Ekran Sorunu
Re: Ekran Sorunu
Birde unutmadan laptop kullanıyorsan ekran çöünürlügün masaüstü çöünürlüğü ile uyumsuz gibi oyun ile degil kendi masaüstü ile laptomun ekran ayarları birbiri ile uyumsuz.
A R Z L O D O S
Hocam şimdi masaüstüne sağ tıkladığımda kum saati donuyor kalıyor Nvidia ekran paneli acılmıyor önceden acılırdı format atıcam laptop'a beceremedim bir türlü Laptop'un içinde Lenovo Cd'si var içinde Win7 falan yazıyor ama çalıştıramadım Bios'tan yeni laptoplar için recovery'i enabled yapıcaktım bulamadım
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..
Euronymous
Behexen
Watain
Euronymous
Behexen
Watain
Onlar karışık işler Ekran kartı sürücülerinin hepsini silip sana verilen ekran sürücüsünü kurman güncelleme yapmadan elindeki cdden kur.bbsnake yazdı:Hocam şimdi masaüstüne sağ tıkladığımda kum saati donuyor kalıyor Nvidia ekran paneli acılmıyor önceden acılırdı format atıcam laptop'a beceremedim bir türlü Laptop'un içinde Lenovo Cd'si var içinde Win7 falan yazıyor ama çalıştıramadım Bios'tan yeni laptoplar için recovery'i enabled yapıcaktım bulamadım
Kontrol paneli kum saati kalması ise sürcülerden bir tanesini algılaramadıgından yani uygun olmayan sürücü neden oluyor.
Denetim masası acılıyorsa ekran sürücüsünü omple kaldırıp elindeki cd ile kurman gerekiyor. Sildikten sonra bigisayarı açıp cd tak ve yükle sonra otomatik kapama yapacaktır açılınca görüntü ayarını kendi otomatik yapacaktır.
DirectX 9.0c sürücüsünü yükle simdiye kadar en sorunsuz çalısan olan bu 10 lar var 11 ler var ama bazı pclerde bir sorun meydana getiriyor.
A R Z L O D O S