Bu nasıl olur kardeşimmmmmmmmmmmm

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
GaLaTaSaRaY
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Bu nasıl olur kardeşimmmmmmmmmmmm

Mesaj gönderen GaLaTaSaRaY »

off kardes cok geçmiş olsun cok cok cok uzuldum cunku bende bılırım emegının calınması nsl bırsey zaten bu hırsızları anlayamıorum lan oyunda bile çalıp cırpmakla ugrasıolar gercek hayatta nsllardır bılınmez ama......
Benjiro
Kullanıcı avatarı
Kuanemko
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Kuanemko »

Geçmiş olsun ama kardeş işin ucunu bırakma :cry:
Kullanıcı avatarı
Akskriz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Akskriz »

kuccukhusam1 yazdı:
Akskriz yazdı:Şİfreni Sen biliyorsan keylogger yemissindir ve hala pc de anti virüs programın yoksa hala şifreni biliorlardır Kaspersky den baska bir anti vürüs programı kullanıyorsan kesin keylog yedin
Bn karekteri aktardım kimse bilmiyor hesabımın üyelik adını flan
Ve Keyloger de nedir
Keylogger eğer sistem yöneticisinin bilgisi dahilinde yüklenmişse tamamen sistem güvenliği için çalışmaktadır.Fakat bu yazılım veya donanım sistem yöneticisinin bilgisi olmadan yüklenmişse tamamiyle saldırı ve casusluk amacı taşır.
izafet.Com - Keylogger Nedir ? Yazılım veya donanım dedik çünkü keyloggerlar iki türlüdür.

1) Yazılımla Çalışan Keyloggerlar : Sisteminize yüklenmesiyle aktif hale gelen tuş takip programlarıdır , klavyenizde basılan her tuşu bir dosyaya kaydeder.

2) Donanımla Çalışan Keyloggerlar : Bilgisayarınıza bir donanım eklemesiyle aktif hale gelen tuş takip cihazıdır , klavyenizde basılan her tuşu bir kalıcı bellek kartına yazılıma ihtiyaç duymadan kaydeder. ( klavye ile anakart arasına takılan küçük , Dikkatli bakılmadan görülemeyecek aparatlardır)

Güvenlik Amaçlı Keyloggerlar; Genelde ebeveynlerin çocuklarını internet başındayken takip etmeleri için kullanılır ve tamamen sistem yöneticisinin bilgisi dahilindedir.

Saldırı Amaçlı Keyloggerlar ; Güvenliğinizi tehdit eden keyloggerlar çeşitli yollardan bilgisayarınıza bulaşabilir. Bu yolllardan en yaygını herhangi bir programın içine keylogger yerleştirilerek sisteminizde çalıştırılmasıdır. Şüphesiz en büyük tehdit şüphesiz eş zamanlı mesajlaşma programları ( msn , icq , Yahoo , google talk v.b. ) Bir saldırgan size herhangi bir dosya gönderebilir saldırgan gönderdiği bu dosyanın içine (genelde program veya fotoğraf olur )keylogger yerleştirebilir. Gönderdiği dosya çalışıyor gözükürken aslında arka taraflarda bilginiz dahilinde birde keylogger çalışmaya başlamıştır bile.

Bu andan itibaren salgırgana kendinizi teslim etmiş olursunuz en zor iş bitmiştir , Artık salgırnanın yapacağı tek şey bilgisayarının başına geçip sizin klavyenizde bastığınız tuşları takip etmektir.

Keylogger sisteminize bulaştıktan sonra saldırganın konfigüre edişine göre Bastığınız tuşların kaydını içeren dosya ya saldırganın belirlediği e posta adresine gelir yada web sitesinde arşivleyebilir. Ayrıca saldırgan bastığınız tuşları anlık olarak takip edebilir ve istediği bilgiyi sizden alır almaz saldırı işlemlerine başlayabilir.

Keyloggerlardan Kurtulma :Sistem yöneticisinin dışında çalışan keyloggerları bulup yönetcisiye bildiren yazılımlara anti-keylogger denir.

Yani biri Sana bunu Msn den ve seni bi siteye gönlendirmişlerdir ikv hilesi söyle böyle fln diye yoksa bulusmaz
Kullanıcı avatarı
kuccukhusam1
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: byHMF

Mesaj gönderen kuccukhusam1 »

Sen bizim carları Kyloger mi patlattı diorsun.
Ama bana göre keyloger flan değil dir.
Ben oyuna yaklaşık bi haftadır girmiyorum ve sadece bugün girdim ama keyloger in blaşması ile ilgili hiç birşey yapmadım ve indirmedim de.
Kullanıcı avatarı
mimocan123
İskele Babası
İskele Babası

knqa benim hasar+saldırıları weriyim sana

Mesaj gönderen mimocan123 »

knqa taqma kafana mehmet abiye söyle elinden qeleni yapar seni beni kırmaz kaç yıldır tanıor bizi hm bnm hasar +saldırıları weriyim sana
MiMoCaN =_=_=_=_=_ HaSaN
Kullanıcı avatarı
ziyaovic
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ziyaovic »

eyw hasanım :D elimden gelni yapacam gm arkadaşlarda yardımlarını eksik etmezlerse saolun ...
RUGİENTES CaMiLoCieNFueGoS

Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan
Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir, Türklere Turan..
Kullanıcı avatarı
Phislikxcerrah
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Phislikxcerrah »

kardeşim geçmiş olsun üzüldüm :(
SEUSE

RAİDERS OF ANATOLİA
Kullanıcı avatarı
mimocan123
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen mimocan123 »

Lan knqa her allahın qünü mesaj atma Lan :D
MiMoCaN =_=_=_=_=_ HaSaN
Kullanıcı avatarı
ziyaovic
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ziyaovic »

2 gündür gm lerle irtibat içerisindeyim ikv destekten msj yolladım sobee ye irtibata geçtigim gm lerde ellerinden geleni yapıyorlar inş en kısa zamanda sorunum çözülür ..
RUGİENTES CaMiLoCieNFueGoS

Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan
Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir, Türklere Turan..
Kullanıcı avatarı
Yakamozxefemeih
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Yakamozxefemeih »

kardeşim gerçekten çok üzüldüm fakat askrizin dedigi gibi şifreni kimse bilmiyorsa keyloger harici hesabının patlatılmasının imkanı yok sen çok geç olmadan pcne bi format çek egerki itemlerini geri alsan bile o keyloger yüzünden tekrar hesabına girebilirler dikkat et bizimde elimizden gelebilecek bişey olursa bi pm atman yeterli kardeşim

Yakamozxefemeih Efexmelih
Kingly Yakamozxefemeih Melihxthend
Herkesde biz kralız tavırları ikv bizden sorulur ayakları kimse karşımızda duramaz fasılları gördünmü herkes delikanlı olmuş vay anasını
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön