İd ve şifre yazma sorunu

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
numberone1
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: YOK

İd ve şifre yazma sorunu

Mesaj gönderen numberone1 »

Arkadaşlar ikv giriş sayfasında üye ad ve şifreyi yazarken yazılar çok arkadan geliyor ie10 yükledim fakat sorun yıne aynı.Sadece google chrome açık bıraktığım zaman sorun ortadan kalkmış oluyor ve yazılar beraberınde geliyor.Bu konu hakkında önceden konu açılmış fakat konuyu bulamayınca bende tekrardan bir konu açmak istedim bu sorunu olupta çözen varsa nasıl çözüldüğünü anlatırsa sevinirim
Resim

Resim
unheilify
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Sancak

Re: İd ve şifre yazma sorunu

Mesaj gönderen unheilify »

konu eski dahi olsa katılıyorum ve bakılmasını istiyorum emaili yazınca 20 saniye sonra geliyor
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Re: İd ve şifre yazma sorunu

Mesaj gönderen ARZLODOS »

Konunuz daha önceden yanıtlanmış ve sorunun flash eklentisinden kaynaklanmaktadır .

Kısa çözümleri var ya bir choreme sayfası acık oalcak yada eklentiyi komple kaltırp kurtulablirisniz.

Soruun ikv ile alakası yok çoğu sitelerdede aynı sorun var chore ile normal tarcılarının iki farklı flash güncellmesi yaptıgından birbiryleri ile uyuzmaşlığından kaynaklanıyor.

Flash Player eski süürmleriyle ya devam edecen yada sadece ikv ana sayfasına girerken İnternet Explorer tarayıcısından etkisiz kılacan o zaman chore yada mozillahı sorunsuz kullanablirniz.
A R Z L O D O S

“Genel Etkileşim” sayfasına dön