesine kadar iyi gidiyordu herkes susturuluyor ve ağzının payını alıyordu haklı veya haksızda olsa cezasını alıp hatalarından ders çıkarıyordu ama şu son 2 aydır oyunda ne susturma gördüm nede bir ceza sayın bile demek istemiyorum GM hakaret olarak bile algılayabilirsin ama bu oyunda sizin yaptıklarınıza emin ol biz oyuncularda anlam veremiyoruz. Siz ki GM'ler olarak görevlerinizi yerinize getiriyorsunuz (güya) herkese aynısını diyorsun birbirimize destek çıkalım diye neyini gördük ne desteğin oldu bu oyunda tanıdıkların dışında kime bi iyiliğin dokundu bana bunu söylemen yeterli konuyu kilitleyebilirsin ondada bi sakınca bulmam ama senin burda yaptıklarını ortaya koyarsak hiç bişey hemde hiç bişey yapmadım (tanıdıkların haricinde).
1- Eski Yöneticilerle Münasebetin hala devam etmekte
2- Eski Yönetici dediğimiz kişilere hala yardımın devam etmekte
3- Tanıdığın bir kişi oyuna seni çağırınca geliyorsun. Örneğin : Bozkurtt çağırmıştı ve gelmiştin
4- Tanıdığın bir kişi sana herhangi birini şikayet edince anında ceza alırken ana bacı kayan bir vatandaş neden ceza almıyor
5- Neden hep forumda haklı olan kişileri kilitlemektesin. Örneğin : Sazobali'nin konusu
6- Destekten bahseden sen bize desteğini göster.
Sözlerim umarım gereken yerlere ulaşır ve gereken desteği görür. Eminim şu an bu hesap bloklanacak.
EMİN OLMALISIN Kİ BU OYUNUN KURUCULARI VE OYUNCULARIDIR SENİ AYAKTA TUTAN BİZ OLMASAK SEN BİR HİÇSİN. GM
GM veya DEV farketmez 1 kere oku yeterli
- JeRuSaLeMa
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
GM veya DEV farketmez 1 kere oku yeterli
Veni Vidi Vici
Geldim Gördüm Yendim
Ahoo Ahooo Örgülüxjeruslema
Mclarenassss Mcxskandal Örgülüxalemci
JeRuSaLeMa : Kudüs (Müslümanların İlk Kıblesi)
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
© 2010 ÖRGÜLÜ LONCASI Telif Hakları Örgülü Loncasına Aittir
Geldim Gördüm Yendim
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
Re: GM veya DEV farketmez 1 kere oku yeterli
git olma bencede bakalım gm ler sen vesaydığın 2 kişi yokkende onlarda olmıcakmı belki ağlarlar siz yoksunuz diye .
hiç beklemeyin haksızlık görüyosanız kendinizce uzatmayında konuda açmayın gidin ne kadar kolayı varmış işin
ıkv batar siz olmazsanız sanki 
Günaydın Ahmet .! Hiç dikkat ettin mi biz burda kaç gündür bir yerlerimizi yırtıyoruz.Aynı mesele aynı konuda.Yinede güzel yani benim gibi düşünen biri daha var.JeRuSaLeMa yazdı: Her şey 2 ay öncesine kadar iyi gidiyordu herkes susturuluyor ve ağzının payını alıyordu haklı veya haksızda olsa cezasını alıp hatalarından ders çıkarıyordu ama şu son 2 aydır oyunda ne susturma gördüm nede bir ceza sayın bile demek istemiyorum GM hakaret olarak bile algılayabilirsin ama bu oyunda sizin yaptıklarınıza emin ol biz oyuncularda anlam veremiyoruz. Siz ki GM'ler olarak görevlerinizi yerinize getiriyorsunuz (güya) herkese aynısını diyorsun birbirimize destek çıkalım diye neyini gördük ne desteğin oldu bu oyunda tanıdıkların dışında kime bi iyiliğin dokundu bana bunu söylemen yeterli konuyu kilitleyebilirsin ondada bi sakınca bulmam ama senin burda yaptıklarını ortaya koyarsak hiç bişey hemde hiç bişey yapmadım (tanıdıkların haricinde).
1- Eski Yöneticilerle Münasebetin hala devam etmekte
2- Eski Yönetici dediğimiz kişilere hala yardımın devam etmekte
3- Tanıdığın bir kişi oyuna seni çağırınca geliyorsun. Örneğin : Bozkurtt çağırmıştı ve gelmiştin
4- Tanıdığın bir kişi sana herhangi birini şikayet edince anında ceza alırken ana bacı kayan bir vatandaş neden ceza almıyor
5- Neden hep forumda haklı olan kişileri kilitlemektesin. Örneğin : Sazobali'nin konusu
6- Destekten bahseden sen bize desteğini göster.
