M1 mi y2 mi
- 55ivedik55
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
M1 mi y2 mi
Malzemeleri toparladık bu tılsımlardan birini basacağız ama hangisini basalım karar veremedik sizce önce hagisini basmalıyız
...
- KARAHAMZALI
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
Re: M1 mi y2 mi
çemberden alacağın yoksa yeni çar dizmeyi dşünmüyosan y2 bas kenan migrat ve hol de çok zevk alırsın
- Ryannn
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Crash
Ful elek çarın varsa tabiki y2 önce masrafını cıkartırsın 1 haftada xenotm kasarak sonra keyfine bakarsın zaten m1 ile takas eden cok y2yi
MehmetBey Büyücü
RyAnnS Savaşçı
RyAanNN Şifacı
RyAnnS Savaşçı
RyAanNN Şifacı
- IIIxYeNiCeRixIII
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Karaköy
Çemberlitaş ve vs için M1
Sığınak Miğrat Hol veya Kolay kasılmak için Y2
IIIxYeNiCeRixIII yazdı:Çemberlitaş ve vs için M1
Vs için m1 mi? İlk kez duyuyorum
- IIIxYeNiCeRixIII
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Karaköy
Heraxist yazdı:IIIxYeNiCeRixIII yazdı:Çemberlitaş ve vs için M1
Vs için m1 mi? İlk kez duyuyorum
Meteorit 1 le 1 saniye azalması yinede avantaj sağlayabilir.Konstrasyonla ekstra 1 saniyeninde sadece yaratıklarda indiğini unutmuşum kusura bakmayın
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Hicret
Bak kardeşim ben kuklacı sunucusunda oynuyorum meteorit 1 bastım bende şimdi çok pişman oldum arkadaşlarla y2 ile takas ediyoruz bazen hole gidiyorum geçen 2 günde 30m kastım ki bu sadece örümcek akreplerde tabi online olma sürene göre değişir ama y2 bas emin ol elektiriğinde sağlamsa en fazla 1 ayda az süre enotim kasarak veya jadeit güzergahı belirleyip gezerek hem peptit hem örümcek salgısıda alarak m1'ini de basarsın
ayrıca şunuda belirteyim 2 haftadır beri m1+50m verip y2 almaya çalışıyorum kimse vermiyor y2 den sıkılırsan m1 ile takas etmen kolay olur hemde üstüne para alırsın sen düşün artık :|
ayrıca şunuda belirteyim 2 haftadır beri m1+50m verip y2 almaya çalışıyorum kimse vermiyor y2 den sıkılırsan m1 ile takas etmen kolay olur hemde üstüne para alırsın sen düşün artık :|
- adresbu
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Sanki Sene 2008
Tabi ki Yıldırım 2 üretmeni şiddetle tavsiye ederim , ürettiğinde demek istediklerimizi anlayacaksın kardeşim. Meteorit 1 bana göre sadece bölgede işe yarayan tılsım ama Yıldırım 2 her yerde işini görür (Çemberlitaş Harici). Sancak savaşındasın ve savaş başladı bir direnç kıracaksın sonra elektrik atacaksın herkesin canı azalıcak bu da Meteorit 1 mi Yıldırım 2 mi açıklaması olur .
merandada y2 üretenler şimdi m1 le takaslamaya çalışıyor ben hem y2 hem m1 basdım çar dizmek için m1 lp ve para xenotim kasmak için y2 şuan m1 i olan y2 ile rahat takaslar meran sunucusunda
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Ferday-i kyamet
m1 sadece çemberli de işe yarıyor.
Fakat y2 holde kenan da migrat ta kasılmada kp kasma da. yani anlayacağın her yerde işe yarıyor.
Fakat y2 holde kenan da migrat ta kasılmada kp kasma da. yani anlayacağın her yerde işe yarıyor.