yoksa yeni yönetim adaletlimi davranıyo bunamı kızıyosunuz
tabi alıştınız birzamanlar Kardanadam larınız Hkan larınız vardı istediginiz kişi ceza alıyodu istemediginiz almıyo sizi şikayet etseler bile bi şekilde şikayetler yok oluyodu degilmi ttabi ogunler geride kalıp oyunda adalet olunca cıkarlarınız bitince yönetim me yüklenmeye başladınız yok öyle şikayet mikayet isteyen oynar bu şekilde istemeyen allah yolunu acık eder
bu söylediklerimin de hepsinin tek tek resimli kanıtı vardır istediginşiz zaman yapıştırılır göderipde oyunda ceza almadıgınız fotaraflar ve sizin bana safr ettiginiz kelimeyi ben size sarf edince aldıgım cezalar hepsinin fotosu var
bunu kime yazdıgım acıkdır isim vermiyom bir zamanlar bizi tahrik edip ceza almamıza ugraşan kişilerdir
güngelir devran döner elbet sabı sizede döner
İKV YÖNETİMİ ŞİKAYET EDEN ARKADAŞLAR
- Zirvedklerhakan
- İskele Babası
- Klan: Arzın Çocukları
İKV YÖNETİMİ ŞİKAYET EDEN ARKADAŞLAR

Beyazköşk
Zirvedklerhakan
Zirvedklersis
XiaN
BİZİM DOSTUMUZ CEHENNEME GİDİYORUZ DEDİGİMİZDE NEDEN DEGİL NEZAMAN GİDİYOZ DİYENDİR
- SAZOBALII
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: İKV YÖNETİMİ ŞİKAYET EDEN ARKADAŞLAR
İKV eski gözlemcilerini kolluyacaktır.Üzerlerine çamur atılmasına izin vermeyecektir.
Bu gün sizin eski arkadaşlarınıza hakaret eden karalama yapan yarın sizede aynısını yapacaktır.
Hakan sana gelince seni/sizi kışkırtmak oyunda karşı klan mensubunu kesmek,alt etmek,yenmek vs... ise çok kışkırttım seni/sizi.
Bu gün sizin eski arkadaşlarınıza hakaret eden karalama yapan yarın sizede aynısını yapacaktır.
Hakan sana gelince seni/sizi kışkırtmak oyunda karşı klan mensubunu kesmek,alt etmek,yenmek vs... ise çok kışkırttım seni/sizi.
Milletin eline kalem verdik; "Şekil çizmeye başladılar".Ama unuttukları birşey var; "Silgi hala bizim elimizde".
İyi Forumlar.
Sazobali
Kankalarxbüyücü
Kankalarxbxex
aynen cok sıkayetcıyım laga luga ısler yapıyorlar yazık ya emege yazık
- Zirvedklerhakan
- İskele Babası
SAZOBALII yazdı:İKV eski gözlemcilerini kolluyacaktır.Üzerlerine çamur atılmasına izin vermeyecektir.
bakya utanmadan da yalan söylüyo vsmiş klada kesmeimiş tabi resin vardıyince bunları söylüyosun her gördügünde hakaret eden loncamı aşagılayıcı sözler kullanan arkadaşlarıma bana iftiralar atan kişi sen degilmisin utanmada yok yüzünde kızarmıyo

Beyazköşk
Zirvedklerhakan
Zirvedklersis
XiaN
BİZİM DOSTUMUZ CEHENNEME GİDİYORUZ DEDİGİMİZDE NEDEN DEGİL NEZAMAN GİDİYOZ DİYENDİR
- Zirvedklerhakan
- İskele Babası
isteyene fotoda koyarız kanıtda sunarız hepsi var

Beyazköşk
Zirvedklerhakan
Zirvedklersis
XiaN
- SAZOBALII
- Işık Hanım'ın Elemanı
içerik silindi / uyarı seviyesidir
[GM]Nocomment
[GM]Nocomment
Milletin eline kalem verdik; "Şekil çizmeye başladılar".Ama unuttukları birşey var; "Silgi hala bizim elimizde".
İyi Forumlar.
Sazobali
Kankalarxbüyücü
Kankalarxbxex
- SAZOBALII
- Işık Hanım'ın Elemanı
Nocomment ata sözleri uyarı gerektirecek birşeymidir ?
İyi Forumlar.
Sazobali
Kankalarxbüyücü
Kankalarxbxex
İçerik silindi. Uyarı seviyesidir.
[GM]Erdoğan
[GM]Erdoğan
Vardır elßet ßu Gidişin ßir Sonu.
KraLarTor
KraLarTor
- Zirvedklerecitah
- İri Fare Avcısı
polimik olsun diye yazmıyorum ama biz haksızlık neymiş adaletsizlik neymiş çok ii biliriz geçmiş zamanlarda hakan yazmış zaten tam isim olarak bazılarını sakıncalı içerik düzenlendi resimleri hkan kankası öle böle yok ettirdi ,bana bizzat diyen zaten kendisi .sakıncalı içerik düzenlendi sırf hoşlandığı bi kız nedense bilinmez beni sevmediğinden, ona yalakalık yada cilve olsun diye midir nedir
yanında olduğu için oan bölgeden edilen küfrü gördüm ama ne olmuş gibisine getirdi , ve resimleri yoladık. ıkv yöneticilerinin bu şekil tavırlarının görevden uzaklaştırma olduğunu gmler bangır bangır yazarken o dengesiz hala yöneticilik yaptı .oooooooo yazsam çizsem neler var .ta ki bu işler sona erdi çürükler elenince inşallah öyle deolmuşdur ,bunları yazdım diye ceza alcaksa alsın forum hesabım zerre kadar umrumda değil işini yapan 1 kişi biliyorum zaman zaman yazdım çizdiim zaten o ismide, benide birkaçkere şutladı formdan ama olsun noproblem
Zirvedklerecitah
Ecitah
sahra
[GM]Nocomment
Zirvedklerecitah
Ecitah
sahra
[GM]Nocomment