Sözlerim umarım gereken yerlere ulaşır ve gereken desteği görür. Eminim şu an bu hesap bloklanacak.
EMİN OLMALISIN Kİ BU OYUNUN KURUCULARI VE OYUNCULARIDIR SENİ AYAKTA TUTAN BİZ OLMASAK SEN BİR HİÇSİN. GM
xxxyılmazxxx / therock / Uniquexbizans / Uniquexbızans / Ixtopalhamsixl
-
- Acemi Savaşçı
- Klan: Arzın Çocukları
Katılıyorum kardeş oyun Çok berbat olmuş Hiç ceza alan yok eskiden bir kötü kelimede hemen ceza alırken şimdi şikayet edioz gene adam oyunda konuşio buna bir dur demenin zamanı geldi GM
-
- FareAdam Düşmanı
Ya kullanıcılar anlamıyor yada böyle konuları açmakta ısrar ediyorlar ?
Önce kendinize öz eleştiri yapın sonra Yönetim'in size ne yaptıklarına bakın öyle bi eleştiri yapın ?
Aho : Arz klan'ında em satıp Bazı kullanıcıları Tahrik eden sen degl miydin ? Hem tahrik ediyorsun hemde buraya gelmiş isyan ediyorsun ? Senin böyle bi yaklaşımda bulunmana anlam veremiyorum.
Bak şu konuları incele senin konundan farksız mı
Dipnot : Senin Sayın veya Sevgili demen ne kimseyi yüceltir nede alçaltır tıpkı bazılarına abi demen ve bize ismimiz ile hitap etmen gibi
viewtopic.php?f=24&t=9576
İnceledikden sonra bu her hangi sorun veya bekledigin bi cevap için aşagidaki linki tıkla.
http://www.istanbuloyun.com/ikvdestek/
Önce kendinize öz eleştiri yapın sonra Yönetim'in size ne yaptıklarına bakın öyle bi eleştiri yapın ?
Aho : Arz klan'ında em satıp Bazı kullanıcıları Tahrik eden sen degl miydin ? Hem tahrik ediyorsun hemde buraya gelmiş isyan ediyorsun ? Senin böyle bi yaklaşımda bulunmana anlam veremiyorum.
Bak şu konuları incele senin konundan farksız mı
Dipnot : Senin Sayın veya Sevgili demen ne kimseyi yüceltir nede alçaltır tıpkı bazılarına abi demen ve bize ismimiz ile hitap etmen gibi
İnceledikden sonra bu her hangi sorun veya bekledigin bi cevap için aşagidaki linki tıkla.
* ђéя séçίş, bίя ωazqéçίşтίr.....
- JeRuSaLeMa
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Hakaret içerikli ileti silindi. Uyarı seviyeniz artırıldı.
[GM]Erdoğan
[GM]Erdoğan
Veni Vidi Vici
Geldim Gördüm Yendim
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
Geldim Gördüm Yendim
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
- Marmarisxbizans
- İskele Babası
biraz ağır bir yazı olmuşJeRuSaLeMa yazdı:Hakaret içerikli ileti silindi. Uyarı seviyeniz artırıldı.
[GM]Erdoğan
xMARMARİSx - Marmarisx - Marmarisxbizans
Söz konusu olan vatansa, gerisi teferruat !!! Mustafa Kemal ATATÜRK
Söz konusu olan vatansa, gerisi teferruat !!! Mustafa Kemal ATATÜRK
- Liderxbuyucux
- FareAdam Düşmanı
herkonuda sna katılıyorumSeraxsTyLe yazdı:Ya kullanıcılar anlamıyor yada böyle konuları açmakta ısrar ediyorlar ?
Bak şu konuları incele senin konundan farksız mı![]()
Dipnot : Senin Sayın veya Sevgili demen ne kimseyi yüceltir nede alçaltır tıpkı bazılarına abi demen ve bize ismimiz ile hitap etmen gibi![]()
burda suclu olan gm ler veya yetkılıler deıl .. sucu kendımızdede aramamız grk :!: :!:
SUNUCU:'BEYAZKÖŞK'
KARAKTER İSMİ:'Acımasızaslann'&'Prensim'
KARAKTER TÜRÜ:'Savaşçı'&'Büyücü'
KARAKTER LWLİ:'49'&'40'
KLAN:'LODOS'

KARAKTER İSMİ:'Acımasızaslann'&'Prensim'
KARAKTER TÜRÜ:'Savaşçı'&'Büyücü'
KARAKTER LWLİ:'49'&'40'
KLAN:'LODOS'