Bölgeler israf ediliyor diye başlık attım şimdi anlatıyım.
Bu oyunda toplam kaç bölge var ???
1-Eminönü 2- Labirent 3- Meteor 4-Ada 5- Yeraltı
Peki soruyrum mesela labirente en son nezaman gittiniz ??
Yada ufka bakanı veya mezarlığa en son nezaman gördünüz??
Yeni leveller için yeni bölgeler geliyor doğal olarak oyuncularda hem item hem tecrübe kasmak için yeni bölgelerde duruyor.
Eminönü ve meteorda savaslar olduğundan bir kısmı burda fakat Labirent ve Ada artık bomboş bunun ne deni hiç bir güncelleme yapılmaması. Bunuda açıklıyım
Mesela labirentin bi kısmı kitabe deki örümcekler akrepler yerine, Dev komodonun etrafındaki komodolar yerine
böyle bir kaç bölgeye daha 40-45 lwl arası yaratıklar konulsa item ve level kasmaya bi çok oyuncu gidiceği için hem oyun içi bi canlılık oluşur hemde serverda bi dağılım gerçekleşir.
şimdi hemen yeni oyuncular nasıl geçicek ozaman kitabeye v.b sorular gelicek zaten 20 lwl bi oyuncu tek başına kitabeye ulaşamıyor illa yardım istiycek birileri yardım edicek. Artı orda 40-45 seviye yaratık olursa 40-45 seviye oyuncularda olucağından yardım bulması suanki halinden daha kolay olucaktır.
Bence bu tarz bir uygulama akşam saatlerindeki takılmalarıda azaltıcaktır.
Dip Not: Birde yer altında ölen herkez niye aynı yerden çıkıyor mesela meran tarafında ölen köprünün orda yada topalın orda çıksa olmazmı ? Akşam ölüyosun dirilerken oyun çok takılıyor herkez aynı yerde olduğu için.
Bölgeler İsraf Ediliyor
- FreedommakeR
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Bölgeler İsraf Ediliyor
Hiç şüpesiz birilerinin titretiği bu evreni
Ben baştan sona YIKARIM....
Re: Bölgeler İsraf Ediliyor
FreedommakeR yazdı:Bölgeler israf ediliyor diye başlık attım şimdi anlatıyım.
Bu oyunda toplam kaç bölge var ???
1-Eminönü 2- Labirent 3- Meteor 4-Ada 5- Yeraltı
Peki soruyrum mesela labirente en son nezaman gittiniz ??
Yada ufka bakanı veya mezarlığa en son nezaman gördünüz??
Yeni leveller için yeni bölgeler geliyor doğal olarak oyuncularda hem item hem tecrübe kasmak için yeni bölgelerde duruyor.
Eminönü ve meteorda savaslar olduğundan bir kısmı burda fakat Labirent ve Ada artık bomboş bunun ne deni hiç bir güncelleme yapılmaması. Bunuda açıklıyım
Mesela labirentin bi kısmı kitabe deki örümcekler akrepler yerine, Dev komodonun etrafındaki komodolar yerine
böyle bir kaç bölgeye daha 40-45 lwl arası yaratıklar konulsa item ve level kasmaya bi çok oyuncu gidiceği için hem oyun içi bi canlılık oluşur hemde serverda bi dağılım gerçekleşir.
şimdi hemen yeni oyuncular nasıl geçicek ozaman kitabeye v.b sorular gelicek zaten 20 lwl bi oyuncu tek başına kitabeye ulaşamıyor illa yardım istiycek birileri yardım edicek. Artı orda 40-45 seviye yaratık olursa 40-45 seviye oyuncularda olucağından yardım bulması suanki halinden daha kolay olucaktır.
Bence bu tarz bir uygulama akşam saatlerindeki takılmalarıda azaltıcaktır.
Dip Not: Birde yer altında ölen herkez niye aynı yerden çıkıyor mesela meran tarafında ölen köprünün orda yada topalın orda çıksa olmazmı ? Akşam ölüyosun dirilerken oyun çok takılıyor herkez aynı yerde olduğu için.
HAKLI OLABILIRSIN KARDES KATILIYORUM HERKES AYNI YERDEN ITEM KASMAYA YADA EX KASMAYA CALISIYO :s
KARGASA CIKIYOR GENELDE

