Selam arkadaslar
Şifacim ile o kadar Cemberlitasa girmeme rağmen bi tane bile item düşmedi. Plus + Lonca arttırici + kutu olmasına rağmen. 2 reçeteden başka hiçbirsey alamadım suana kadar. Bizim sunucuda ki diğer şifalar ilk giriste zırh, ceket vs. Alırken ben 2 reçete haricinde bisey alamıyorum + iksirlerimde gidiyor. Onun icin Mevlana asa ürettim ama bu sefer hic düşmüyor. Tüm Bölge attım 5 madalya ile çıktım. Dün gaffar attım hepsi boş. Yahu bi tanesi bile item vermez mı üstüne üstlük sifaciyim tek kişiyim yani. Bende böle dusundum. Benim arkadaslarımın hesapları heps telefon nolarına kayıtlı fakat benim ki eposta. Onlara item düşürken benim hiçbir karakterime bisey düşmüyor ( büyücümlede defalarca c.t attm kıyamet ceket ve studan eldivenler haricinde bisey alamadım.)
Bende sadece sifacimi telefon noya aktarsam düşme olasılığı artar mı?
Bende inanmıyorum böle seylere fakat onlara düşüyorken bana düşmemesi cok saçma.
Lütfen fikirlerinizi öğrenmek istiyorum. Evet Der iseniz sifacimi aktarcam. Teşekkürler ..
Hesap aktarma item düşme olasılığı ??
Re: Hesap aktarma item düşme olasılığı ??
mevlana asa üretenlere düşmüyor
Arkadasımda asa bastı ama suan üstü full + fullvengeance yazdı:mevlana asa üretenlere düşmüyor
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Ferday-i kyamet
Bende mev asa urettim 4-5 item kaldi 4 setide fullememe. Yani alakasi yok.
- physX
- Cin Avcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Şan I Hükümdar
Kendi büyücü karakterimde aynen senin şifacın gibi, sığınak ve migrattan aldığım madalya sayısı 632 sadece alternatör zırhım,alternatör kolye ve yüzüğüm bulunmakta onlarca kez gaffar, sayısız stu x atmışlığım var hiç bir şey düşmüyor 4 adet cehennem eldiven 2 adet cehennem pantolon haricinde hiç bir şey yok nedeni bilinmez ama bir başka lonca arkadaşımın büyücü karakterinin kıyamet seti full ancak asası pantolonu ayakkabısı ve zırhı üretim sadece ceketini ve eldivenini düşürebildi üstelik yüze yakın gaffardan bunları aldı gerçekten bende bazı karakterlerde sorun olduğunu düşünüyorum.Banada aynı şekilde karakterini aktar dediler fakat bana hiç mantıklı gelmediği için yapmadım.
-
lodoslum
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Karargah
Arkadaşlar yapmayın lütfen totem yapmayın zararlı çıkarsınız. Şans meselesi ben şifacıma plus bile almamıştım. Çifter çifter item topluyordum bölgelerden.
Bugün ki Gaffar da boş. Arkadasım tankı ile ilk defa giriyor gaffara. Daha 1.gaffarinda tas zırh, bıçak eldiven, hidra pantolon. Ben her zaman ki boş. Onda sadece plus vardı bende ise hem plus hem arttırici hem kutulodoslum yazdı:Arkadaşlar yapmayın lütfen totem yapmayın zararlı çıkarsınız. Şans meselesi ben şifacıma plus bile almamıştım. Çifter çifter item topluyordum bölgelerden.