Selamlar,
Ben sığınak, migrat ve çemberden alacaklarım olduğu için ve hala şuan bunlarla uğraşmaktayım. Arz lodos bölgesinde birleşilen yerden daha ilerisine gitmiş değilim.
Açıkçası hiç merak uyandırmadı bende ve gitmedim. Ancak canım sıkılınca artık gitmek istiyorum arkadaşlarla falan.
Şimdi o birleşilen yerden tünelin sonuna kadar çember y2 falan gidiliyor. Ancak sonrakilerde karşımıza çıkacak yaratıkları nasıl kesiyoruz. Ve nasıl Xenotim kasılıyor. Burda büyü bozma olaylar kanatma falan varmış duydum ama bilmiyorum. Ayrıntılı bir şekilde yazabilecek arkadaşlar varsa teşekkür ederim şimdiden.
NOT: LÜTFEN GİDİN İNCELEYİN GİBİ GEREKSİZ MESAJLAR ATMAYIN.
ARZ LODOS
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kristal
- 55ivedik55
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: ARZ LODOS
ırklara gelince ırklar durdurma atıyorlar tank önce kendini sonra sapmacıyı bozuyor sapıyor ve kesiliyor olay bu kadar sığınak gibi
junonun lanetlemesi gibi ırklar da kurukafa atıyorlar ve kanatıyorlar bunu da şifalar bozuyor veya tank kurukafa geçsin diye sarsıyor
isterseniz 1 1 1 isterseniz 2 2 2 isterseniz 2 3 1 şeklinde gidersiniz 1200-1300 ateş ve direnç kırma ile 2 büyü gidip 3 kat etki çakarsanız en fazla 2 çembere olürler ama tankınızın savunması ve zırhı az ise ırklar insana vurur gibi değil hayvana vurur gibi vuruyorlar hele bir tane yarma gibi olan uzun kılıçlı bi ırk var sert vuruş yapıyor vurdu mu inletiyor
canları çok değil zaten bazı trans büyücüler tek bile kesiyor sabit bir yerde
2 tank ile gidip biri çekip sarstıktan sonra diğeri sapmacıyı bozup saptırdıktan sonra sarsabilir 15 sars 15 zihin toplama olduktan sonra ırklar pekte zor değil hatta ben 1 1 1 gidince şifa düşse veya çıksa bile 1 tank 1 büyü kesebiliyorum tankımız gir çık yapıyor sürekli
junonun lanetlemesi gibi ırklar da kurukafa atıyorlar ve kanatıyorlar bunu da şifalar bozuyor veya tank kurukafa geçsin diye sarsıyor
isterseniz 1 1 1 isterseniz 2 2 2 isterseniz 2 3 1 şeklinde gidersiniz 1200-1300 ateş ve direnç kırma ile 2 büyü gidip 3 kat etki çakarsanız en fazla 2 çembere olürler ama tankınızın savunması ve zırhı az ise ırklar insana vurur gibi değil hayvana vurur gibi vuruyorlar hele bir tane yarma gibi olan uzun kılıçlı bi ırk var sert vuruş yapıyor vurdu mu inletiyor
canları çok değil zaten bazı trans büyücüler tek bile kesiyor sabit bir yerde
2 tank ile gidip biri çekip sarstıktan sonra diğeri sapmacıyı bozup saptırdıktan sonra sarsabilir 15 sars 15 zihin toplama olduktan sonra ırklar pekte zor değil hatta ben 1 1 1 gidince şifa düşse veya çıksa bile 1 tank 1 büyü kesebiliyorum tankımız gir çık yapıyor sürekli
...