- mukavemet
- İskele Babası
- Lonca: Eminönü Efeleri
bence oyundakı en önemlı sorununa muhtesem bir fikir sunmuşsun ..
Keskı oyun yapımcısı bunu gorebılse. Gerci görsede ancak 1 yıl sonra bunu duzeltebılırler.
Çunku yenı eklntı zaten hazır. Uzerine uğraşıpta ekleyeceklerını sanmam.
Keskı oyun yapımcısı bunu gorebılse. Gerci görsede ancak 1 yıl sonra bunu duzeltebılırler.

EMEF
mukavemet - Dislikasyon - Distorsyon - KALITE
katılıyorum...
- flash
- Cin Avcısı
- Lonca: Illturkeyllı
Doğru bir tespit fakat kimse yeni seviye alabileceği bir yer varken eski bölgelerde durmaz
ancak son seviye sınırına ulaştıktan sonra gidiliyor o bölgelere klan kasmak için

Mayıs 2007'den beri...
☜☠☞flash☜☠☞
- FreedommakeR
- FareAdam Düşmanı
Bende onu diyorum yeni seviye almak için oyunda eski bölgelerede yeni gelen cin v.b yaratılaklardan dağıtılsa usturup bi şekilde oyuna yeni başlıyanları da düşünerek daha hoş olmazmı ?flash yazdı:Doğru bir tespit fakat kimse yeni seviye alabileceği bir yer varken eski bölgelerde durmazancak son seviye sınırına ulaştıktan sonra gidiliyor o bölgelere klan kasmak için
Aslında su soru bile tek başına bu durumu açıklamaya yeterlidir.
En son nezaman kitabeye gittiniz? Kaç ay oldu ?
En son nezaman philtos a gittinizi ? Kaç ay oldu ?
Yada en azından Labirente Bir kat daha eklense meran labirentine benzer bu bile ilgi çekici olucaktır.
- FreedommakeR
- FareAdam Düşmanı
Yeni eklentimi gelicekmukavemet yazdı:bence oyundakı en önemlı sorununa muhtesem bir fikir sunmuşsun ..
- mukavemet
- İskele Babası
- Lonca: Eminönü Efeleri
Yeni eklenti hazır dıye bılgı verildi . Onu sureceklerdı , kadıma merak fazla olduğundan dolayı kadımı ekledıler.
gm ATX bolgeden bu sekılde bılgı vermıstı .

EMEF
mukavemet - Dislikasyon - Distorsyon - KALITE
- FreedommakeR
- FareAdam Düşmanı
Umarım gelir. Sanırım artık daha iyi çalışıyolar İKV yi geliştirmek için ama eklentiden önce bu oyunda düzeltilmesi gereken çok fazla yanlış var. Bu yanlışlar düzeltilmeden eklentiler geliyor eklentilerinde yanlışları ve hataları oluyor git gide birikiyor. Keşke kullanıcılarla aktif şekilde dialog kursalar ve eksik yanlış ve hataları düzeltseler...mukavemet yazdı:Yeni eklenti hazır dıye bılgı verildi . Onu sureceklerdı , kadıma merak fazla olduğundan dolayı kadımı ekledıler.
haklısın kardesim ama 29 lvl zamanında hatırlarsan bilmem metoor bölgesi açıldıgında e.ö bomboş olmustu yine bu tür konular açılmıstı simdi yer altı açıldı simdide metoor boşaldı oralar artık klan savaslarına devredildi:D
Eminönü
Telif hakları kendine aittir®™
█│║▌║││█║▌║▌║
7 2 7 2 7 2 7 2 7 2 0
☻/
/▌ ßaq ßaq yukarDaım .p ♥
/ \
© 1oo % οяіqіηααααℓ
Telif hakları kendine aittir®™
█│║▌║││█║▌║▌║
7 2 7 2 7 2 7 2 7 2 0
☻/