Ben bu oyunda maden sistemini pek anlamis degilim.
Bu madenlerin degerli maden cikmasi yuzde oranlariylami cikiyor yoksa degerli madenin cikma suresi mi vardir ? Aslinda bu konuda basliklar varsa linkini atabilirsiniz bu iste acemiyim

Maden çekmek tamamen şanstır . Hiç bir 1. sınıf madenin çıkma süresi yoktur .ismimiunuttum yazdı:Merhaba arkadaslar
Ben bu oyunda maden sistemini pek anlamis degilim.
Bu madenlerin degerli maden cikmasi yuzde oranlariylami cikiyor yoksa degerli madenin cikma suresi mi vardir ? Aslinda bu konuda basliklar varsa linkini atabilirsiniz bu iste acemiyimmaden cekmenin yani degerli maden cikartmanin puf noktasi ya da sistem varsa yardimci olursaniz sevinirim

Bence madende ki sistem şuan için güzel senin dediğin gibi olursa hiç eğlencesi kalmaz kardeşim . Şanslıysan çekersin bu oyunda başka da bir çare yokismimiunuttum yazdı:dediginiz gibi sans isidir iyi guzelde bence emegin karsiligini alabilsek dun sabah 1-2 saat madende dolasayim dedim okadar maden cektim birsey cikmadi ama yeni gelen bi adam gozumun onunden 1 .sinif maden cekti (ganodema gibi bisey) sadece ordan gecerken cekti ve cikti iste ben ise saatlerce ugrastim cikmadi
ya bilemiyorum belkide boylesi iyidir ama ben daha adaletli, emegin karsiligini verrn bir sistem olabilirdi
Mesela ayni madeni surekli ceken oyuncunun giderek 1.sinif maden cekme olasiligi artabiliryorum yaparsaniz sevinirim tesekkurler