eşya iadesi
-
ugur0907
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kyk
eşya iadesi
Eşya iadeleri çok mu seyrek oluyor. Ne kadar süre aralıklarla oluyor bilen var mı? Sanırım iadeyi bir kere olsa kaçırsak ikincide son iade tarihi dolacak. Daha sık olursa iyi olur diye düşünüyorum.
******* UĞUR ******** lııALPERENııl , llııKÜRŞADııll , lııAYBÜKEııl
GÖKTE TANRI YERDE BİZ, ASİL KANLI TÜRKLERİZ....
-
Voyant
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Eminönü
Re: eşya iadesi
Eşya iade işlemleri için mevcut uygulanan takvim stratejisi bulunmamaktadır. Eşya iade listesindeki kişi sayısına göre anlık tarih ayarlanmaktadır. Bazı zamanlardaysa duyuru yapılmaksızın sunucu içerisine giriş yapılmakta ve listede adı olan oyunculara eşya iadesi verilmektedir.
Son iade tarihine esnek olabiliyoruz. Yakın zamanda eşya iadesi düşünülmektedir, duyuruları takip edebilirsin.
Son iade tarihine esnek olabiliyoruz. Yakın zamanda eşya iadesi düşünülmektedir, duyuruları takip edebilirsin.
Onur GÜRSOY
-
ugur0907
- Şarapçı'nın Sırdaşı

Teşekkürler Voyant
-
Olumyargici
- Acemi Savaşçı

Eşya iadelerinde aniden giriş yapıp veriyorsunuz ki her gün forumda sabah akşam acaba bugün verilecekmi diye sürekli takip ediyor duruma geldik allah rızası için her sunucu için haftanın bir günü belirli bir saate ayarlasınızda o esnada online olamayan arkadaşların yerine güven duydukları insanlar alıverse olmaz degil mi bir defa eşya iadesinde bulundum ancak her gün takip ettim rahatsızlık sebebiyle 4 gün takip edemedim bir baktım ki esya iadesi gecmiş ve 15 gün olacak neredeyse hala ses soluk yok belki başka bir sebeple bi işim olacak siz o gün eşya iadesi yapacaksınız ve verdiğiniz süre dolmuş dolmuş olacakki insanların onca ugrasıp düşürmeye calıstıgı günleri saatlerini harcadığı tekrar harcamak zorunda kalmaksa gercekten o insana eziyet etmekten baska birşey degil diye düşünüyorum bir kenanda migrata millet burnundan soluyor 1.5 sene itemini düşürememiş insanların bile olduğunu düşünürsek ve düşürdüğü itemide yanlıslıkla atıp veya satması halinde o insan ne kadar süre haksızlığa magdur kalacagını sizler düşünün oysaki alış veriş sistemlerine al sat butonu ekleseniz ve insanları bıktırabilecek boyuttki her seferinde pluslulara 3 de 1 plus olmayanlara 5 de 1 sorusunu sadece efsunlu eşyalarda sorması insanların yanlışlıkla item satma olasılığı minumum seviyeye getirmiş olmaz mı eşya iade taleplerini en az seviyeye düşürmüş olmazmı şahsen hol bölgesine girip kasaya düşen eşyaları koyup tüccarlara o eşyaları satmaya geldiğimde delirme noktasına geliyorum nedeninin söleyeyim her seferinde eşyayı sürükle bırak yetmiyormuş gibi birde 3 de 1 mi 5 de 1 mi sorusuna yanıt ver allah tüm ikv oyuncularına sabır versin bir kasa eşya toplamış olsan buda takribi 64 kutu eşya demek 64 eşyayı çantana sürükleyip bırakıyorsun birde bunu tüccara sürükleyip bırakıyorsun yetmezmiş gibi onay sorusuna yanıt ver bir torba eşyayı sürükeleyip bırakmalarıda hesap edersek 3 tık x64 =192 tıklama gerceken tüm oyunculara sabır diliyorum ikv nin bu tür oyuncuları en az seviyede yorması için bu tür gelişmeleri geliştirmesini gerekmezmi?
-
ugur0907
- Şarapçı'nın Sırdaşı

oyuna ansızın girdiklerinde en azından bi duyuru yapsınlar eşya iadesi yapılacaktır diye. Oyunda oluyoz ama başka carlarda oluyoruz. Biraz daha önemsenmeli bence bu konu