Ofans Nasıl Xenotim Kasar?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Gulyabani
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Ofans Nasıl Xenotim Kasar?

Mesaj gönderen Gulyabani »

Uzun süredir oyunda yokum yeni döndüm. 4 bin küsür maksimum hasarı ofansla tek başıma nasıl xenotim kasabilirim?
"Dünyâda 100 gram akıl varsa, bunun 90 gramı Abdülhamîd Han'da, 5 gramı bende, kalan 5 gramı da diğer dünyâ siyâsîlerindedir" Prens Bismarck
Kullanıcı avatarı
55ivedik55
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: Ofans Nasıl Xenotim Kasar?

Mesaj gönderen 55ivedik55 »

Sol tarafta slot olmayan boş bir oda var orda takılabilirsin ama kel bi ırk var sert vuruş gibi bir arızası var ona durdurma filan atman lazım bayan ırk da durdurma atıyor kendini bozarsın bir de kurukafa etkisi var orda ya sifaçı etkisini kaldıracaksın ya da sars açıp gir cik yapacaksın
...
Ahiret
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Ahiret »

Kurukafada zihin bozma yeterli, büyücü sifacı etkilerni bozmak gerekmyor diye biliyorum
Kullanıcı avatarı
Gulyabani
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Başka taktiği olan var mı
"Dünyâda 100 gram akıl varsa, bunun 90 gramı Abdülhamîd Han'da, 5 gramı bende, kalan 5 gramı da diğer dünyâ siyâsîlerindedir" Prens Bismarck
Kullanıcı avatarı
izdirapgrafik
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Organize İşler

Mesaj gönderen izdirapgrafik »

Gerçekçi olmak gerekirse pek kayda değer bir ilerleme gösteremez ofansif savaşçı.Tünelin sonundaki tepeye çıkınca sol taraftan ilerleyip kör noktaya ulaşabilirsen karşıdaki slotu birer birer kesip sarsılmaz-alt f4 ile süreklilik gösterebilirsin.Tabi orasının da boş olduğunu varsayıyorum.

Kör nokta

Resim
2006-2013
Kullanıcı avatarı
Gulyabani
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Bu şekilde uğraştım 9-10 saat kadar bir kaç reçete ve 1 tane xenotim düşürmeyi başardım. Ama çok yorucu gerçekten. Sağolun bilgi için

“Genel Etkileşim” sayfasına dön