Karakterim İçin Yardım

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Camaro
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Karakterim İçin Yardım

Mesaj gönderen Camaro »

Öncelikle Merhaba! Kimi arkadaşların bildiği gibi oyuna yeni başladım sayılır. 49 level bir savaşçım var ve ona eşya üretimine geçeceğim. Sizlerden ricam şu; kısıtlı param olduğundan ve henüz grup bölgelerine alınmadığımdan dolayı şu anlık tek bir karakterin eşyalarını dizebileceğim. Yani Taş Kanat mı, Bıçak Sırtı mı ? Yoksa Hidra Nefesi mi ? Nasıl bir yol izleyeyim ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. İyi forumlar.
Resim
Kullanıcı avatarı
CLooDy
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Binyetmiş4

Re: Karakterim İçin Yardım

Mesaj gönderen CLooDy »

Camaro yazdı:Öncelikle Merhaba! Kimi arkadaşların bildiği gibi oyuna yeni başladım sayılır. 49 level bir savaşçım var ve ona eşya üretimine geçeceğim. Sizlerden ricam şu; kısıtlı param olduğundan ve henüz grup bölgelerine alınmadığımdan dolayı şu anlık tek bir karakterin eşyalarını dizebileceğim. Yani Taş Kanat mı, Bıçak Sırtı mı ? Yoksa Hidra Nefesi mi ? Nasıl bir yol izleyeyim ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. İyi forumlar.
Seni çok iyi anlamakla birlikte önereceğim yoldan gidersen,Doğru üretimi ederek,hidra ve Bıçak sırtı itemlere ulaşırsın.Üreteceğin itemler Taş Kanat İtemler olsun,Çünkü taşkanat üreterek tanklık edebilirsin,bu sayede bıçak sırtı ve hidra itemlerinde düşmeye başlar.
Eğerki Bıçak sırtı item üretirsen,Ofansları şu aşamada pek almıyorlar.Boş yere zararın olur.
Tank olarak üretim yap.Saygılarımla umarım yardımcı olmuşumdur.
Resim
Kullanıcı avatarı
Camaro
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Camaro »

Seni çok iyi anlamakla birlikte önereceğim yoldan gidersen,Doğru üretimi ederek,hidra ve Bıçak sırtı itemlere ulaşırsın.Üreteceğin itemler Taş Kanat İtemler olsun,Çünkü taşkanat üreterek tanklık edebilirsin,bu sayede bıçak sırtı ve hidra itemlerinde düşmeye başlar.
Eğerki Bıçak sırtı item üretirsen,Ofansları şu aşamada pek almıyorlar.Boş yere zararın olur.
Evet mantıklı. Yazdığın yoldan gitmekte fayda var. Teşekkür ederim yardımın için.
Resim
triyoo
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen triyoo »

CLooDy yazdı:
Camaro yazdı:Öncelikle Merhaba! Kimi arkadaşların bildiği gibi oyuna yeni başladım sayılır. 49 level bir savaşçım var ve ona eşya üretimine geçeceğim. Sizlerden ricam şu; kısıtlı param olduğundan ve henüz grup bölgelerine alınmadığımdan dolayı şu anlık tek bir karakterin eşyalarını dizebileceğim. Yani Taş Kanat mı, Bıçak Sırtı mı ? Yoksa Hidra Nefesi mi ? Nasıl bir yol izleyeyim ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. İyi forumlar.
:arrow:
Kullanıcı avatarı
KEMALIZMX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen KEMALIZMX »

Junon ile uğraşmak istemiyorsan öncülüğün taşkanat zırh olmalı. Bunun arkasına bence birşey üretme derim. Taşkanat tek zırh yeterli olacaktır , kalan diğer paran ile gidip kendine farabi shen + karakürk item alabılırsın. ;)
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.
Kullanıcı avatarı
Evvel
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Türk intikam tugayı

Mesaj gönderen Evvel »

1 tane taş kanat zırh üret devam et =)
Birilerini düzeltmek istiyorsan önce kendini düzelt.
EVVEL EVVELII EVVELşifa REMUS
Kullanıcı avatarı
Camaro
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Camaro »

Evet yardımlarınız için teşekkürler zırh üretimine yavaştan başlıyorum :)
Resim
Kullanıcı avatarı
izdirapgrafik
Lonca: Organize İşler

Mesaj gönderen izdirapgrafik »

Taşkanat zırh üreteceksen evocati yüzüğün de olmalı.Yoksa da çaktırmaman lazım :) Taşkanat zırhı ürettikten sonra Farabi eşyalarını da alırsın migrat ve sığınaktan.Bir de Farabi shen veya karakürk silah satın alıp veya üretip onu yükseltmen lazım.
2006-2013
Kullanıcı avatarı
Marlon
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Marlon »

Savaşçını nasıl istiyorsun ? Ofansif , tank vs. ona göre yap.Ama fazla kafanı takma kardeşim oyun bu.
Son Rehber Ekibi neferi
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Lonca: Sanki Sene 2008

Mesaj gönderen adresbu »

izdirapgrafik yazdı:Taşkanat zırh üreteceksen evocati yüzüğün de olmalı.Yoksa da çaktırmaman lazım :) Taşkanat zırhı ürettikten sonra Farabi eşyalarını da alırsın migrat ve sığınaktan.Bir de Farabi shen veya karakürk silah satın alıp veya üretip onu yükseltmen lazım.
Savaşçımda Evo item yok umut ve karakterim dizili :D

“Genel Sohbet” sayfasına dön