KÜFÜR Edenlere Karşı,Kesin Çözüm

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
GENJORI
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Dikduranlar Sertvuranlar

KÜFÜR Edenlere Karşı,Kesin Çözüm

Mesaj gönderen GENJORI »

selamün aleyküm arkadaşlar. Bilindiği gibi online oyunların en büyük belası ''KÜFÜR'' 'dür...
Bu küfürlerin önüne gecmek için çözüm yolu olarak şunu düşündüm....
KÜFÜR edene ilk küfüründe 1.000 akçe Karşılığı ''BAN'' ceza verilsin,
küfürler tekrarlanırsa bu 2.000 akçe bidaha tekrarlanırsa 3.000 akçe diye
artırırlarak gitsin...ve akçe ödemesini yapan kişiler
http://www.istanbuloyun.com girerek almış olduğu ''BAN'' cezasını
bu siteden kendisi istediği zaman Kaldırabilsin. Aklınıza 1 seviye char acıp
yine küfür eder diye düşünebilirsiniz, bende şunu söyleyim. 1 seviye chara
2 seviye chara bu küfür edenler asla plus yükleyip KLANDAN, BÖLGEDEN küfür edemez
.Amaç zaten Bölgeyi , Klanı Küfürlerle kirletenleri ortadan kaldırmaktır...sadece ve
sadece özelden küfür edebilir...özel her türlü engellenir fakat geneli,Klanı engellemek
kolay değil..bu öneriyi BAŞ TAÇI olarak herkesin benimsemesi gerektiğini düşünüyorum.
niyemi , Güzel ve Temiz bi oyun için ....el ele verelim DESTEĞE bu konu hakkında
Maillerimizi önerilerimizi gönderip bir an önce bu sistemi bu öneriyi faaliyete geçirelim...
Ha bu arada ya ben küfür etmeden duramıyorum diyen 49 seviye full charlı arkadaşlar varsada,
AKçeyi verecek küfrünü edecek, bakalım nereye kadar edecek , Parası nereye kadar dayanacak.
eninde sonunda bu düşünceli arkadaşlar mutlaka ve mutlaka yola gelecek
bunun kurtuluşu yoktur... SAYGILAR
Kullanıcı avatarı
Aeoroea
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia !

Re: KÜFÜR Edenlere Karşı,Kesin Çözüm

Mesaj gönderen Aeoroea »

GENJORI yazdı:selamün aleyküm arkadaşlar. Bilindiği gibi online oyunların en büyük belası ''KÜFÜR'' 'dür...
2 seviye chara bu küfür edenler asla plus yükleyip KLANDAN, BÖLGEDEN küfür edemez
.Amaç zaten Bölgeyi , Klanı Küfürlerle kirletenleri ortadan kaldırmaktır...sadece ve
sadece özelden küfür edebilir...özel her türlü engellenir fakat geneli,Klanı engellemek
kolay değil..bu öneriyi BAŞ TAÇI olarak herkesin benimsemesi gerektiğini düşünüyorum.
niyemi , Güzel ve Temiz bi oyun için ....el ele verelim DESTEĞE bu konu hakkında
Maillerimizi önerilerimizi gönderip bir an önce bu sistemi bu öneriyi faaliyete geçirelim...
Ha bu arada ya ben küfür etmeden duramıyorum diyen 49 seviye full charlı arkadaşlar varsada,
AKçeyi verecek küfrünü edecek, bakalım nereye kadar edecek , Parası nereye kadar dayanacak.
Para ile ne zaman adalet bulunabildi ki ?
Oyunda çok çok parası olan bir insanın kufurbaz olduğunu düşünsene ?
Senın annene babana sövse ve sadece 1000 akçe veyahut 5000 akçe vererek susturmayı açtırsa senın zoruna gitmez mi ?Ne yanı parası olan küfür eder parası olmayan susar diye bir kavram olmaz olmamalı olmayacaktır..
Resim

Eminönü
FelicitaNascosta '

Kullanıcı avatarı
Aeoroea
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Aeoroea »

