arkadaşalr bilindigi üzere Yakamozx loncası sadece davet yoluyla üye alımı yapmaktadır fakat aldıgımız bir karar ile forum üzerindende sınırlı bir sayıda üye alımı yapmaya karar verdik Yakamozx loncasına girmek isteyen arkadaşlarımız oyundaki nicklerini yaşlarını ve referans olarak 2 kişinin nickini yazmaları yeterlidir biz gerekli araştırmayı yaptıktan sonra en geç 2 yada 3 gün içerisinde gerekli cevabı verecegiz iyi forumlar
Merhaba,
Ben gerekli bilgileri size yolladım.Cevapta verdiniz.Fakat 2 nick falan demişsiniz oyuna bayadır bi girmediğim için size herhangi bir kişinin nickini veremeyeceğim ama Fatalcs Fatalzn diye duymuştum.Eskidende Eminönünde oynuyordum.Unutmadan birde Scheppes diye duymuştum bunlarım ço k çakması mı varmış neymiş iyi kişilermiş ben öyle duydum kendileri hakkında bilgi sahibi değilim.
Tamam saolasın,Yakamozxbip kardeşimde bursada oturuyormuş bütün yetkililere ben postaladım bilgilerimi zaten ben bir dahaki hafta yokum erzuruma gitmek zorundayım 5 günlüğüne biraz kafa dinliyeceğim ondan sonra bütün günler burdayım.Hafta içleri 12:00 dan 16:00 a kadar hafta sonlarıda belirsiz saatlerde aranızda olacağım,Tabii ki seçilirsem loncanıza...
sagolasın ruhum benim ama artık almıyacagız zaten forumdan üye bir ara açtık 3 5 kişide forumdan alalım diye saglam kişilerden zaten isteyen arkadaşlardanda uygun gördüklerimizi aldık
Kingly Yakamozxefemeih Melihxthend Herkesde biz kralız tavırları ikv bizden sorulur ayakları kimse karşımızda duramaz fasılları gördünmü herkes delikanlı olmuş vay anasını