Karakterim İçin Yardım
Karakterim İçin Yardım
Öncelikle Merhaba! Kimi arkadaşların bildiği gibi oyuna yeni başladım sayılır. 49 level bir savaşçım var ve ona eşya üretimine geçeceğim. Sizlerden ricam şu; kısıtlı param olduğundan ve henüz grup bölgelerine alınmadığımdan dolayı şu anlık tek bir karakterin eşyalarını dizebileceğim. Yani Taş Kanat mı, Bıçak Sırtı mı ? Yoksa Hidra Nefesi mi ? Nasıl bir yol izleyeyim ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. İyi forumlar.

- CLooDy
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Binyetmiş4
Re: Karakterim İçin Yardım
Seni çok iyi anlamakla birlikte önereceğim yoldan gidersen,Doğru üretimi ederek,hidra ve Bıçak sırtı itemlere ulaşırsın.Üreteceğin itemler Taş Kanat İtemler olsun,Çünkü taşkanat üreterek tanklık edebilirsin,bu sayede bıçak sırtı ve hidra itemlerinde düşmeye başlar.Camaro yazdı:Öncelikle Merhaba! Kimi arkadaşların bildiği gibi oyuna yeni başladım sayılır. 49 level bir savaşçım var ve ona eşya üretimine geçeceğim. Sizlerden ricam şu; kısıtlı param olduğundan ve henüz grup bölgelerine alınmadığımdan dolayı şu anlık tek bir karakterin eşyalarını dizebileceğim. Yani Taş Kanat mı, Bıçak Sırtı mı ? Yoksa Hidra Nefesi mi ? Nasıl bir yol izleyeyim ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. İyi forumlar.
Eğerki Bıçak sırtı item üretirsen,Ofansları şu aşamada pek almıyorlar.Boş yere zararın olur.
Tank olarak üretim yap.Saygılarımla umarım yardımcı olmuşumdur.

Evet mantıklı. Yazdığın yoldan gitmekte fayda var. Teşekkür ederim yardımın için.Seni çok iyi anlamakla birlikte önereceğim yoldan gidersen,Doğru üretimi ederek,hidra ve Bıçak sırtı itemlere ulaşırsın.Üreteceğin itemler Taş Kanat İtemler olsun,Çünkü taşkanat üreterek tanklık edebilirsin,bu sayede bıçak sırtı ve hidra itemlerinde düşmeye başlar.
Eğerki Bıçak sırtı item üretirsen,Ofansları şu aşamada pek almıyorlar.Boş yere zararın olur.

:arrow:CLooDy yazdı:Seni çok iyi anlamakla birlikte önereceğim yoldan gidersen,Doğru üretimi ederek,hidra ve Bıçak sırtı itemlere ulaşırsın.Üreteceğin itemler Taş Kanat İtemler olsun,Çünkü taşkanat üreterek tanklık edebilirsin,bu sayede bıçak sırtı ve hidra itemlerinde düşmeye başlar.Camaro yazdı:Öncelikle Merhaba! Kimi arkadaşların bildiği gibi oyuna yeni başladım sayılır. 49 level bir savaşçım var ve ona eşya üretimine geçeceğim. Sizlerden ricam şu; kısıtlı param olduğundan ve henüz grup bölgelerine alınmadığımdan dolayı şu anlık tek bir karakterin eşyalarını dizebileceğim. Yani Taş Kanat mı, Bıçak Sırtı mı ? Yoksa Hidra Nefesi mi ? Nasıl bir yol izleyeyim ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. İyi forumlar.
Junon ile uğraşmak istemiyorsan öncülüğün taşkanat zırh olmalı. Bunun arkasına bence birşey üretme derim. Taşkanat tek zırh yeterli olacaktır , kalan diğer paran ile gidip kendine farabi shen + karakürk item alabılırsın.
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.
- Evvel
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Türk intikam tugayı
1 tane taş kanat zırh üret devam et 
Birilerini düzeltmek istiyorsan önce kendini düzelt.
EVVEL EVVELII EVVELşifa REMUS
EVVEL EVVELII EVVELşifa REMUS
- izdirapgrafik
- Klan: Lodos
- Lonca: Organize İşler
Taşkanat zırh üreteceksen evocati yüzüğün de olmalı.Yoksa da çaktırmaman lazım
Taşkanat zırhı ürettikten sonra Farabi eşyalarını da alırsın migrat ve sığınaktan.Bir de Farabi shen veya karakürk silah satın alıp veya üretip onu yükseltmen lazım.
2006-2013
Savaşçını nasıl istiyorsun ? Ofansif , tank vs. ona göre yap.Ama fazla kafanı takma kardeşim oyun bu.
Son Rehber Ekibi neferi
- adresbu
- Tılsım Tanığı
- Lonca: Sanki Sene 2008
Savaşçımda Evo item yok umut ve karakterim diziliizdirapgrafik yazdı:Taşkanat zırh üreteceksen evocati yüzüğün de olmalı.Yoksa da çaktırmaman lazımTaşkanat zırhı ürettikten sonra Farabi eşyalarını da alırsın migrat ve sığınaktan.Bir de Farabi shen veya karakürk silah satın alıp veya üretip onu yükseltmen lazım.