Notr25 yazdı:Örneğin bugünki Etkinlik Hain Kaçıyor Son derece Hoş ve eğlenceli idi. Her ne kada Supra iksirleri beğenmesemde Nitekim bu etkinlik gördüğünüz gibi Tek bir Görevlinin kaçması tüm sunucununda Kovalaması ile sonuçlandı Bu hain daha güçlü olamazmıydı ? Veya Hainler topluluğu olarak bize direnemezmiydiniz
Selam Notr25,
Amacımız ölümsüz bir hain yaratarak, etkinliği imkansız kılmak değil bilakis bu gecede olduğu gibi enerjisi sizden farklı olmayan fakat birazcık daha hızlı olan:) gerektiği noktada size saldırarak karşılıklı savaşabildiğiniz ve keyif alabildiğiniz bir karakter yaratmaktı yukarıdaki cevapta da belirttiğim gibi etkinliğimiz geliştirilerek düzenlenebilir ve ödül sadece iksirle sınırlı değil:) İlginiz için teşekkür ediyoruz,iyi eğlenceler.
Selamlar..
Er meydanları Arz ların Lodoslara karşı değilde Arz Arz a karşı savaşlar şeklinde hafta veya ayda belli günlerde yaparsanız seviniriz.
Sunucumuzda lodos klanı azalmasından dolayı er meydanı atamıyoruz Eğer dedim şekil olursa Loncalar kendı arasında veya arzlar kendı arasında savaşlar düzenleyebilir ermeydanında diye düşündüm ve buraya yazma gereği duydum saygılar...
Ezan Oldum Dinmedim
Bayrak Oldum İnmedim
Şehit Oldum Ölmedim
Adım Müslüman
Soyadım TÜRK Benim
Tarzan yazdı:Selamlar..
Er meydanları Arz ların Lodoslara karşı değilde Arz Arz a karşı savaşlar şeklinde hafta veya ayda belli günlerde yaparsanız seviniriz.
Sunucumuzda lodos klanı azalmasından dolayı er meydanı atamıyoruz Eğer dedim şekil olursa Loncalar kendı arasında veya arzlar kendı arasında savaşlar düzenleyebilir ermeydanında diye düşündüm ve buraya yazma gereği duydum saygılar...
Selam Tarzan,
Kısa vadede önerinizin hayata geçmesi mümkün olmasa da tüm öneriler gözden geçirilirek değerlendirilebilecek türde olanları uygulamaya alınmaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz.İyi eğlenceler.
Tarzan yazdı:Selamlar..
Selam Tarzan,
Kısa vadede önerinizin hayata geçmesi mümkün olmasa da tüm öneriler gözden geçirilirek değerlendirilebilecek türde olanları uygulamaya alınmaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz.İyi eğlenceler.
İlginizden Dolayı ben teşekkür ederiM.
TÜRKLÜK Bedenimiz, İslamiyet Ruhumuzdur. Ruhsuz Beden Ceset Olur...
Kıyameti düşünüyorum gözlerim kapalı,
Önce hafiften bir düşünce parlıyo;
Yavaş yavaş oluşuyor
Beynimin içinde Kıyamet.
Uzaklarda,Çok uzaklarda,
Kıyametin hiç durmayan çığlıkları
Kıyameti düşünüyorum Gözlerim kapalı.
Kıyameti yaşarken en derinlerde en saklılarda Teşkilat neferlerinin Daha da zorlanacağı En büyük Boss ları neden Getirmiyoruz teşkilatın içine ansızın aniden.. Kadim hidranın çığlıklarından daha tiz Erg in gücünün daha yoğun olduğu.. Kimsenin yanına bile yaklaşmaya cesaret edemeyeceği.. Tüm neferlerin bir arada savaşmasının asıl kıyametin o zaman kopacağının olacağı. Gaffar Bey Eminönünde ! Kenan Sığınaklardan Kaçtı ! Junon Mağrasından Çıkıyor !
Notr25 yazdı:Kıyameti düşünüyorum gözlerim kapalı,
Önce hafiften bir düşünce parlıyo;
Yavaş yavaş oluşuyor
Beynimin içinde Kıyamet.
Uzaklarda,Çok uzaklarda,
Kıyametin hiç durmayan çığlıkları
Kıyameti düşünüyorum Gözlerim kapalı.
