üyelik aldan mobil ödeme
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Divan-ı Arz
üyelik aldan mobil ödeme
Üyelikaldan çemberlitaş paket almak istiyorum fakat mobil ödeme seçeneği yok. araştırdım mobil ödeme seçeneklerin içinde var fakat sitede yazmıyor. GMler bakarsa sevinirim.
Re: üyelik aldan mobil ödeme
Merhaba Kazamaa,
ÜyelikAl'ın sıkça sorulan sorular bölümünde mobil ödeme ile alım yapılabileceği yazsa da henüz bu sistemi aktif etmedikleri için alışverişiniz esnasındaki ödeme seçenekleri arasında bunu göremiyorsunuz.
İyi eğlenceler.
ÜyelikAl'ın sıkça sorulan sorular bölümünde mobil ödeme ile alım yapılabileceği yazsa da henüz bu sistemi aktif etmedikleri için alışverişiniz esnasındaki ödeme seçenekleri arasında bunu göremiyorsunuz.
İyi eğlenceler.
Kazamaa yazdı:Üyelikaldan çemberlitaş paket almak istiyorum fakat mobil ödeme seçeneği yok. araştırdım mobil ödeme seçeneklerin içinde var fakat sitede yazmıyor. GMler bakarsa sevinirim.
Mobil ödeme yok suan ama turksel hattın varsa ön ödemli Cep-t paracart var onla alabiliyorsun.
Cep-t paracartına atmden para yatırıp üyelik aldan kredi kartı bölümünden hemen alabliyorsun.
A R Z L O D O S
2 tane Çemberlitaş Kutu aldım uyelikal.com'dan. Kargolayıp göndermeleri çok uzun sürüyor (aldıktan 6 gün sonra elinize geçiyor ki aynı şehirdeyiz!). uyelikal.com'u arıyorum siparişim nerede diye bana kargoya verdiklerini söylüyorlar ben de kargoyu arıyorum adıma gönderi olmadığını söylüyorlar. Yani yalan konuşuyorlar uyelikal.com yetkilileri. Bu konuya da değinirlerse iyi olur. Tabi dikkate alınırsa bunlar.

Siparisler bölümümden almak varken kargo ne ayak.Camaro yazdı:2 tane Çemberlitaş Kutu aldım uyelikal.com'dan. Kargolayıp göndermeleri çok uzun sürüyor (aldıktan 6 gün sonra elinize geçiyor ki aynı şehirdeyiz!). uyelikal.com'u arıyorum siparişim nerede diye bana kargoya verdiklerini söylüyorlar ben de kargoyu arıyorum adıma gönderi olmadığını söylüyorlar. Yani yalan konuşuyorlar uyelikal.com yetkilileri. Bu konuya da değinirlerse iyi olur. Tabi dikkate alınırsa bunlar.
Hem fazladan para ödemek ne kadar cazip acaba bende bunu merak ediyom.
A R Z L O D O S
Siparişler derken ? Ben kutu almak istediğimde istanbuloyun.com uyelikal.com'a yönlendirdi. Başka yollardan alınıyor ise onu bilmiyorum sadece uyelikal.com için yazıyorum.ARZLODOS yazdı:Siparisler bölümümden almak varken kargo ne ayak.Camaro yazdı:2 tane Çemberlitaş Kutu aldım uyelikal.com'dan. Kargolayıp göndermeleri çok uzun sürüyor (aldıktan 6 gün sonra elinize geçiyor ki aynı şehirdeyiz!). uyelikal.com'u arıyorum siparişim nerede diye bana kargoya verdiklerini söylüyorlar ben de kargoyu arıyorum adıma gönderi olmadığını söylüyorlar. Yani yalan konuşuyorlar uyelikal.com yetkilileri. Bu konuya da değinirlerse iyi olur. Tabi dikkate alınırsa bunlar.

- adresbu
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Sanki Sene 2008
Üyelikal üzerinden sadece e-pin alma bölümü de mevcut yani illa fazla para veri evine kargo ile kutu , e-pin almana gerek yokCamaro yazdı:Siparişler derken ? Ben kutu almak istediğimde istanbuloyun.com uyelikal.com'a yönlendirdi. Başka yollardan alınıyor ise onu bilmiyorum sadece uyelikal.com için yazıyorum.ARZLODOS yazdı:Siparisler bölümümden almak varken kargo ne ayak.Camaro yazdı:2 tane Çemberlitaş Kutu aldım uyelikal.com'dan. Kargolayıp göndermeleri çok uzun sürüyor (aldıktan 6 gün sonra elinize geçiyor ki aynı şehirdeyiz!). uyelikal.com'u arıyorum siparişim nerede diye bana kargoya verdiklerini söylüyorlar ben de kargoyu arıyorum adıma gönderi olmadığını söylüyorlar. Yani yalan konuşuyorlar uyelikal.com yetkilileri. Bu konuya da değinirlerse iyi olur. Tabi dikkate alınırsa bunlar.
-
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
Avea için yok mu ?ARZLODOS yazdı:Kazamaa yazdı:Üyelikaldan çemberlitaş paket almak istiyorum fakat mobil ödeme seçeneği yok. araştırdım mobil ödeme seçeneklerin içinde var fakat sitede yazmıyor. GMler bakarsa sevinirim.
Mobil ödeme yok suan ama turksel hattın varsa ön ödemli Cep-t paracart var onla alabiliyorsun.
Cep-t paracartına atmden para yatırıp üyelik aldan kredi kartı bölümünden hemen alabliyorsun.
ATABÖRÜ
BAYÜLGEN
TİGİN
IKIZAGANI
Türk ırkı sağolsun
BAYÜLGEN
TİGİN
IKIZAGANI
Türk ırkı sağolsun
Avea içinde Neo Ön ödemli kart var Ama o biraz zahmetli bankaya gidecen şifre istiyeem digerinde şifreni kendin alıyon.hedefTURAN yazdı:Avea için yok mu ?ARZLODOS yazdı:Kazamaa yazdı:Üyelikaldan çemberlitaş paket almak istiyorum fakat mobil ödeme seçeneği yok. araştırdım mobil ödeme seçeneklerin içinde var fakat sitede yazmıyor. GMler bakarsa sevinirim.
A R Z L O D O S