Sunacağım öneri gereksiz veya saçma diyenler çıkabilir, çıkarda zaten ama yinede söylüyorum.
Arz/Lodos bölgesine girerken karşı klanla savaşmak istiyor musunuz dese ve bir tablo olsa oyunda o bölgeye girince mesela savaşmak istiyorumu seçiyoruz savaşa evet tarafına 1 oy, istemiyoruz desek o tarafa 1 oy gitse.
Yani savaş isteniyor bölümü ağır bassa arz ve lodoslara savaşa hazır gibilerinden anons geçilse o bölgede, hayır tarafı çoğunlukta ise arz lodos birbirlerine dalamasa güzel olmaz mı sizce.
O kişi sonra o bölgeden çıkınca verdiği taraftaki oyda silinse yani adalet tam olarak sağlanmış olsa. Çoğunluğun dediği olmuş olur yani en azından. Arzların ve lodosların oyları aynı yere giderek yapılan bir oluşum olsa yani. Sadece bir öneri.
Not:: DESTEĞE YOLLANDI
ARZ/LODOS ÖNERİ
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kristal
Re: ARZ/LODOS ÖNERİ
Destek : Öneriniz öneri havuzuna alınmıştır fakat yakın zamanda böyle birşey düşünülmemektedir.
Maceraya kaldığınız yerden devam edin iyi eğlenceler
XxPEERLESSxX yazdı:Sunacağım öneri gereksiz veya saçma diyenler çıkabilir, çıkarda zaten ama yinede söylüyorum.
Arz/Lodos bölgesine girerken karşı klanla savaşmak istiyor musunuz dese ve bir tablo olsa oyunda o bölgeye girince mesela savaşmak istiyorumu seçiyoruz savaşa evet tarafına 1 oy, istemiyoruz desek o tarafa 1 oy gitse.
Yani savaş isteniyor bölümü ağır bassa arz ve lodoslara savaşa hazır gibilerinden anons geçilse o bölgede, hayır tarafı çoğunlukta ise arz lodos birbirlerine dalamasa güzel olmaz mı sizce.
O kişi sonra o bölgeden çıkınca verdiği taraftaki oyda silinse yani adalet tam olarak sağlanmış olsa. Çoğunluğun dediği olmuş olur yani en azından. Arzların ve lodosların oyları aynı yere giderek yapılan bir oluşum olsa yani. Sadece bir öneri.
Not:: DESTEĞE YOLLANDI
umarım önerin yüzme biliyodur
- StreetDANCE
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Karargah
vengeance yazdı:Destek : Öneriniz öneri havuzuna alınmıştır fakat yakın zamanda böyle birşey düşünülmemektedir.
katılıyorum aynen bunu gönderiyorlar