Kıyameti yaşarken en derinlerde en saklılarda Teşkilat neferlerinin Daha da zorlanacağı En büyük Boss ları neden Getirmiyoruz teşkilatın içine ansızın aniden.. Kadim hidranın çığlıklarından daha tiz Erg in gücünün daha yoğun olduğu.. Kimsenin yanına bile yaklaşmaya cesaret edemeyeceği.. Tüm neferlerin bir arada savaşmasının asıl kıyametin o zaman kopacağının olacağı. Gaffar Bey Eminönünde ! Kenan Sığınaklardan Kaçtı ! Junon Mağrasından Çıkıyor !
Selam Notr25,
Bazı boss ların bölgelere göre özel yetenekleri bulunduğundan,bu önerinizin gerçekleşmesi ne yazık ki mümkün değil.İlginiz için teşekkür ederiz.İyi eğlenceler.
Mayıs ayında beklediğimiz bir etkinlik gelmiyeceğini gördüm ve üzüldüm. Sunucularımızda bir çok Güçlü lonca varken neden Şampiyona yapıyorsunuz anlamış degilim. Oyunculardan gelen bilgiye göre pek yapılmıyor sanıırm etkinlikler. viewtopic.php?f=87&t=110340 gördüğümde dedim ki bir çok kişi ceza alıp susuturma yiyecek yine... Neyse bir sonraki ektinliğinizde görüşmek üzere, bir dahaki seferde gelen bildirimlere göre etkinlik olur inş ZeHiRZeMBeReK
Mayıs ayında beklediğimiz bir etkinlik gelmiyeceğini gördüm ve üzüldüm. Sunucularımızda bir çok Güçlü lonca varken neden Şampiyona yapıyorsunuz anlamış degilim. Oyunculardan gelen bilgiye göre pek yapılmıyor sanıırm etkinlikler. viewtopic.php?f=87&t=110340 gördüğümde dedim ki bir çok kişi ceza alıp susuturma yiyecek yine... Neyse bir sonraki ektinliğinizde görüşmek üzere, bir dahaki seferde gelen bildirimlere göre etkinlik olur inş ZeHiRZeMBeReK
Selam IxMehmetcikxI,
Elbette takvimimiz oyunculardan gelen istekler doğrultusunda hazırlanmaktadır lakin lonca savaşları turnuvası gerçekleştirilebilmesi için her sunucuda yeterli klan tarafı bulunmamaktadır.Bu sebeple bu etkinliğimizi yaz aylarında gerçekleştirmeyi planlamaktayız.
İyi eğlenceler.
Bu konuyu desteğe yazmak isterdim ama kopyala yapıştır almaktan bıktım. Etkinlik zamanında diğelim sancak savaşı veya kıyamet takımıyla savaş. Biz gecen etkinliğe 45 dk önceden grup kurup meteorda bekledik hazırlandık ve meteor bölgesinde tek grup bizdik etkinlik başladı 6 grup felan oldu. Alımlar başlanınca 5 dk grup kuran adamlar alınıyorda biz o kadar hazırlık yapıyoruz neden alınmıyor. Bu sizce adalaet mi? Oyundan cıkarkende bize iyi eğlenceler demeniz yok mu adamı deli ediyor insanda eğlence bırakmıyorsunuz zaten oyuncu sayısını sayenizde akçe olayı cıktı die azaldı bari bunda adalet gösterin.
SedaT03 yazdı: Bu konuyu desteğe yazmak isterdim ama kopyala yapıştır almaktan bıktım. Etkinlik zamanında diğelim sancak savaşı veya kıyamet takımıyla savaş. Biz gecen etkinliğe 45 dk önceden grup kurup meteorda bekledik hazırlandık ve meteor bölgesinde tek grup bizdik etkinlik başladı 6 grup felan oldu. Alımlar başlanınca 5 dk grup kuran adamlar alınıyorda biz o kadar hazırlık yapıyoruz neden alınmıyor. Bu sizce adalaet mi? Oyundan cıkarkende bize iyi eğlenceler demeniz yok mu adamı deli ediyor insanda eğlence bırakmıyorsunuz zaten oyuncu sayısını sayenizde akçe olayı cıktı die azaldı bari bunda adalet gösterin.
Selam SedaT03,
Bilindiği üzere gruplar ,etkinlik salonuna sistem tarafından otomatik olarak alınmaktadır.İlerleyen zamanlarda, düello etkinliğine alınan grup sayıları,sancak savaşı etkinliğinde olduğu gibi katılım sayısına göre değişkenlik gösterecektir.
İlginiz için teşekkür ediyoruz.İyi eğlenceler.