En iyi İstanbul Kıyamet Vakti savaş videosu [HD]

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
SandorClegane
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Iııı İstiklal Iııı

En iyi İstanbul Kıyamet Vakti savaş videosu [HD]

Mesaj gönderen SandorClegane »

xTUBORGx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk

Re: En iyi İstanbul Kıyamet Vakti savaş videosu [HD]

Mesaj gönderen xTUBORGx »

Bravo, güzel çalışma.

Hepimizin başından böyle zamanlar geçiyor fakat video çekmeye üşeniyoruz veya akıl edemiyoruz.
Kim Fraps açıp, çekip, convert edip, müzikleri harmanlayıp, zamanlamaları ve video geçişlerini ayarlayıp birde üzerine 1 saat YouTube'a yükleme zahmetine girer ki?
Öncelikle bu sebepten seni kutlarım.

Videoyu zevkle izledim, müzikler hoş olmuş, müzik dalgaları ile görüntülerin senkronizasyonu güzel. Oldukça özen gösterdiğin bariz.
Blue Stahli - ULTRAnumb paçasının olduğu bölümlerdeki; görüntülerin müzikle senkronizasyonu daha iyi olabilirdi. O kısımda karakterler müziğin patlamasından birkaç milisaniye daha erken veya geç geliyor. Önemsiz bir ayrıntı tabii fakat ilerki sunumların için yararlı olabilir. Şahsen ben devamını bekliyorum...

Bu tip oyuniçi videolarda dubstep müzikler iyi gider. Eğer olursa İleriki sunumlarında kullanmayı düşünebilirsin.
"EN İYİ İSTANBUL KIYAMET VAKTİ SAVAŞ VİDEOSU" oldukça iddiali bir başlık ve bu başlık çalışmanı daha da ileriye götürmeni ve geliştirmeni hakediyor. Bunun dışında emeğin takdire şayan.

Paylaştığın için teşekkürler.

URZA
Kullanıcı avatarı
karanlikprens
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: I Ergenekon I

Re: En iyi İstanbul Kıyamet Vakti savaş videosu [HD]

Mesaj gönderen karanlikprens »

güzell 8-) 8-)
KaRa~KaRaBeLa~KaRaBüYüCü~KaRaŞiFa~ÇıLGıNTüRK~BLaCKTRoUBLe~İhSaN®

Resim

TÜRK sesinin geldiği, TÜRK yüreğinin çarptığı her yer bizim toprağımızdır… C★ {-ERGENEKON-} C★

“Genel Sohbet” sayfasına dön