GENJORI yazdı:selamün aleyküm arkadaşlar. Bilindiği gibi online oyunların en büyük belası ''KÜFÜR'' 'dür...
Para ile ne zaman adalet bulunabildi ki ?
Senın annene babana sövse ve sadece 1000 akçe veyahut 5000 akçe vererek susturmayı açtırsa senın zoruna gitmez mi ?Ne yanı parası olan küfür eder parası olmayan susar diye bir kavram olmaz olmamalı olmayacaktır..
Resim

Eminönü
FelicitaNascosta '

Kullanıcı avatarı
AFRODIZYAK
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Karargah

Mesaj gönderen AFRODIZYAK »

Gerçekten beğendiğim bir fikir.
Aeoroea yazdı: Para ile ne zaman adalet bulunabildi ki ?
Caydırıcılığı olacaktır elbette ne kadar zengin olursa olsun.
xAFRODİZYAKx
Kullanıcı avatarı
Aeoroea
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Aeoroea »

AFRODIZYAK yazdı:Gerçekten beğendiğim bir fikir.
Aeoroea yazdı: Para ile ne zaman adalet bulunabildi ki ?
Caydırıcılığı olacaktır elbette ne kadar zengin olursa olsun.

Caydırılıcığı nereye kadar sürecek ki ?
Desinler ki oyunda 100000000 akçe alımı yapın toplu şekıide küfür edenlere sınırsız bloke atalım,bu kadar akçeyi toplamassam adam değilim :)

İKV'de asla ama asla parası olan küfür eder olmayan edemez diye bir kavram olmamalı..
Resim

Eminönü
FelicitaNascosta '

Kullanıcı avatarı
FERRAND
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Alem-i Cihan

Mesaj gönderen FERRAND »

ikv gerçekten güzel bir oyun olmaktan çıktı genjori ben bile oyunu bıraktım 1 yıla askın zamandır oynamıyorum.
nostale denilen anime tarzı bir online oyun oynuyorum ve bu oyunda uslubunu bozana, küfür demiyorum bakın uslubunu bozana 5 gün ban geliyor. Ailevi degerlere hakaret yani küfür ve argo yazanlara sınırsız ban.

gerçekten ben bile nostalede birine kızdıgımda ikv ye girip 49lv üstü full bıcak olan karakterımden ilk önüme gelene acayip sövüyorum. şikayet edenlerede gülüyorum cezam mı ? 5 gün sus cezası
cok komık ya D nostale türkiye serverındayım beklerım sızlerıde
nostale büyük bir oyun 9 ülkede oynalıyor asla para göz deil ikv gibi :)
almanya- büyük britanya- çek cumhuriyeti- fransa- ispanya- italya- polonya- rusya- türkiyede oynanılmaktadır.
ikv bırakma nedenim akce ile satılan maden artırıcılar yagma artırıcıların 2 yıl boyunca büyücüme alter takı vermemesi ve idarecilerin hep benım şansızlık dilimine denk gelen falan filanlardan, cezaların azlıgından vs.. vs..
Resim
Kullanıcı avatarı
Cunocuneyt
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Cunocuneyt »

Bu oyunda küfürsüz ortam sıfır herkes herkese söver rahatlıkla cezası belli 3-5 gün
FERRAND
karizma008
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen karizma008 »

Bende birşey diyeceğm bu oyunda adalet die birşey olmadığını öğrendim haklı yere sus yemeyen ve haksız yere sus yiyen insanları görürüm mesela ben ... :? :? :?
mesutcankurt
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran
Lonca: SonCakaL

Mesaj gönderen mesutcankurt »

görüşüne katılıyorum her halikarda caydırıcılığı var...umarım uygulamaya koyulur...iyi oyunlar
Kullanıcı avatarı
Nocomment
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Nocomment »

Ama ben size katılmıyorum ;)

Düşünceniz gayet iyi niyetli buna şüphem yok, böyle bir uygulama devreye girdiğinde sotede ( kuytuda ) bekleyen bazı arkadaşların yapacağı ilk iş ne olur sizce ? ben söyleyeyim .

