ESKİ İKVYİ İSTEYENLERE ÇARE BULUNDU!

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Rapbeqoo
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

ESKİ İKVYİ İSTEYENLERE ÇARE BULUNDU!

Mesaj gönderen Rapbeqoo »

Öncelikle eski istanbul kıyamet vaktini isteyen tüm camiaya selamlar;
Benimkisi sadece düşünerek ulaştığım bir yol olmakla birlikte yapılma ihtimali olan bir olay.Tamamen şu;

İstanbul kıyamet vaktine bir yenilik geldiğinde eski kurulum programı çalışmıyor yenisi gerekiyor eğer bir şekilde eskileri aktif hale getirebilr yada yöneticiler ve oyunun programcısı tarafından aktif ettirebilirsek eski ikvyi oynayabiliriz diye düşünüyorum.Böyle bir şey mümkün mü değil mi acaba? :? :? :?
Kullanıcı avatarı
IFonQzrail
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ

Re: ESKİ İKVYİ İSTEYENLERE ÇARE BULUNDU!

Mesaj gönderen IFonQzrail »

Merhaba..
Öncelikle düşüncen bana göre saçma neden diye sorarsan eski ikv yi herkes oynamak ister ama bir düşün yöneticiler 2 ayrı oyun yapmış olur sen 39 lwl iken millet 49 lwl olur ve senı doyasına keserler. Malesef her oyun gıbı bu oyununda yeni şeylere ihtiyacı var.39 lwl iken gerçekten oyun eğlenceliydi ama bir yerde sıkmıştı. Oyundakı yenılıkler hiç bir zaman saçma değil şahsi görüşüm böyle...

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Neowin
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Neowin »

Şu eskı ıkv yı ısteyenler kendılerını artık bulundukları yerdekı en yuksek yerden atsın asagı :) Eskı ıkvde arkadaslıklar soyle boyleydı herkes yardım ederdı dıosunuzda bunun bozulmasında oyunun sucu ne ? ozaman ıtem yokmuydu vardı ama oyuncularımız aıle dost olma bılıncındeydı... Eger eskı ıkv yı o yardımlasma ortamını felan ıstıyorsan oynu degıl once kendını degıstırceksın ;)
NeoWIN
obje
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Lonca: Casper

Mesaj gönderen obje »

sacma senın önerın ıkı oyun bı arada olsun gıbı bısey bence bos konu
KittLeCattLe
Kullanıcı avatarı
cover1
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen cover1 »

kardeş konun bence çok saçma neden diye dersen 39 level zamanları herkes için önemli değildi itemler evet aile ortamı vardı en iyi itemlerden biri hatta komet set dizmekti ama yeniliklerle gelen nadide itemlerle birlikte bazı kişilerin nasıl cimri ve bencil olunduğu görüldü ve aile ortamı yok oldu yani kısacası demek istediğim oyuna gelen yenilikler oyunu sıkıcı yapmıyo milletin kişisel bencillikleri ve ben duyguları sıkıcı yapıyo bu söylediklerim herkes için geçerli değil tabi.
Kullanıcı avatarı
CCeezzAA
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen CCeezzAA »

29 levelden sonra bi kopukluk oldu oyunda bende dahil bi çok kişi bıraktı veya farklı ısımlerle oynuyo bılmıyorum.Baslayasım var fakat alısamama problemı yasarım dıye cekınıyorum

“Genel Sohbet” sayfasına dön