--- İKV para karşılığı küfür ettirmeye başladı, küfürü ticarete döktüler, küfürden para kazanan başka oyun varmı ? ............ ve saire ve saire .=)))

Gelelim öneriye , bence gayet hakkaniyetsiz bir durum olur arkadaşlar , adaletsiz demiyorum , hakkaniyetsiz , çünkü adalet farklı ülke ve toplumlarda farklı şekilde yasaların, yada geleneklerin ( resmi yasal bir adalet sistemi olmayan toplumlarda ) durumuna göre değişebilir ama hakkaniyet insanın baz alındığı her yerde aynıdır ve değişmez.
..............
Cemşit arkadaşımız ortalama bir gelire sahiptir, mütevazi ve aklı başında olan oyuncu ,arada bir İKV ye girip arkadaşları ile sohbet etmekte ve günün yorgunluğunu fare keserek atmaya çalışmaktadır. Cemşit hafta sonu cilalanıp müşteriye teslim edilmesi gereken arabayı, Annesinin rahatsızlığı sebebiyle zamanında yetiştiremez ve pazartesi müşteri Cemşit'in patronunu kalaylar, bu kalay bana fazla diyen patron Cemşit' e kalayın çoğunu aktarır üzerine birde haşlar.
Akşam olur Cemşit oyuna girer ama morali eksilerde dir, önünde gezinen semirmiş ,çantasında değerli bir maden taşıyan fareyi görünce hızla atılır, fare fare değildir, kellesi patronu ,yumuşak karnı ise zengin müşteriye aittir, pala havada ıslak çalarak farenin bedenine iner, fare viyaklayarak can verir. ''Lannnnn niye kestin hayvannn herifff, benim görevim vardı terbiyesizzz.. adiiiii.....pisss , kötüüüü !!!!! Cemşit kendisine söylenen arkadaşa bakar, özür dilemeyi düşünür ama arkadaş hala saydırmaktadır, yerde yatan patrona ! bakar . Ölen patron ve müşteri fikri içini biraz rahatlasada, görevi yarım kalan oyuncuya mahcup arkasını dönüp gidecekken, görevi yarım kalan hala sinkaflı ve okkalı bir küfürler etmektedir, canı burnunda olan Cemşit dönüp karşılık verir, kendine hakim olamaz ve ağzından çıkanı kulağı duymaz, arabanın cilası, müşterinin kalayı, patronun şişman göbeği derken içinde ne varsa salya sümük döker ortaya.
Cemşit ceza alır, ceza almayı hak etmiştir kendiside bunun farkındadır, cezası bitinceye kadar tek meşkalesi olan İKV de arkadaşları ile sohbet edemeyecektir, kendisine küfür eden adamı oda şikayet eder ve o arkadaşta ceza alır.

Ertesi gün Cemşit oyuna girer, cezalı olduğu için konuşamamaktadır, kendisine selam veren arkadaşları cevap alamayınca Cemşit' e takılıp '' oo paşam sendemi küfür ederdin '' deyip güldüklerinden ve Cemşit bundan rahatsız olduğundan ,kendini caminin kuytu bir köşesine atıp dün ettiği küfürler için yaradan dan af dilemektedir. Çok geçmeden Cemşit in dün takıştığı oyuncu gelir '' Naber Cemşit efendi '' !!! Cemşit şaşırır ben ceza aldım ama bu adamda almıştı ! ee nasıl oldu ?
Adam devam eder '' Ben kimim biliyormusun ? Arabasını zamanında teslim etmediğin müşteriyim :D , iş arkadaşlarından bu oyunu oynadığını ve ismini öğrendim, dükkanda söyleyemediklerimi burada sana söyleyip rahatladım ve gördüğün gibi hala konuşabiliyorum, nasıl mı ? Ee parası olan düdüğü çalar, param ile sana küfür ettim anlayacağın, bak şimdi bir daha ve bir daha edeceğim nasılsa param var hahahaha ....................................
Tek suçu bir anlık sinkafı olan Cemşit, reel hayatta maruz kaldığı haksızlıklara bu oyunda da kalmıştır. Parası olan küfür edebilmektedir, Cemşit'inde 3-5 kuruşu vardı ama geçen hafta Annesi rahatsızlanınca doktora ödemişti. Cemşit Alf F 4 yapar.

Şimdi bir daha düşünelim . parası olan Küfür edebilmeli mi ? Buna izin verirsek sizce bu hakkaniyetlimi olur ? Yada parası olan yada olmayan aynı kazanda aynı yaptırımlara maruzmu kalsın ;)

selamlar

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön